Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات مکزیک روز شنبه اعلام کردند سانتیاگو باروسو، روزنامه‌نگار مکزیکی در منزل خود در ایالت سونورا واقع در شمال این کشور به ضرب گلوله به قتل رسیده است.

سانتیاگو باروسو سومین روزنامه نگاری است که از آغاز امسال در مکزیک به قتل می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سانتوس گونزالز، شهردار سان لوئیس ریو کولورادو، شهری که سانتیاگو باروسو در آن زندگی می‌کرد در شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد: «من از حمله مذبوحانه‌ای که در آن سانتیاگو باروسو جان خود را از دست داد، متاسفم.»

ایالت سونورا که شهر محل اقامت این روزنامه نگار در آن قرار دارد، در مرز مکزیک با آمریکا و در منطقه‌ای واقع است که شمار زیادی از قاچاقچیان در آنجا فعالیت می‌کنند.

هفته نامه اینترنتی کونتراسنا (Contrasena) که این روزنامه نگار ۴۷ ساله برای آن کار می‌کرد اعلام کرد وی شامگاه جمعه "در منزل خود هدف گلوله قرار گرفت" و "اندکی بعد از انتقال به بیمارستان جان باخت".

این هفته نامه گزارش داد: «دو نفر با یک خودرو به در منزل این روزنامه نگار آمدند، زنگ در منزل وی را زدند و هنگامی که او در را باز کرد به ضرب سه گلوله که دو گلوله به شکم و یک گلوله نیز به سینه وی اصابت کرد، او را هدف گرفتند.»

طبق گزارش این روزنامه محلی، سانتیاگو باروسو درباره حضور قاچاق مواد مخدر در سان لوئیس ریو کولورادو تحقیق می‌کرد.

ژزو رامیرز، مسئول ارتباطات دفتر ریاست جمهوری مکزیک "خشم خود را از این حمله به آزادی بیان" ابراز کرد.

سانتیاگو باروسو، سومین روزنامه نگار مکزیکی است که در سال جدید در این کشور به قتل رسیده است.

ژزو راموس رودریگز، خبرنگار یک شبکه رادیویی، نهم فوریه ۲۰۱۹ (۲۰ بهمن ۱۳۹۷) در ایالت تاباسکو به قتل رسید. رافائل موروآ، مدیر یک شبکه رادیویی نیز ۲۱ ژانویه ۲۰۱۹ (یکم بهمن ۱۳۹۷) در ایالت باخا کالیفرنیا سور واقع در شمال غرب مکزیک بعد از دریافت تهدید‌هایی به قتل رسید.

بر اساس طبقه بندی سازمان گزارشگران بدون مرز، مکزیک در طبقه بندی جهانی آزادی مطبوعات در میان ۱۸۰ کشور جهان رتبه ۱۴۷ را دارد. طبق گزارش این سازمان، مکزیک از خطرناک‌ترین کشور‌های جهان برای روزنامه نگاران در کنار افغانستان، سوریه و یمن است. در سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷) ده روزنامه نگار در مکزیک به قتل رسیدند. قتل اکثر این روزنامه نگاران بدون مجازات مانده است.

سازمان گزارشگران بدون مرز روز سه شنبه اعلام کرد از دیوان کیفری بین المللی درخواست کرده است درباره قتل ۱۲۰ روزنامه نگار و ناپدید شدن ۱۴ روزنامه نگار دیگر در مکزیک در بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۸ (۱۳۹۱ و ۱۳۹۷) تحقیق کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا آمریکای لاتین حوادث بین الملل یمن سوریه افغانستان تروریسم قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیم صفحه اول روزنامه‌های ورزشی ۱۱ اردیبهشت

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، نیم صفحه اول روزنامه‌های ورزشی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ را مشاهده کنید.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • حذف رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو توسط دورتموند یورگن کلوپ (2013/4/30)
  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • شهادت جوان فلسطینی در الخلیل به ضرب گلوله صهیونیست‌ها
  • روزنامه‌های ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیشخوان روزنامه‌های ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • نیم صفحه اول روزنامه‌های ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  • (تصاویر) M۱۰ Booker؛ جدیدترین زره پوش ارتش ایالات متحده