Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-مجلس عوام بريتانيا روز پنجشنبه 14 مارس زمان خروج از اتحاديه اروپا را سه ماه به تعويق انداخت. همزمان طرح برگزاري مجدد همه‌پرسي براي خروج بريتانيا از اتحاديه اروپا با مخالفت قاطع نمايندگان روبه‌رو شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از يورونيوز،با توجه به اينکه قرار بود مطابق برنامه پروسه برکسيت تا 15 روز ديگر، يعني 29 مارس، به پايان برسد چه احتمالاتي براي مرحله بعد مي‌توان متصور بود؟

تعويق برکسيت
اين گزينه محتمل‌ترين اتفاق پيش روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع با راي پارلمان دولت محافظه‌کار ترزا مي‌بايد طبق ماده 50 از اتحاديه اروپا بخواهد تا روند خروج اين کشور را به تعويق بياندازد. اين تعويق مي تواند کوتاه‌مدت يا بلندمدت باشد اما در هر صورت موافقت با چنين درخواستي به راي تمامي کشورهاي عضو اتحاديه اروپا بستگي دارد.
حالا توپ در زمين اتحاديه اروپاست که بايد براي پاسخ به درخواست ترزا مي تصميم بگيرد. در شرايطي که راي منفي يک عضو مي‌تواند چنين توافقي را وتو کند، دونالد توسک رئيس شوراي اروپا در توييتي از 27 کشور عضو خواسته است با بلندنظري به طرح تعويق فکر کنند و در صورتيکه بريتانيا (در جلسه هفته آينده با سران اتحاديه) چنين تاخيري را در چارچوب راهبرد خود براي خروج از اتحاديه ضروري ببيند با آن موافقت کنند.

توافق ترزا مي: آيا او براي بار سوم موفق خواهد شد؟
دولت ترزا مي بايد طرح تعويق خروج را به راي نمايندگان بگذارد. اين در حالي است که دو طرح قبلي نخست وزير در جلب راي نمايندگان ناموفق مانده است به نحوي که شکست طرح اول يکي از بزرگ‌ترين شکست‌هاي تاريخ دولت در بريتانيا خوانده مي‌شود.
اکنون ترزا مي نه تنها بايد نمايندگان حزب مخالف، کارگر، را به موافقت با طرح قانع کند، که نمايندگان هم حزبي‌اش را نيز مي‌بايست به دادن راي مثبت مجاب سازد آن هم در شرايطي که شماري از آنان از مخالفان سرسخت او به حساب مي‌آيند.
اگر نمايندگان با طرح تعويق کوتاه‌مدت و سه‌ماهه مي مخالفت کنند، ناچار بايد طرح تعويق بلندمدت را بپذيرند. اما اگر با طرح تعويق کوتاه مدت مي موافقت کنند، بدين معني است که تا 30 ژوئن به نخست وزير مهلت داده اند تا مادامي که اتحاديه اروپا طرح را تاييد کند براي ادامه مسير چاره‌اي بيانديشد.

سناريوي بدون توافق
عليرغم راي مخالف مجلس به ترک بدون توافق اتحاديه اروپا، اين گزينه همچنان تا زمان رسيدن به توافق يا لغو ماده 50 يکي از احتمالات باقي خواهد ماند.هرچند احتمال آن با توجه به ديگر گزينه ‌ها، دست کم در مقطع زماني فعلي، کمتر است.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برکسيت انگليس مجلس عوام ترزا مي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است