Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: با استناد به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۸ دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که ظرف ۶ ماه تمام ساختمان‌های متعلق به آموزش و پرورش را تخلیه کنند و نیاز به آئین‌نامه هم ندارد و یک تکلیف است. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد حسینی عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اماکن مربوط به آموزش و پرورش که در استفاده سایر ارگان‌ها قرار دارد اظهار داشت: اماکن متعلق به آموزش و پرورش که دراختیار دستگاه‌های اجرایی قرار دارند با استناد به تبصره 9 قانون بودجه سال 98 باید به آموزش و پرورش برگردانده شود و طبق این قانون دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که ظرف 6 ماه تمام ساختمان‌های متعلق به آموزش و پرورش را تخلیه کنند و نیاز به آئین‌نامه هم ندارد و یک تکلیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به منظور رفع مشکل برخی دستگاه‌ها در این رابطه وزارت اقتصاد و دارایی اختیار دارد حدود سه هزار میلیارد تومان از اموال غیرمنقول دولت را به فروش برساند و همچنین در قانون بودجه داریم که اگر در محدوده هر شهرستان اموال مازاد داریم می‌توانیم آن را به فروش برسانیم  و در همان شهرستان به منظور ساختمان و مجتمع‌های اداری هزینه کنیم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع کلانشهر اراک گفت: 2 سال پیش که این طرح قرار بود تصویب شود به پیشنهاد ما عقب افتاد تا مطالعاتی انجام شود که متاسفانه به درازا کشید و به جای کار کارشناسی یک مقدار رنگ و بوی سیاسی پیدا کرد.

حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی بیان کرد: این طرح چند مبنا داشته که از جمله آنها جهت وزش بادهای اراک، میزان افزایش سطح توسعه از دو نظر توسعه افقی و عمودی را می‌توان نام برد، در ارتباط با این طرح، محیط زیست هم قرار شد که کار کارشناسی انجام و نتیجه را تحویل دهد.

«علی میرزایی» فرماندار ساوه هم در این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس با اشاره به جلسات مرکز خدمات سرمایه‌گذاری گفت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اگر در شهرستان‌ها هم برگزار شود می‌توانند احصاکننده عارضه‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها بوده و راهگشا در امر سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار باشد.

طرح جامع اراک با کارشناسی دقیق قبل از سال 98 به شورای عالی شهرسازی ارسال شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح 55 متری اراک گفت: طرح 55 متری موسوم به امیرکبیر با یک‌هزار و 800 متر طول و 55 متر عرض د قالب طرح جامع اراک در دستور کار قرار دارد.

احمد مرزبان ادامه داد: بعد از بازدیدی که از سوی وزارت راه و شهرسازی از این طرح انجام شد قرار بر این شد که طرح جامع کلانشهر اراک تا قبل از سال 98 به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال و طرح 55 متری در اردیبهشت‌ماه 98 تعیین تکلیف شود.

وی عنوان کرد: پیشنهاد بنده این است که برای تصویب این طرح و کارشناسی بیشتر جلسه‌ای با حضور نمایندگان، شورا و هر شخصی که صاحب نظر است تشکیل شود و طرح مطابق برنامه تا پایان سال ارسال شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: این طرح باید با نگاه ویژه دیده شود و تصمیمات عاقلانه در رابطه با آن گرفته شود و به صورت بسیار دقیق بررسی شود که حذف یا اجرای آن چه تبعاتی را برای شهرد اری دارد، آیا مشاور طرحی برای جایگزین دارد، شورای شهر موافق طرح جایگزین هستند و در صورت تصمیم به لغو این طرح، روان‌سازی ترافیک اراک به چه شکل انجام می‌شود تا طرحی پخته را تصویب کنیم.

اجرای کلیات طرح جامع کلانشهر اراک ‌مصوب شدجایگزین طرح 58 متری اراک باید به تصویب برسدبوشهر| طرح جامع شهری جم بازنگری می‌شود

 

ابهامات طرح جامع اراک برطرف شود

رئیس شورای شهر اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع کلانشهر اراک گفت: در سال 95 جامعه  هدف این طرح 635 هزار نفر جمعیت درنظر گرفته شده درحالی که الان در سال 97 جمعیت اراک 600 هزار نفر است.

کاوه فلک‌افلاکی افزود: همچنین بحث قرار گرفتن کارخانجاتی مانند آونگان در محدوده این طرح مطرح است که باید این موارد به صورت دقیق بررسی شود.

«شالی‌بگ» سرپرست شهرداری اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع اراک گفت: طرح 58 متری که از آیتم‌هایی است که طرح جامع را تحت تاثیر قرار داده و از دیگر مشکلاتی که اگر تعیین تکلیف شده باشند مشکلی در اجرای طرح جامع وجود ندارد می‌توان به قنات ناصری، اراضی ولی‌آباد و سایر مواردی که مطرح بود اشاره کرد.

فرماندار اراک هم در این جلسه با اشاره به طرح توسعه اراک گفت: بحث دره گردو برای کلانشهر اراک بسیار ضروری است و این تفرجگاه یکی از مطالبات مردم به شمار می‌رود، همچنین در رابطه با منطقه نظم‌آباد هم تقاضا داریم که در طرح جامع این منطقه در حریم شهر اراک قرار گیرد، در رابطه با طرح 58 متری هم باید گفت ضمن اعتقاد صد درصد به حقوق مردم که باید زودتر تعیین تکلیف شود با اجرا نشدن این طرح ترافیک شهر اراک هم برطرف نمی‌شود.

طرح جامع اراک فاقد پیوست زیست‌محیطی است

فعال زیست‌محیطی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به طرح جامع اراک گفت: هر طرح جامع که یک طرح بزرگ‌مطالعه است نیاز به یک‌سری پیوست‌ها دارد که مهم‌ترین آن پیوست زیست‌محیطی است ولی این طرح متاسفانه پیوستی که ارزیابی زیست‌محیطی داشته باشد را ندارد.

سیاوش آقاخانی تصریح کرد: نداشتن پیوست اجتماعی هم از دیگر چالش‌های این طرح بوده که سبب شده این طرح 6 تا 7 سال به درازا بکشد.

وی با اشاره به طرح 58 متری هم گفت: 57 بلوکی که در این طرح قرار است احداث شود خود بارگذاری ترافیکی به همراه دارد، از دیگر مشکلات این طرح مشخص نبودن منبع مالی آن استو همچنین هنوز ما نمی‌دانیم به واسطه این طرح چه میزان از افراد قرار است در مرکز شهر مستقر شوند.

فعال زیست‌محیطی بیان کرد: برای اجرای این طرح یک‌هزار میلیارد هزینه لازم است که باید دید آیا هزینه این در طرحی دیگر بهتر نیست و باید در کنار این طرح، جایگزینی هم درنظر گرفته شود.

انتهای پیام/a

R41371/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران