Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله یزدی گفت: دشمنان می خواهند سبک جدیدی از پوشش و رفت و آمد را در میان بانوان و دختران عرضه کرده و به تدریج به قداست شهرهای مذهبی از جمله قم آسیب وارد کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت ‌الله «محمد یزدی» امشب (شنبه 25 اسفند) در دیدار با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به ابعاد مختلف دین مبین اسلام گفت: اسلام برای همه زمینه ها و زمان ها آمده است و اسلام برای یک زمان محدود و خاصی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: درست است که امروز نمی شود مانند 700 سال پیش زندگی کرد، اما باید بدانیم که جوهره مکتب اسلام از گذشته و حال و همچنین آینده هیچ تفاوتی نمی کند.

 

وی با بیان اینکه باید محتوای اصلی اسلام و متن قرآن مورد فراموشی سپرده نشود گفت: تفکر انسان‌ ها همواره تحت تاثیر عوامل زمانی و مکانی تغییر می ‌کند و از این رو باید مراقب بود که در این تغییرها به بهانه تحول در سبک زندگی، نباید محتوای اصلی اسلام به فراموشی سپرده شود.

 

یزدی تاکید کرد: متن قرآن و اسلام، انسان را به صداقت و درستی و ارزش های اخلاقی دعوت می کند که این مولفه ها در همه زمان ها یکسان بوده و فراموش نمی شود.

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اسلام ناب گفت: باید این امر در جامعه همواره گسترش یابد و نباید لحظه ای از اسلام ناب غافل شد و از سوی دیگر باید دانست که زمان زدگی و اشراف‌زادگی موجب غفلت از اسلام ناب می شود.

 

وی به وضعیت نامناسب حجاب در جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه عرضه لباس ها و کالاهای ضد ارزشی را شاهد هستیم که دشمنان می خواهند از این طریق سبک زندگی اسلامی را تغییر داده و مردم را غربی بار بیاورند.

 

وی افزود: دشمنان می خواهند سبک جدیدی از پوشش و رفت و آمد را در میان بانوان و دختران عرضه کرده و به تدریج به قداست شهرهای مذهبی از جمله قم آسیب وارد کنند.

 

یزدی با اشاره به تبلیغات رسانه های دشمنان گفت: جوانان ما تحت تاثیر این رسانه ها بوده که این مسائل درون خانواده ها نیز رسوخ کرده است و از این رو تقویت فعالیت‌ های فرهنگی در حوزه خانواده امری اجتناب ناپذیر است.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: تبلیغات چهره به چهره بیشتر تاثیرگذار است و با بگیر و ببندها جوانان و بازداشت دختران جوان، نمی توان آنها را تربیت کرد، باید در درون خانواده کار فرهنگی انجام گیرد تا آسیب ‌ها ریشه‌کن شود.

 

وی به نقش اساسی والدین اشاره کرد و گفت: نظارت ها توسط والدین باید بیشتر شود و با کارهای فرهنگی مباحث را مطرح کنند و باید بدانیم که دشمنان در تلاش هستند از طریق فضای مجازی، ارتباطات خانوادگی را خدشه دار کنند.

پایان پیام/343

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان خبرگزاری بیانیه گام دوم انقلاب شبستان سال نو گام دوم انقلاب کانون های مساجد شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل آیت الله یزدی جامعه مدرسین جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش

معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین معلم بشریت خداوندی است که علم اسماء الهی را به آدم ابوالبشر آموخت و مقام توحید را با مقام معلمی پیوند داد. سپس به‌واسطه قلم، انسان‌ها را با دانش‌های مختلف آشنا ساخت و انبیاء عظام را به مقام معلمی برگزید.

پس معلمی شأنی سترگ و شغلی الهی است که پیامبران الهی عهده‌دار آن بوده‌اند. معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است.

جایگاه معلمِ نمونه؛ جایگاه انسانی متعالی است که دارای شاخصه‌هایی چون: علم و بصیرت، تعهّد و احساس مسئولیت، عشق و محبت، دقّت در صورت و محتوای پیام، پیگیری در آموزش و تربیت، نظم و انضباط، خلاقیت و تفکّر، اعتقاد و ایمان به معارف الهی، عزم و اراده تعالی،‌ عامل بودن به احکام الهی، پایبندی به اخلاق اسلامی، پایبندی به تعهّدات ملّی و کارامدی و أثرگذاری است.

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

نظام متعالی آموزش و پرورش که معلم در آن به ایفای نقش می‌پردازد، اهداف عظیمی را پی می‌گیرد که برخی از آن عبارتند از: آموزش علوم نافع، تدوین منابع لازم درسی، انسان‌سازی، تربیت کادر انسانی یا نیروی مغزافزار و بازوان کارافزار برای جامعه، بصیرت‌آفرینی، ایجاد احساس التزام به هویت ملی و دینی، و نهایتاً نقش‌آفرینی مثبت در پیشرفت همه‌جانبه کشور.

این نظام متعالی با وجود امکاناتی چون ثروت عظیم هوش جوان ایرانی، مکتب انسان‌ساز اسلام و وجود مراکز تربیتی همچون مساجد و هیئات مذهبی، الزاماتی راهبردی جهت دستیابی به اهداف مورد نظر دارد که برخی از آن: تأمین نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کشور، برنامه‌ریزی درست و هدفمند در جهت رفع نیازهای جامعه، توزیع متعادل و متناسب نیروی انسانی مورد نیاز جامعه، محور قرار دادن سند تحول برای اصلاح ساختارها و روندها، تهیه نقشه راه برای اجرایی کردن سند تحول، جذب معلمان مجرب و توانمند، تهیه و تدوین کتاب‌های درسی و کمک درسی آموزشی و پرورشی متناسب با سطح فکر، روحیات، جنسیت و سیر رشد دانش آموزان و متناسب با نیاز جامعه، بازشناسایی مفاخر و شخصیت‌های مؤثر جامعه، رصد دائم کیفیت آموزشی معلمین و تلاش برای ارتقاء کیفی تدریس، تلاش برای ارتقاء نظام آموزش به جایگاه نخست جهان اسلام در عرصه تولیدات آموزشی و پرورشی، ترجمه آثار فاخر آموزشی تربیتی به زبان‌های زنده دنیا، و افزایش ظرفیت مدارس دولتی و ممانعت جدی از برون‌سپاری تعلیم و تربیت به نهادهای غیر رسمی (جز در موارد نادر) است.

پر واضح است که نظام متعالی آموزش در برابر معلمین، وظایفی برعهده دارد که از جمله آنها: بهبود وضع معیشت معلمان، جدیت در آموزش‌های بدو خدمت و ضمن خدمت آنان، زمینه سازی برای انتقال تجربیات آموزشی و مهارت‌های تدریس به نسل جدید از معلمان، تلاش برای ثبات مدیریت نهاد آموزش و پرورش، تلاش برای منطبق سازی نظام آموزشی تربیتی با نیازهای ملی، منطقه ای و جهانی کشور، به‌روزرسانی مستمر سند تحول آموزش و پرورش، تدوین نقشه راه اجرایی شدن سند آموزش و پرورش با ارائه شاخص‌های معین، افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمینی عالم، کارامد و متعهد، تأمین مربیان پرورشی مدارس جهت هدایت دانش‌آموزان به رعایت سبک زندگی اسلامی و نظارت مفید، مؤثر و مستمر بر مؤسسات آموزشی غیر رسمی است.

با نظر به جایگاه عظیم معلم در اسلام می‌توان به ضرورت تعالی مستمر نهاد آموزش و پرورش و به‌روزرسانی منابع آموزشی و هدفمند بودن برنامه‌ها در راستای ارائه الگویی از نظام متعالی آموزش در جهان اسلام پی برد. 

حجت‌الاسلام دکتر مهدی امیدی نقلبری؛ دانشیار و عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • میلان ۳-۳ جنوا: روسونری بردن را فراموش کرده!
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان