Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مرکز پشتیبانی فنی و دبیرخانه طرح فهام در «مرکز شبکه هوشمند برق و انرژی پژوهشگاه نیرو» در راستای اهداف صنعت برق ایران جهت ایجاد شبکه هوشمند انرژی راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، لیلا عبدی از تشکیل و آغاز به‌کار کارگروه‌های تخصصی این مرکز خبر داد و گفت: از زمان شروع اجرای طرح فهام در کشور تاکنون، دانش فنی و اسناد با ارزشی در زمینه طرح مذکور به‌دست آمده و برای ادامه طرح تا هوشمندسازی تمامی مشترکان، راه بسیار طولانی در پیش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول مرکز پشتیبانی فنی و دبیرخانه طرح فهام، بروزرسانی این دانش فنی و تهیه اسناد مرتبط با طرح و متناسب با مراحل توسعه را از ضرورت‌های توسعه این طرح ملی دانست و گفت: با توجه به جایگاه و رسالت پژوهشگاه نیرو در صنعت برق کشور و با توجه به موافقت به‌عمل آمده بین شرکت توانیر و پژوهشگاه نیرو، مرکز پشتیبانی فنی و دبیرخانه طرح فهام در "مرکز شبکه هوشمند برق و انرژی پژوهشگاه نیرو" راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به توسعه روزافزون این طرح ادامه داد: ایجاد مرکز پشتیبانی فنی و دبیرخانه این طرح به‌منظور مدیریت طرح، رفع اشکالات سیستم فعلی، مدیریت دانش و مستندسازی تجربیات کسب‌شده، ارایه خدمات پژوهشی و مشاوره در مورد استانداردها، دستورالعمل‌ها، طرح‌ها و پروژه‌های پیشنهادی مرتبط، تشکیل کمیته‌های فنی و برگزاری جلسات منظم به منظور هم‌اندیشی، آموزش، فرهنگ‌سازی، نظارت بر عملکرد پیمانکاران و مشاوران طرح، صورت گرفته است.

معاون مرکز شبکه هوشمند برق و انرژی پژوهشگاه نیرو افزود: طرح ملی "فراسامانه هوشمند اندازه‌گیری و مدیریت انرژی" که به اختصار فهام نامیده می‌شود، به‌عنوان سیستم اندازه‌گیری هوشمند انرژی، در راستای اهداف صنعت برق ایران جهت ایجاد شبکه هوشمند انرژی، برای کشور ایران تعریف شده است.

این طرح در مرداد ماه سال ۱۳۸۸ و در آخرین روز‌های کاری دولت نهم به تصویب هیئت دولت رسید و توسط وزارت نیروی دولت دهم، جهت اجرا به شرکت سابا ابلاغ شد و در دولت یازدهم به مرحله اجرا درآمد.

در سال ۱۳۹۶ با تصویب هیئت وزیران، این طرح از شرکت ساتبا به شرکت توانیر انتقال یافت. سپس در سال جاری با موافقت به‌عمل آمده بین دو شرکت، مرکز پشتیبانی فنی و دبیرخانه طرح فهام در "مرکز شبکه هوشمند برق و انرژی پژوهشگاه نیرو" زیر نظر مجری طرح در توانیر راه‌اندازی شد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انرژی توانیر برق هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود