Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجتمع مبارزه با تخلفات غذایی و دارویی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: گران فروشی شیر در کشور آلمان منجر به عدم خرید مردم شد لذا اگر امروز ما بتوانیم این فرهنگ را ایجاد کنیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، مرتضی خدایی رئیس مجتمع مبارزه با تخلفات غذایی و دارویی سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگوی اقتصادی رادیو گفتوگو با موضوع نقش مردم، جامعه و رسانهها در تنظیم بازار و تثبیت قیمتها اظهار کرد: امروز در جامعهای زندگی میکنیم که اقتصادمان فعلا در وضعیتی است که تلاطمهای بسیار زیادی دارد و اگر نتوانیم نظارتی درست بر اوضاع حاضر داشته باشیم قطعا آسیبهایی که امروز در سطح عمومی جامعه میبینیم به مرور بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اذعان کرد: عموما بحث نظارت باید به تقسیمبندی برسد که نظارت عمومی و اختصاصی حاصل این تقسیمبندی است؛ ضمن اینکه نظارت عمومی یعنی اینکه همه کسانی که در جامعه حضور دارند دست به نظارت بزنند لذا در این تعریف مردم به عنوان ناظر اصلی وجود دارند که موضوعی همگانی است.

رئیس مجتمع مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی بیان داشت: نظارت اختصاصی به نظارتهایی گفته میشود که سازمانها و اتحادیهها و سازمانهای ناظری مثل سازمان تعزیرات حکومتی، صمت و دانشگاهها در حال انجام آن هستند لذا اگر بخواهیم امر مهم نظارت را صرفا به سازمانهای ناظر کشور بسپاریم قطعا موفق نخواهیم بود. محدودیت نیروی انسانی،استعداد،امکانات و منابع در کشور چنین اجازه ای را نمی دهد که ما بخواهیم در تمامی حوزه ها حضور قوی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: قانون مجموعه تمهیداتی را در قانون نظام صنفی و تعزیرات و نیز قاچاق تعریف کرده است که براساس آن، نظارتها بصورت کانالیزه شده در حال انجام است اما در حال حاضر باید نظارتها را به سمت و سویی هدایت کنیم که مردم نیز به عنوان ناظر در این امر همکاری کنند.

رئیس مجتمع مبارزه با تخلفات غذایی و دارویی سازمان تعزیرات حکومتی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بحث گرانفروشی شیر در کشور آلمان منجر به عدم خرید مردم شد لذا اگر امروز ما بتوانیم این فرهنگ را ایجاد کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد لذا ابتدا باید آن ساختار و زمینه کار را فراهم آوریم.

خدایی، اطلاعرسانی درست را نخستین گام در همکاری مردم در عرصه نظارت بر بازار دانست و افزود: در حال حاضر رسانهها، جراید و مطبوعات وظیفه دارند در کشور اطلاع رسانی درست و منطقی ایجاد کنند البته در عین اینکه نباید هیچگونه فرصت تشویشی در این باره به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: موضوع شفافسازی برای مردم بسیار حائز اهمیت است بطوریکه اقشار مردم باید بدانند در حال خرید چه کالایی هستند؟ از آن کالا به چه میزان در کشور وجود دارد؟ و نیز بابت کالا و خدمات درخواستی خود به چه میزان باید هزینه کنند لذا به منظور تحقق این امر سازمانهایی که در حال خدماترسانی به مردم هستند باید تمام اطلاعات خود را بروزرسانی و شفاف کنند به عبارت دیگر نتیجه این شفافسازیها این است که آگاهی مردم آنها را خود به خود وارد عرصه نظارت بر بازار خواهد کرد.

رئیس سازمان تعزیرات: روش‌های قبلی مقابله با قاچاق کالا و ارز کافی نبوده استتوضیحات تعزیرات درباره دپوی 3هزار کانتینر قطعات خودرو در چابهارتعزیرات| افزایش 918 درصدی پرونده‌های احتکار در سال 97

انتهای پیام/

R1014142/P/S2,20/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان تعزیرات حكومتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تعزیرات حكومتی سازمان تعزیرات حكومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو

یداله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با تاکید بر نظارت مستمر بازار لاستیک خودرو، گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سودجویی منفعت طلبان و با توجه به تداوم التهاب بازار تایر سواری در سطح عرضه، تعزیرات حکومتی با متخلفان برخورد قانونی می‌کند.

او افزود: بازرسی از مراکز توزیع عمده لاستیک و خرده فروشان با استفاده از همه ظرفیت‌ها بمنظور برخورد ایجاد ثبات در بازار باحضور رئیس شعبه تعزیرات حکومتی و بازرسان صمت و اصناف برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت لاستیک خودرو اجراء می‌شود.

ملکی گفت: کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و پایش وضعیت تامین و توزیع لاستیک خودرو، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی به موقع به شکایات و گزارش‌های مردمی را از جمله اهداف طرح نظارتی عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • هیات وزیران با لایحه اصلاحیه سازمان تعزیرات موافقت کرد
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد