Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارلمان اروپا با اکثریت آرا، مذاکرات تجاری جدید با آمریکا را رد کرد.به گزارش بلاغ،پارلمان اتحادیه اروپا مذاکرات تجاری جدید با آمریکا را رد کرد. در استراسبورگ تنها 198 نماینده پارلمان اروپا به پذیرش مجدد چنین مذاکراتی رأی داده و 223 نفر با آن مخالفت کردند. البته در این رأی‌گیری مسئله تصویب یک قطعنامه الزام‌آور مطرح نبود، اما یک راهنمای سیاسی برای کشورهای اروپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سسیلیا مالمستروم"، کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا پیش از این رأی‌گیری در برابر نمایندگان پارلمان اروپا مذاکرات تجاری با آمریکا را با توجه به تنش‌های موجود ضروری ارزیابی کرده بود. مالمستروم اعتقاد دارد که گستردگی مناسبات تجاری با آمریکا برای هر دو طرف امتیازاتی دارد. به‌گفته وی اتحادیه اروپا می‌تواند صادرات خود را تا 9 درصد افزایش دهد که معادل 26 میلیارد یورو است، هم‌زمان وی این مسئله را آشکار می‌کند که اقدامات یکجانبه آمریکا علیه واردات اروپا با اقدامات متقابل متناسب پاسخ داده می‌شود.

در عین حال "پایل روبیگ"، از نمایندگان پارلمان اروپا از حزب خلق اتریش درباره وقوع یک جنگ تجاری با آمریکا هشدار داده و اظهار داشته است کسی که امروز علیه مذاکرات تجاری با آمریکا سخن می‌گوید نباید از این مسئله شگفت‌زده شود که در مناسبات تجاری دو سوی آتلانتیک یک تنش دیگر تا یک جنگ تجاری ایجاد شود. قربانیان چنین تحولاتی مردم اروپا و به‌خصوص اتریشی‌ها هستند.

وی افزود: بنابراین یک جنگ تجاری با دومین شریک تجاری ما بعد از آلمان به‌ضرر رشد اقتصادی، مشاغل و رفاه ما است. ما امیدواریم که در فرصت‌های بعدی در این نتیجه به‌دست‌آمده در پارلمان اروپا تجدید نظر شود.

کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا چندی پیش ضمن تأکید بر لزوم مذاکرات با آمریکا درباره تعرفه‌های گمرکی گفته بود که اگر ترامپ تصمیم خود برای اعمال تعرفه‌های گمرکی بالا بر صنعت خودروی اروپا را عملی کند اتحادیه اروپا هم مذاکرات با واشنگتن را متوقف کرده و به اقدامات متقابل روی می‌آورد. به‌گفته وی در این صورت کمیسیون اروپایی به‌سرعت لیستی از تولیدات آمریکایی را منتشر می‌کند که اتحادیه اروپا علیه آن تعرفه‌های گمرکی بالایی را اعمال می‌کند. در این راستا حمایت کامل از طرف کشورهای عضو اتحادیه اروپا وجود دارد.

مالمستروم در عین حال ابراز خوش‌بینی کرد که مذاکرات تجاری با آمریکا پیشرفت خواهد داشت و دستیابی به نتیجه‌ای در این راستا در سال جاری میلادی امکان‌پذیر است. اما طبیعتاً این به آمادگی عمل هر دو طرف بستگی دارد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره نوشت: دولت ترینیداد و توباگو امروز اعلام کرد که کشور فلسطین را به رسمیت شناخته است.

این کشور حوزه دریای کارائیب با تاکید بر اینکه این اقدام را در راستای اهداف صلح پایدار انجام داده، در بیانیه ای آورده است: به رسمیت شناختن فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه است.

در ادامه این بیانیه آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین بیانگر خواسته های مشروع مردم فلسطین و حمایت از آن است.

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفته بود: بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا قرار است تا پایان ماه مه، فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد.

کد خبر 6095728 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • نطق‌ شنیدنی در پارلمان اروپا درباره حمله ایران به اسرائیل