Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان مشکين شهر گفت: توسعه گردشگري روستايي با تاکيد بر بومگردي در سطح شهرستان مشکين شهر در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل، ايمانعلي ايماني در جلسه کميته اطلاع رساني ، تبليغات و امور فرهنگي و فضاي مجازي ستاد خدمات سفر با اشاره به اهميت و لزوم برنامه هاي بوم‌گردي گفت: روستاها به عنوان اولويت اول کشورهاي توسعه يافته در جهت توانمندسازي هستند و مي تواند نشاط اجتماعي و فرهنگ روستايي را احيا نموده و مهاجرت را به صفر برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ايمانعلي ايماني گفت: شهرستان مشکين شهر در دنيا جزو شهرهايي است که طبيعت بي نظيري دارد و به همين علت نيز به عنوان پايلوت گردشگري طبيعت شناخته شده است
او گفت: مشکين شهر از هيچ نظر فقير نيست و بايد در طرز تفکر و بينش خود تغيير رويه بدهيم و نبايد نسبت به مسائل و پيشرفت شهرستان بي تفاوت باشيم  ما زماني در صنعت گردشگري موفق خواهيم بود که بتوانيم مسافر را در مشکين شهر ماندگار کنيم در اين صورت است که گردشگري به سودآوري خواهد رسيد.
ايماني با اشاره به مشکلات موجود در زمينه اقامتي و خانه مسافر گفت: خوشبختانه ساماندهي و اخذ مجوز خانه مسافر به ميراث فرهنگي واگذار شده است و صرفا خانه هايي که استاندارد لازم را جهت استفاده گردشگران داشته باشند مجوز داده خواهد شد که نزديک به 100 خانه مسافر داراي استاندارد لازم وجود دارد و با افرادي که خارج از مجوز اقدام به اجاره منزل به مسافران نمايند برخورد قانوني خواهد شد.
رئيس ميراث فرهنگي مشکين شهر گفت: برنامه هاي فرهنگي و جشنواره هاي متنوعي براي سال جديد در نظر گرفته شده است که اکثر آنها ريشه در تاريخ و سنت و فرهنگ بومي مشکين شهر دارد و لازم است تا مسئولين و نهادها نيز از اين برنامه ها حمايت کنند.
در اين جلسه حجت الاسلام نعمتي نماينده اداره تبليغات اسلامي از آمادگي مساجد و اماکن مذهبي در ايام پيک مسافرتي خبر داده و گفت سعي ما اين است تا مساجدي که در مسير گردشگري قرار دارند بتواند به صورت شبانه روزي در خدمت رساني به مسافران انجام وظيفه کنند.
آيدين افزون رئيس اداره اوقاف شهرستان مشکين شهر نيز از آمادگي کامل اماکن زيارتي شهرستان براي خدمت رساني به گردشگران خبر داد و گفت : در ايام نوروز تمامي اماکن متبرکه و امامزاده ها تدارک لازم را جهت استقبال از مسافران انجام داده اند و آماده برگزاري لحظه تحويل سال نو در اين مکان هاي مذهبي هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توسعه گردشگري روستايي بومگردي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است