Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

17 آذر ماه سال 96 آرمان محمودی اطاقوری خبر استخراج پلی کارید داروئی اینولین از گیاه هلیان توس توبره سوس که منجر به تولید قند گیاهی می‌شود را در اختیار خبرنگار علم و فناوری قرار داده است.

وی با اعلام اینکه دو سال بر روی اجرای این پروژه کار کرده است، گفت: دوم آذرماه سال گذشته طرح در معاونت علمی ریاست جمهوری پذیرش شد و مقرر شد که برای تولید قند گیاهی 300 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شود و نسبت به تولید تجاری آن اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: این طرح در ایران به ثبت رسیده است و مقدمات کار برای تولید فراهم شده است.

 عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران با اعلام اینکه این طرح برای اولین بارد در کشور تولید شده است، خاطر نشان کرد: گیاهی که از آن قند گرفته می‌شود بومی کشور بوده و حدود صد سال در ایران کشت در حال کشت است.

 وی با اعلام اینکه استفاده از این قند میزان قند خون بیماران دیابتی را کاهش می‌دهد، گفت: نقش درمان کننده این گیاه داوریی بسیار زیاد است و با تولید انبوه این گیاه زمینه جلوگیری ارز و مهمتر از همه امید درمان در بیماران دیابتی به شدت افزایش می‌یابد.

 این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: فرد سالم با مصرف این قند دیابت نمی‌گیرد و از قند این گیاه می‌توان در صنایع غذایی، تولید کمپوت‌ها، نوشابه و صنایع لبنی و ماکارونی استفاده کرد.

 اطاقوری یادآور شد: مواد موجود در این گیاه اینولیون بوده و جذب کلیه نمی‌شود  و برای بدن مضر نیست.

 وی با اعلام اینکه هلیان توس توبره سوس در سطح استان مازندران قابل کشت است، گفت: نمونه تولید شده این گیاه در بیماران دیابتی پاسخ داده و ارتباط با انجمن دیابت ایران هم برقرار شده است.

این محقق و استاد دانشگاه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار علم و فناوری از دریافت مجوزهای قانونی لازم برای تولید این محصول خبر داد.

وی با اعلام اینکه مجوزهای تجاری سازی این محصول را هم دریافت کرده است، افزود: سرمایه‌گذار برای اجرای این پروژه هم مشخص شده است و بنا داریم که در سال 98 فاز اول این پروژه را در استان مازندران عملیاتی کنیم.

اطاقوری خاطر نشان کرد: این پروژه نیاز به یک میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد که همه مقدمات لازم برای اجرای طرح فراهم شده است و حتی این طرح در کشورهای اروپایی هم مورد استقبال قرار گرفته است.

وی در ادامه با اعلام اینکه با استفاده از این گیاه امکان فعالیت کارخانه‌های تعطیل شده قند در مناطق مرزی کشور هم فراهم می‌شود، افزود: خاصیت قند تولیدی این گیاه فاقد عوارض بوده و می‌توانیم با مقدمات لازم و همراهی متولیان زمینه راه اندازی خط تولید کارخانه‌های قند که به دلیل کمبود چغندر تعطیل شده‌اند را فراهم کنیم.

این محقق و استاد دانشگاه با بیان اینکه گیاه سیب زمینی ترشی( یارم مسیح) در همه نقاط استان‌های شمالی کشور به وفور در دسترس قرار دارد و کشت می‌شود، افزود: مشکلی برای تامین مواد اولیه این واحدهای تولیدی وجود ندارد، از طرفی خاصیت این گیاه بدون عوراض بودن قند تولیدی و حتی قابلیت درمانی دارد که گام بزرگی برای کاهش دیابت در کشور برداشته می‌شود.

وی با اعلام اینکه مجوزهای لازم برای فعالیت شرکت را هم دریافت کردیم، گفت: از این به بعد نیاز به همراهی مسئولان استانی هستیم.

اطاقوری در پایان خاطر نشان کرد: در فاز اول این طرح بنا داریم که  پروژه در شهرستان بابلسر عملیاتی شود و در صورت حمایت در سطح کشور گسترش می‌دهیم.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود