Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴  پتروشیمی مارون و جم جز بزرگترین تولیدکنندگان الفین و پلی الفین‌ها در کشور هستند با این تفاوت که پتروشیمی جم با اجرای پروژه‌های افزایش ظرفیت تولید خود، دارای مازاد اتیلن است و می‌تواند کمبود خوراک مورد نیاز واحد‌های پلیمری پتروشیمی امیرکبیر را تامین و جبران کند.

این در حالی است که پتروشیمی امیرکبیر بدلیل کمبود خوراک فعلا با ۶۵ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کند، اما پتروشیمی جم می‌تواند گاز اتان مازاد منطقه عسلویه را به منطقه ماهشهر منتقل کند و با انتقال این حجم از خوراک، مشکل کمبود گاز اتان پتروشیمی امیرکبیر و مارون برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال با توجه به برگزاری مزایده فروش سهام مدیریتی بانک رفاه در پتروشیمی امیرکبیر و رقابت ۲ غول پتروشیمی کشور برای خرید این سهام، برنده اصلی در این مزایده بازنشستگان زیر مجموعه وزارت کار می‌باشند چرا که با رقابت ۲ شرکت بزرگ پتروشیمی، قیمت سهام پتروشیمی امیرکبیر افزایش پیدا کرده و سود حاصل از این رقابت نصیب بازنشستگان زیر مجموعه وزارت کار می‌شود.

با توجه به اینکه پتروشیمی مارون در منطقه ماهشهر با کمبود خوراک اتان و اتیلن مواجه است، ولی پتروشیمی جم می‌گوید که اگر بتواند سهام پتروشیمی امیرکبیر را بخرد خواهد توانست مشکل کمبود خوراک پتروشیمی امیرکبیر و حتی مارون را جبران کند و در صورت تحقق این موضوع پیش بینی می‌شود سالانه ۱۰۰ میلیون دلار به درآمد پتروشیمی امیرکبیر و درآمد ارزی کشور افزوده شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پتروشیمی امیرکبیر بازار فرابورس پتروشیمی جم پتروشیمی مارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!

به گزارش "ورزش‌سه"،  بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5 درصد) انتقال پیدا کرد. همچنین 10  درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

به ترتیب مشکل بزرگ سرخابی‌های پایتخت طی سال‌ها و دهه‌های اخیر وجود داشت و هر دو در مالکیت وزارت ورزش قرار داشتند از بین رفت. در شرایط جدید این امیدواری وجود دارد که وضعیت مالی و ساختاری استقلال و پرسپولیس به شکل حساب شده‌تری دنبال شود و از سوی دیگر شرایط مالی دو باشگاه هم بهبود پیدا می‌کند.

همچنین مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت که حالا این مشکل نیز حل شده و مدیران دو باشگاه با فراغ بال بهتری می‌توانند تیم‌شان را برای حضور در لیگ قهرمانان سال آینده ( در صورت کسب سهمیه) آماده کنند.

دیگر خبرها

  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند؛ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • به روز رسانی| آغاز مراسم واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس/ حضور وزرای ورزش و اقتصاد و مدیران دو باشگاه
  • پرسپولیس سهامدارانش را قرمز پوش کرد!