Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@00:17:18 GMT

۶ عامل اثرگذار بر قیمت میلگرد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۸۱۸۳

۶ عامل اثرگذار بر قیمت میلگرد

دنیای امروز به سمت سامانه‌های هوشمند پیش می‌رود، در نتیجه شکل زندگی و انجام کارهای روزمره با تغییراتی روبه رو شده است. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸ بازار نظرات - اخبار بازار -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم، دنیای امروز به سمت سامانه‌های هوشمند پیش می‌رود، در نتیجه شکل زندگی و انجام کارهای روزمره با تغییراتی روبه رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می‌توانید با چندین کلیک بر روی گوشی‌های هوشمند خود تمامی کارها را انجام دهید. مهندسین حوزه ساخت و ساز نیاز دارند به طور روزانه و لحظه‌ای از نوسانات قیمت محصولات فولادی از جمله قیمت تیرآهن یا قیمت میلگرد (لینک فالو: https://ahanonline.com/product-category/میلگرد/قیمت-میلگرد/(  اطلاع پیدا کنند.

بدین منظور مجموعه آهن آنلاین با هدف اطلاع رسانی به شما همراهان گرامی در سال 1386 در زمینه خرید و فروش آهن آلات تاسیس شد. از جمله فعالیت‌های مهم این مجموعه می‌توان به بروزرسانی قیمت‌های محصولات فولادی در کارخانه و بنگاه تهران، تهیه آرشیو قیمت، درج مقالات علمی و کاربردی، اخبار بازار آهن در سایت و اخذ نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد.

با وجود سهولت دسترسی به قیمت ها به صورت آنلاین، پیگیری قیمت های روزانه میلگرد یکی از دغدغه های فعالان حوزه آهن آلات است که در ادامه عواملی که بر تغییر قیمت میلگرد موثر خواهند بود را بررسی خواهیم کرد.

در تحلیل قیمت محصولات فولادی، عوامل زیادی تاثیرگذار هستند، که برخی از این عوامل عبارتند ازعرضه و تقاضا، قیمت مواد اولیه، نرخ دلار و شاخص بورس. هدف از ارائه این مطلب بررسی عوامل تاثیر گذار بر قیمت میلگرد است. در ادامه هر یک از آن‌ها را به تفکیک مورد بررسی قرار می‌دهیم.

 

(alt عکس: عرضه و تقاضا و قیمت میلگرد)

1. عرضه و تقاضا  (H2)

یکی از مواردی که تقریبا تمامی اقتصادانان در مورد تاثیر آن بر روی مبحث قیمت و قیمت گذاری متفق القولند، مساله عرضه و تقاضاست. به نظر کارشناسان ما مهم‌ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت محصولات فولادی عرضه و تقاضا است.

با افزایش تقاضا و کاهش عرضه قیمت‌ها بالا می‌رود، یا با کاهش تقاضا و افزایش عرضه قیمت‌ها کاهش می‌یابد. باید توجه داشته‌ باشید قیمت میلگرد علاوه بر اینکه تحت تاثیر عرضه و تقاضا قرار دارد، تحت تاثیر پیش‌بینی عرضه و تقاضا نیز قراردارد. در صورت عدم تعادل عرضه و تقاضا (لینک نوفالو:  http://iribnews.ir/fa/news/2216071/قیمت‌های-غیرواقعی-فولاد-در-بورس-عامل-بلاتکلیفی-عرضه-و-تقاضا ) مشکلات بزرگی در بازار فولاد به وجود می‌آید.

توصیه اکید ما به شما بزرگواران اینکه به هیچ‌وجه از پیش‌های بازار غافل نشوید و سعی کنید در جریان تحلیل‌های علمی و فنی در این مورد باشید تا بتوانید برای خریدهای آینده تصمیم‌های صحیح بگیرید.

2. هزینه مواد اولیه (H2)

از مواد اولیه تاثیرگذار بر قیمت آهن (لینک فالو: https://ahanonline.com )، می‌توان بر قیمت مواد اولیه اصلی مانند سنگ آهن و قراضه و قیمت مواد اولیه پایه مانند نیکل و کروم اشاره کرد. در نتیجه تغییر و تحول در قیمت هر یک از این مواد اولیه، آغازگر تغییرات بر قیمت میلگرد خواهد بود.

