Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-26@16:59:10 GMT

◄ فرهنگ سازی لازمه ایجاد دولت الکترونیک

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۹۷۷۰

◄ فرهنگ سازی لازمه ایجاد دولت الکترونیک

تین‌نیوز | 

ظرفیت‌سازی و ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی، موجب پشتیبانی بیشتر دولت از راه‌آهن و روان‌تر شدن چرخ توسعه صنعت ریلی خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید رسولی سرپرست شرکت راه‌آهن در جمع مدیران شرکت‌های مسافری ریلی با اعلام این مطلب گفت: اتکا به بودجه دولت، در شرایطی که دشمن تلاش می‌کند با اعمال فشارهای اقتصادی، شیرینی‌های زندگی را به کام مردم تلخ کند، کافی نیست و تلاش ما باید این باشد که در حوزه مسئولیتمان، خبر خوش به مردم بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی با یادآوری اینکه رفتن به دنبال کارهای حاشیه‌ای، مانع از دستیابی به اهداف اصلی راه‌آهن می‌شود، اضافه کرد: راه‌آهن شرکت بهره‌بردار است و ورود این شرکت به حوزه‌های دیگر، مانع از انجام‌وظیفه درست این شرکت می‌شود.

وی تصویر پیش روی حوزه حمل‌ونقل ریلی را روشن و روبه‌پیشرفت دانست و گفت: اعتمادسازی در بدنه راه‌آهن و نگاه به داخل از مهم‌ترین اولویت‌های این شرکت در آینده است و نیروی‌های انسانی و متخصص راه‌آهن سرمایه‌های گران‌بهای این شرکت به شمار می‌روند.

سرپرست راه‌آهن با تأکید بر اهمیت حمایت‌های بودجه‌ای دولت و ایجاد شرایطی چون استفاده از فاینانس خاطرنشان کرد: در مقایسه این امکانات مهم و نیروی انسانی کارآمد و متخصص و دلسوز، نیروی انسانی کفه سنگین‌تری را به خود اختصاص داده است.

وی با یادآوری اینکه در دوره جنگ نیروی انسانی راه‌آهن با کمترین امکانات و دست‌خالی، بیشترین خدمت را به راه‌آهن و مردم ایران ارائه کرد، گفت: در حد بضاعت تمام تلاش خود را برای افزایش روحیه و ارتقا علاقه‌مندی آنان به راه‌آهن انجام می‌دهیم.

راه‌آهن یک خانواده است

رسولی کار راه‌آهن را بسیار باارزش خواند و افزود: راه‌آهن یک خانواده است و بخش دولتی و غیردولتی در آن تعریفی ندارد چراکه با حذف هریک از آن‌ها، حرکت قطارها متوقف می‌شود.

وی توجه به بخش غیردولتی راه‌آهن را در زمره اولویت‌های خود عنوان کرد و اظهار داشت: در گزارش نوروزی به کمیسیون عمران با اشاره به شرایط اقتصادی تاکید کردم که شرکت‌های ریلی نه‌تنها وضع موجود سال قبل را حفظ کرده‌اند، بلکه باوجود حذف قطارهای فرسوده و ناایمن، رشد ۱۵ درصدی در ارائه خدمات خود داشتند.

وی با اشاره به اینکه قیمت بلیت‌های مسافری امسال، تنها ۱۰ درصد بیشتر از قیمت این بلیت‌ها در شهریور سال ۹۴ است، تصریح کرد: قیمت بلیت‌های مسافری از سال ۹۴ تا ۹۷ ثابت مانده بود و افزایشی نداشت که در دی‌ماه امسال بعد از مدت‌ها آن را ۱۰ درصد افزایش داده‌ایم.

سرپرست راه‌آهن با تأکید بر اینکه باید روابط میان بخش خصوصی و دولتی راه‌آهن بازتعریف شود، خطاب به مدیران شرکت‌های مسافری ریلی گفت: حتماً از نظرات شما در مصوبات هیات مدیره، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها کمک گرفته و تصمیم سازی ها با همراهی یکدیگر صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه شرایط امروز با سال‌های گذشته متفاوت شده و هفتگی و ماهیانه تغییر می‌کند افزود: با مصوبات گذشته، نمی‌توان برای امروز کارکرد و تصمیم گرفت.

رسولی از تشکیل گروه‌های کارشناسی برای تعامل میان شرکت‌های ریلی مسافری و راه‌آهن خبر داد و اضافه کرد: از گروه‌های مختلف ازجمله دانشگاهیان که از نگاه کلان و دانشگاهی برخوردار هستند، برای حضور در این گروه‌ها دعوت‌شده است.

سرپرست راه‌آهن با اشاره به اینکه در کنار مطالب دانشگاه باید توجه بسیاری به تجربیات کسب‌شده داشت، اظهار کرد: اگر مصوبه‌ای عملیاتی نباشد، نمی‌توان به آن عمل کرد چراکه زمان سعی و خطا نداریم.

وی در ادامه بابیان اینکه سنگ بنای تعامل حوزه مسافری تقویت می‌شود، افزود: موفقیت شرکت راه‌آهن و بخش خصوصی باید یکی باشد و یکی بر دیگری ترجیح داده نشود.

رسولی خواستار اطلاع‌رسانی اقدامات مثبت انجام‌شده در حوزه مسافری شد و گفت: دربسته‌ای در مقابل راه‌آهن وجود ندارد و هدف‌های پیش روی صنعت ریلی بلند است ازاین‌رو با توجه به تولید داخلی و هماهنگی با یکدیگر به موفقیت‌های بزرگی دست خواهیم یافت.

وی تأکید کرد: به‌منظور ارتباط مؤثر، علاوه بر ارتباطات تلفنی و غیرمستقیم، یک هفته در میان با شرکت‌های مسافری جلساتی به شکل منظم برگزار می‌شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت ریلی سعید رسولی سرپرست راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (۶ اردیبهشت) در حاشیه بازدید رئیس‌جمهور از محلات شهر تهران، گفت: خط راه آهن در (منطقه ۱۷ شهری تهران) طی سال‌های اخیر به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، البته پس‌از این عملیات چندین موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: طی توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. همچنین در این توافق شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، تصریح کرد: در خصوص حریم‌های مسیر راه آهن باید تصمیم گیری و در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است. همچنین ایمنی در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 6088805 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • لازمه ورود به عرصه ورزش، ورزیدگی اخلاقی است
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم