Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: آن دوستی که از من شکایت کرده بود و کاندید رئیس جمهوری بود تحمل این مباحثی را که مطرح کردم نداشت و شکایت کرد. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدمحمود میرلوحی در جمع خبرنگاران با اشاره به بودجه 98 شهرداری تهران اظهار کرد: یکی از اولویتهای مدیریت شهری در سال آینده منابع پایدار بوده و اینکه چه برنامهریزی را برای افزایش این منابع داشته باشیم مورد توجه مدیریت شهری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متأسفانه منابع غیرپایدار مشکلاتی را برای شهرداری تهران ایجاد کرده است و هم اینک شاهد بدهیهای هنگفت و بلاتکلیفی در شهر تهران هستیم و این بدهی فشارهای زیادی را به ذهن و روحیه ما وارد کرده است.در زمان نجفی شهردار وقت در 20 شهریور اعلام شد 700 میلیارد برای پرداخت حقوق منابع نیاز داریم اما در آن مقطع تنها 140 میلیارد تومان پول وجود داشت؛ در شهریور 96 با بحران منابع و بلاتکلیفی مواجه بودیم و این روند تا 4 ماه ادامه داشت و اسفند 96 توسط معاونت مالی شهرداری اعلام شد که حقوقها و پاداشها پرداخت شده است.

میرلوحی تصریح کرد: تخریب فضای سبز یکی از موضوعاتی بوده که در سالهای اخیر مشکلاتی را برای پایتخت به وجود آورده است. در شورای پنجم توانستیم تحولاتی را ایجاد کنیم و به جای تراکمفروشی و تخریب باغات به سمت درآمد پایدار گام برداریم، درآمدی که محیط زیست را به خطر نیندازد.

وی  با اشاره به افزایش 50 درصدی منابع پایدار در بودجه 98 خاطرنشان کرد: منابع پایدار امروزه یک هدف و راهبرد فراگیر دارد و شاهد یم که آثار آن تعادل در منابع و مصارف است. در حوزه جمعآوری پسماند و زباله اتفاقات خوبی در سال جاری رخ داده است به طوری که در گذشته در حوزه پسماند درآمد خوبی نداشتیم ولی در سالجاری در این مورد اتفاقاتی رخ داده است. هماکنون سه منبع درآمدی وجود دارد که از جمله میتوان به منابع دولت و عوارض اشاره کرد که در حال حاضر دولت و مجلس توانستند 2500 میلیارد از بدهی خود به شهرداری تهران را بپردازند.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت مناطق شهر تهران گفت: هماکنون بحرانیترین منطقه شهر تهران در حوزه سرانه آموزشی و مدرسه منطقه 22 است که وضعیت مناسبی را در این بخش ندارد. سال گذشته 14 میلیارد تومان از پسماند درآمد داشتیم که امسال به 200 میلیارد تومان افزایش یافته است و سال آینده نیز این رقم به 500 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی افزود: هم‌اکنون حجم زباله‌های تولیدی تهران از 9 هزار تن در روز به 8 هزار تن کاهش یافته است که این خبر بسیار خوبی است. امیدواریم ادامه پیدا کند و اگر از این 8 هزار تن زباله، 3 هزار تن زباله ارزشمند باشد و هر کیلو هزار تومان به فروش برسد میتوان یک منبع درآمد خوبی برای شهرداری تهران فراهم کرد.

عضو شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت املاک واگذاری شده و بازپسگیری آنها تصریح کرد: در این بخش املاکی در اختیار افراد حقیقی و حقوقی قرار گرفته بود که قرارداد و اجاره نامه مشخصی نداشتند و در بودجه سال آینده 100 میلیارد تومان از این طریق درآمدزایی خواهیم داشت. هماکنون 2 هزار ملک شناسایی شده که 3800 واحد میشود که اسناد آنها را جمعآوری و در آینده اجارهنامه و قراردادهای آنها را منعقد خواهیم کرد.  امیدواریم در نیمه اول سال 98 املاک واگذاری شده از بلاتکلیفی در خارج شوند.

عضو شورای شهر تهران درباره دادگاه اخیر خود در ارتباط با شکایت محمدباقر قالیباف خاطرنشان کرد: بازپرس قصد داشت به احترام رای مردم به‌صورت غیابی بازپرسی صورت بگیرد که بنده قبول نکردم و حضوزی برگزار و کیفرخواست صادر شد.

وی افزود: هم اکنون با قرار کفالت آزاد هستم و آن دوستی که از من شکایت کرده بود و کاندید رئیس جمهوری بود تحمل این مباحثی را که مطرح کردم نداشت و بنده گفتم نابسامانی در دوره گذشته وجود داشته است و هزینههای خاصی در مدیریت شهری انجام شده ولی از طرف مقابل از من شکایت کردند و بنده نیز شش مورد قانون را آوردم که عضو شورای شهر موظف به اطلاعرسانی است. رئیس شورای شهر نیز نامهای به مرجع قضایی نوشتند و اعلام کردند مواردی که مطرح شده نظر تمام اعضای شورای شهر تهران است و این موارد باید مورد بررسی قرار بگیرد.

میرلوحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اختیارات شورای شهر به چالش کشیده شده است و بنده درباره این پرونده به وقتش صحبت خواهم کرد. دغدغه بنده این است که اگر قرار باشد وظایف شورا کاهش یابد قطعا شورا نمی‌تواند به وظایف خود عمل کند و باید مشابه نمایندگان مجلس مصونیت اعضای شورا را پیگیری کنیم.

وی افزود: 35 حسابرسی از دوره گذشته باقی مانده است که باید حسابرسی آن انجام شود و این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد.

قالیباف: طرح موضوع املاک نجومی سیاسی بودقالیباف: بدهی 54هزار میلیارد تومانی شهرداری در دوره گذشته دروغ بزرگی استمحکومیت یک عضو شورای شهر تهران با شکایت قالیباف

انتهای پیام/

 

R1491/P/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران شورای شهر تهران محمدباقر قالیباف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر تهران محمدباقر قالیباف شهرداری تهران شورای شهر تهران محمدباقر قالیباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!