در صورت کاهش موجودی مواد اولیه و افزایش تقاضا، قیمت مواد اولیه افزایش یافته، در نتیجه با افزایش قیمت محصولات فولادی از جمله قیمت پروفیل مواجه خواهیم شد. علاوه بر قیمت مواد اولیه اصلی و پایه، هزینه انرژی نیز به طور مستقیم بر قیمت میلگرد تاثیر می‌گذارد، زیرا ذوب و شکل دهی فولاد از پرمصرف‌ترین بخش‌های انرژی در هر کشور به شمار می‌آید.

3. قیمت دلار و ارز (H2)

نوسانات دلار از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت میلگرد است. تغییر قیمت دلار ( نه 50 الی 100 تومان)، به طور قطع بر قیمت محصولات فولادی اثر خواهد گذاشت. کشور ما به عنوان صادر کننده آهن شناخته می‌شود، همین امر سبب گردیده تا تمامی قیمت‌ها براساس دلار محاسبه گردد. بنابراین تغییرات قیمت دلار، بر قیمت میلگرد نیز تاثیر خواهد گذاشت.

 

(alt عکس: تاثیر ارزش دلار بر قیمت میلگرد)

4. هزینه حمل و نقل (H2)

هزینه حمل و نقل با قیمت نفت و انرژی رابطه مستقیمی دارد. زیرا هرگونه حمل و نقلی از کشتی‌رانی تا کامیون‌های حمل بار به سوخت نیاز دارند. بنابراین هزینه حمل و نقل جزء جدا نشدنی در تعیین قیمت محصولات فولادی به شمار می‌آید.

مواد اولیه مانند قراضه و فلزات خاص مانند نیکل ممکن است از سایر کشورها تامین شود که هزینه حمل و نقل آن‌ها نیز بر قیمت نهایی فولاد موثر خواهد بود. همچنین در نظر داشته باشید سیاست‌های خارجی هر کشور تاثیر مستقیم بر هزینه حمل و نقل دارد. بعنوان مثال تحریم‌های آمریکا بر ایران باعث اعمال محدودیت‌هایی در حوزه صادرات محصولات ایرانی به سایر کشورها گردیده است که در نهایت به‌ علت هزینه بالای حمل دریایی، تولید کنندگان ایرانی برای جذب مشتری و رقابت با سایر کشورها مجبور به کاهش قیمت‌ها هستند.

 

(alt عکس: قیمت میلگرد و تاثیر هزینه حمل و نقل)

5. نیاز به صنایع وابسته (H2)

قیمت محصولات فولادی از جمله قیمت پروفیل (لینک فالو: https://ahanonline.com/product-category/انواع-پروفیل/پروفیل/) تحت تاثیر صنایع مختلف مصرف کننده است. برای مثال اگر صنایع خودروسازی، بسته بندی و دیگر صنایع با قدرت بیش‌تری فعالیت کنند در نتیجه میزان تقاضا افزایش خواهد یافت.

ضمن اینکه این صنایع از بزرگترین مشتریان صنعت فولاد هستند. یکی از چالش‌های اصلی صنایع فولاد در ایران همین صنایع وابسته و ضعیف بودن مشتریان اصلی صنعت فولاد است.

در اصل مانع اصلی رشد صنعت فولاد، فعالیت واحدهای متعدد کوچک و متوسط با ظرفیت‌های پایین است. این امر، ضربه بزرگی به صنعت فولاد کشور وارد کرده و سبب شده که برای مثال، ما در این صنعت، از کشوری مانند کره جنوبی بسیار عقب تر باشیم

6. تورم جهانی و تاثیر مستقیم آن بر بازار (H2)

از جمله معضلات اقتصادی بسیاری از کشورها، تورم است. همان طور که می‌دانید 30 درصد از میزان تولید فولاد در کشور چین صورت می‌پذیرد. 60 درصد فولاد جهان از کشورهای در حال توسعه تامین می‌شود. دلیل اصلی این مساله اینست که کشورهای توسعه یافته برای کاهش هزینه تولید و استفاده از نیروی کار ارزان کارخانه‌های خود را به کشورهای در حال توسعه انتقال داده‌اند.

بنابراین تورم بر قیمت فولاد اثر مستقیم دارد، برای مثال در صورتی که سیاست‌های حاکم بر کشور، باعث پایین آمدن ارزش پول ملی گردد، خریداران آهن باید مبلغ بیش‌تری به منظور تهیه تقاضای خود پرداخت کنند.

 

(alt عکس: تورم جهانی و قیمت میلگرد)

این 6 عامل، از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده قیمت محصولات فولادی به شمار می‌آید. در این میان نیاز به یک مرجع قیمت گذاری معتبر احساس می‌شود. آهن آنلاین با کمک نیروهای متخصص و مجرب با ارائه خدمات بهینه این هدف را با ارائه قیمت‌های روزانه و آرشیو قیمت تا حد زیادی محقق کرده است. در بسیاری از پروژه‌ها به دلیل نوسانات قیمت ممکن است مدیر پروژه با مشکلاتی مواجه شود در این صورت با در دست داشتن تغییرات قیمت از منبعی موثق این موارد را حل کند.

برای ثبت سفارش یا اطلاع از آخرین قیمت‌های روزانه، با کارشناسان آهن آنلاین در تماس باشید:

54712-021

انتهای پیام/

R1234/P/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بازار آهن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار آهن بازار آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد

 طی چند ماه گذشته بنزین در رژیم صهیونیستی برای پنجمین بار گران شد تا به مرز ۸ شیکل (بیش از ۲ دلار) برای هر لیتر برسد.

به گزارش تسنیم، روزنامه عبری زبان و اقتصادی کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، از بامداد چهارشنبه قیمت بنزین به 7.90 شیکل خواهد رسید تا به بالاترین قیمت خود از سال 2022 برسد که در آن قیمت هر لیتر بنزین به 8.08 شیکل رسیده بود.

به نوشته این رسانه عبری زبان، سقوط شیکل در برابر دلار طی هفته‌های اخیر (بعد از ضربه تنبیهی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی) در کنار توقف سوبسید مالیاتی به مصرف کنندگان (به دلیل کسر بودجه بزرگ رژیم صهیونیستی به دلیل هزینه‌های جنگ) باعث شد تا قیمت بنزین از نیمه شب امشب (اولین دقایق روز چهارشنبه) 7.90 شیکل شود ( هر دلار 3.73 شیکل است).

در ادامه این گزارش آمده است، وزارت دارایی اسرائیل تقدیم سوپسیدهای مالیتی غیر مستقیم به سوخت را متوقف کرده است، علت آن هم کسری چندین میلیارد شیکلی بودجه اعلام شده است که بخشی از آن مربوط به هزینه‌های هنگفت جنگ است.

اما گرانی صرفا دامن بخش سوخت را نگرفته است بلکه صبح امروز رسانه‌های عبری زبان از افزایش 20 درصدی قیمت مواد غذایی و سوپری هم خبر دادند.

براساس گزارشی که روزنامه آیس در شماره امروز سه شنبه خود منتشر کرد، خبر داد، شیر که تحت نظارت نهادهای مربوطه قیمت گذاری می‌شود، 4.5 درصد از فردا صبح گران تر می‌شود، در حالی که مشتقات شیر و بقیه لبنیات بین 3 تا 15 درصد گران خواهند شد.

ماکارونی 20 درصد و سوسیس و کالباس 9 درصد به قیمتشان افزوده می‌گردد، در حالی که بقیه مواد غذایی نیزدر حدود 4 درصد افزایش را تجربه خواهند کرد.

در این بین روزنامه یسرائیل هیوم هم در گزارشی در شماره امروز خود با اشاره به سقوط قیمت شیکل در مقابل دلار اعلام کرد، بازار ارز متنظر اخبارمثبتی در رابطه با توافق مبادله اسرا است تا کمی از زیان‌های خود را ترمیم کند.

به نوشته این رسانه صرف رسیدن اخباری مثبت در مورد پیشرفت در مذاکرات مبادله اسرا تاثیرات خود را بر بازار ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است