Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی هنردوست سفیر کشورمان در اسلام آبادطی سخنرانی در همایش موسسه سیاسی اسلام آباد با عنوان روابط ایران-پاکستان؛ چشم انداز آینده، نسبت به دسیسه‌های طرف‌های ثالث که حامی افراط گرایی، تفکرات تکفیری و مخالف روابط نزدیک میان ایران و پاکستان هستند هشدار داد.


وی ضمن تاکید بر همکاری‌های مستمر و برقراری تماس‌ها و مشورت‌های دوجانبه همچنین لزوم توجه بیشتر به خطر ترویج و گسترش فعالیت‌های تروریستی که در درجه اول صلح و ثبات منطقه و سپس حسن مناسبات برادرانه دو کشور اسلامی پاکستان و ایران را مورد هدف قرار داده، عنوان کرد: دو کشور ایران و پاکستان قربانی تروریسم هستند بنابراین رفع این نگرانی مشترک باید در اولویت مذاکرات و مشورت‌ها میان مقامات مربوطه دو کشور قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هنردوست با اشاره به جنایت تروریستی ماه گذشته علیه نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جاده خاش-زاهدان و حملات مشابهی در گذشته مانند ربودن مرزبانان ایرانی در نزدیک مرز پاکستان، گفت: دست طرف‌های ثالثی که حامی افراط گرایی و تروریسم و تفکرات تکفیری هستند، پشت این اقدامات مشاهده می‌شود.


وی تاکید کرد، طرف‌های ثالث همان‌هایی هستند که از حسن روابط نزدیک و برادرانه ایران و پاکستان و صلح و ثبات منطقه ناخرسند هستند در نتیجه به هر طریق ممکن به حمایت از گروهک‌های تروریستی و مزدور و وابسته که عوامل مزاحم امنیت و آرامش منطقه مرزی ایران و پاکستان هستند می‌پردازند.


سفیر کشورمان ابراز اطمینان کرد که ایران و پاکستان با مشارکت و هوشیاری متقابل اجازه اجرای طرح‌های شوم طرف‌های ثالث را نخواهند داد.
وی با اشاره به تماس اخیر عمران خان نخست وزیر پاکستان با دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، افزود روسای دولت دو کشور متعهد به تعمیق همکاری‌های دوجانبه برای افزایش امنیت مرز‌های مشترک شدند.


هنردوست اظهار کرد: ایران و پاکستان زمینه‌های جدید همکاری را در دست بررسی دارند و ما درخصوص همه مسائل با طرف پاکستانی در تماس هستیم.


وی درخصوص سرمایه گذاری‌های اخیر برخی از کشور‌های عربی در پاکستان از جمله بندر گوادر، گفت: تهران بابت مشارکت سازنده هر کشوری با پاکستان هیچ نگرانی ندارد.


سفیر کشورمان در اسلام آباد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان همبستگی، همکاری و تعامل میان پاکستان با سایر کشور‌های اسلامی است و انتظار دارد این روند بهبود یابد.

تکمیل طرح آی پی برای امنیت انرژی پاکستان مهم است
سفیر کشورمان با اشاره به همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و پاکستان تاکید کرد، تکمیل طرح خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان بسیار مهم و از این طریق چرخ اقتصاد پاکستان و امنیت انرژی این کشور تقویت می‌شود.


وی اظهار کرد، اجرای طرح آی پی حکم سکوی پرتاپی است که باعث پیشرفت و جهش سریع اقتصاد کشور دوست و برادر پاکستان گردیده و برای همیشه بحران انرژی در پاکستان را پایان و با ایجاد فرصت‌های شغلی بسیار برای خیل عظیم جوانان باعث رونق اقتصادی کشور می‌شود بنابراین ما انتظار داریم تا مسئولان ذیربط پاکستانی نیز در اسرع وقت به تعهدات خود برای اجرای خط لوله گاز اقدام کنند.


مهدی هنردوست با تاکید بر ظرفیت‌های بنادر چابهار و گوادر، گفت: این دو بندر در ایران و پاکستان هرگز رقیب یکدیگر نبوده و رابطه خواهرخواندگی میان چابهار و گوادر برقرار و هر دو طرف مایل به اجرا و عملیاتی کردن مفاد این تفاهمنامه و تقویت تعاملات بین دو بندر هستتد.


وی در ادامه گفت: ایران و پاکستان در حال بررسی طرح اجرای خط کشتیرانی مسافری و انتقال کالا میان بنادر کراچی و چابهار هستند.

هنردوست همچنین تاکید کرد: اجرای طرح خط کشتیرانی و تقویت و افزایش صادرات برق ایران به پاکستان و مناطق جنوب و غرب این کشور و بندرگوادر بهترین گواه برمکمل بودن این دو بندر و نگاه مثبت ایران به همکاری جهت توسعه تعاملات بنادر چابهار و گوادر است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اقتصاد ایران و پاکستان پاکستان تروریسم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۶۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی در خصوص موضوعات دو جانبه، منطقه‌ای و بین المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وزیر دفاع ایران با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار داشت: ظرفیت‌های متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه قاره هند به کار گرفته شود.

وزیر دفاع ایران با توجه به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در خصوص تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه‌های مختلف اعلام نمود.

دبیر کل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار ضمن ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و و آرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیر ساختی به ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.

دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه‌های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی، تحقیقات دفاعی، آموزشی و تبادل دانشجو تاکید نمود.

کد خبر 6089700 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود