Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:30:48 GMT

قیمت سیب و پرتقال تنظیم بازار در کردستان تعیین شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۹۹۳۴

قیمت سیب و پرتقال تنظیم بازار در کردستان تعیین شد

سنندج - ایرنا - قیمت سیب و پرتقال شب عید در جلسه ستاد تنظیم بازار کردستان تعیین و براین اساس توزیع سیب با نرخ هر کیلو 57 هزار ریال و پرتقال نیز 350 هزار ریال از امروز آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جلسه ستاد تنظیم بازار استان روز شنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار کردستان، نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی و اعضای این ستاد تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعیین نرخ سیب و پرتقال تنظیم بازار شب عید در استان یکی از دستورکارهای این جلسه بود که با رای تمام اعضای حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب 57 هزار ریال و پرتقال هم 35 هزار ریال تعیین شد و بعد از تصویب توزیع هزار و 700 تُن از آن در سراسر استان آغاز شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در این جلسه گفت: سیاست جدید ستاد تنظیم بازار این است حواله نهاده ها بر اساس نیاز استان ها صادر شود.
خالد جعفری به میزان تولید جوجه در استان اشاره کرد و افزود: در ماه های دی، بهمن و از ابتدای اسفند تاکنون به ترتیب سه میلیون و 700 هزار قطعه، سه میلیون و 500 هزار و 2 میلیون و 50 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است.
وی اضافه کرد: 30 تا 40 درصد میزان کشتار در کشتارگاه های مرغ استان در 2 ماه اخیر نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار داشت: در ارتباط با گوشت مرغ افزایش تولید داشتیم ولی چون در این مدت جایگزین گوشت قرمز هم در سبد خانوارها شده تقاضا برای آن بیشتر شده است.
جعفری اعلام کرد: براساس تصمیمات شورای آرد و نان استان هم به هر واحد دارای پروانه کسب بدون هیچ محدودیتی آرد پرداخت می شود.

**اثرگذاری ویروس در گوشت با پخت و پز از بین می رود
مدیر کل دامپزشکی کردستان هم در این جلسه گفت: در چند ماه اخیر بیش از یک هزار تُن گوشت قرمز در استان توزیع شده که از مرحله تولید آن در خارج از کشور و ورود آن و توزیع در شهرهای مختلف مورد نظارت و بازرسی قرار گرفته است.
مجتبی ورمقانی افزود: موارد مربوط به سلامت این گوشت ها بوده که قبل از عرضه آن در بازار از توزیع آن جلوگیری شده است.
وی اظهار داشت: براساس بررسی های انجام شده و اظهارات افراد مسموم شده هیچ ارتباط معناداری بین افرادی که در قروه دچار مسمومیت شدند و گوشت منجمد مصرف کرده باشند وجود ندارد.
مدیر کل دامپزشکی کردستان افزود: در ماه جاری نیز 15 تُن گوشت قرمز منجمد وارد استان شده که از این میزان سه تُن در سنندج و مابقی در دیگر شهرهای استان توزیع شده است و اگر این گوشت ها آلوده بود علاوه بر قروه در دیگر شهرها هم مردم دچار مسمومیت می شدند.
ورمقانی اعلام کرد: ویروس در زمان پخت و پز اثرگذاری خود را از دست می دهد بنابراین مسمومیت مردم قروه هیچ ارتباطی با گوشت نداشته است.
وی افزود: در مدتی که گوشت منجمد در کشور توزیع شده تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر مسمومیت مصرف کنندگان ارائه نشده است.

**محدودیتی برای تامین آرد واحدهای خبازی استان وجود ندارد
نماینده شرکت بازرگانی دولتی در کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: سهمیه در نظرگرفته شده شکر برای استان 500 تُن بود که به 6 هزار و 576 تُن افزایش پیدا کرد و به عبارتی در این استان به ازای هر نفر، چهار کیلوگرم شکر اختصاص داده شده است.
جمال صالحی افزود: سهمیه برنج استان هم 400 تُن بوده که با پیگیری های ستاد تنظیم بازار استان به سه هزار و 401 تُن افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: هم اکنون از میزان سهمیه اختصاص داده شده برنج 900 تُن آن در انبارهای شرکت موجود است و به محض ابلاغ دستور توزیع آن آغاز می شود.
نماینده شرکت بازرگانی دولتی در کردستان گفت: استان در سال زراعی 97-96 با تولید یک میلیون و 100 هزار تن رتبه دوم تولید گندم کشور را به خود اختصاص داده که با توجه مصرف سالانه 200 هزار تُنی و نگهداری بخش اعظمی از میزان تولید در انبارهای استان هیچ کمبود ومحدودیتی از لحاظ تامین گندم و آرد در کردستان وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه جمعیت شهری استان یک میلیون و 602 هزار نفر است، یادآورشد: یک هزار و 804 خبازی در استان وجود دارد و به عبارتی به ازای هر 600 نفر یک واحد خبازی داریم.
نماینده شرکت بازرگانی دولتی در کردستان افزود: برمبنای استاندارد موجود می بایست به ازای هر 1500 نفر یک واحد خبازی وجود داشته باشد.

**توزیع پرتقال و سیب شب عید در 96 غرفه
مدیرسازمان تعاون روستایی کردستان هم در این جلسه گفت: در سه سردخانه شهرهای سقز، سنندج و مریوان یک هزار و 700 تُن سیب و پرتقال ذخیره سازی شده است.
پیمان اسکندری افزود: این میزان سیب و پرتقال در 83 غرفه در سطح استان از امروز توزیع آنها آغاز می شود.
وی اظهار داشت: مجاز به کاهش 10 تا 15 درصدی قیمت این دو محصول نسبت به بازار هستیم چراکه بیشتر از این میزان نظم بازار را بهم می ریزد.
9936 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تنظيم بازار قيمت ميوه شب عيد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: مشترکان بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی همچون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی برخوردار خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، هیوا لهونیان با اعلام برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار در تابستان سال جاری اظهار کرد: تابستان سال جاری با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو در سطح کشور، مشترکان بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد، افزود: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش رو برنامه‌ریزی و اجرا شود که این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان خاطرنشان کرد: برای اینکه در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکان به‌ویژه در بخش صنعت هستیم و رویکرد شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهادات آن‌ها با هماهنگی مناسب، گذر موفقیت‌آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم.

لهونیان اضافه کرد: در دوره زمانی یکم خرداد الی سی‌ویکم شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴، صاحبان صنایع بایستی یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

وی گفت: موضوع بعدی مشترکان بخش کشاورزی و انشعاب پمپاژهای آب و چاه‌های کشاورزی است که با همکاری پنج ساعت روزانه (از ساعت ۱۲ الی ۱۷ مصرف برق نداشته باشند) بقیه ساعات مصرف برق این دسته مشترکان به‌صورت رایگان حساب می‌شود و علاوه بر آن مشمول پاداش همکاری خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در خصوص مشترکان بخش اداری هم گفت: دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند در غیر این صورت برق آن‌ها قطع خواهد شد.

لهونیان با بیان اینکه در خصوص «مولدین خود تأمین» هم برنامه داریم، افزود: مشترکانی که مولد برق و یا ژنراتور دارند می‌توانند با مشارکت در این برنامه بخشی از برق خود را تأمین کرده و به کاهش بار شبکه هم کمک کنند که در این راستا مشوق‌هایی برای آنها در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751178

دیگر خبرها

  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت