Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جلوخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی سال و آغاز سفرهای نوروزی که افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در رستوران‌های بین راهی را به دنبال دارد، نظارت بر نحوه نگهداری و مصرف فرآورده‌های خام دامی در طبخ غذا توسط اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و در قالب گشت مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی ذیربط همچون شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، سازمان پایانه‌ها، سازمان میراث فرهنگی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: رستوران‌ها و سایر واحدهای عرضه ضمن در نظر گرفتن توصیه‌های بهداشتی کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص تهیه و مصرف فرآورده‌های خام دامی صرفاً بایستی از مراکز مجاز و مورد تأیید اداره دامپزشکی اقدام به تهیه این فرآورده‌ها (گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی، تخم مرغ و …) نموده و در صورت مواجه با هرگونه تخلف در این راستا، برخورد قاطع با متخلفین صورت خواهد پذیرفت.

جلوخانی در پایان به عموم مردم توصیه کرد تخلفات بهداشتی مرتبط با دامپزشکی را از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ و یا شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4570014

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی قزوین نظارت و بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: مرغداران برای جوجه ریزی در واحد‌های خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش  را بایدزیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

دکتر محمد سیاح افزود: کسب نکردن گواهی بهداشتی از سوی صاحبان مرغداری‌ها علاوه بر به خطر انداحتن سلامت و بهداشت مرغداری‌ها و باعث اختلال در کنترل میزان تولید و عرضه گوشت و فرآورده‌های استحصالی از مرغداری‌ها در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی‌های و همچنین حمل بهداشتی در مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی است.

 

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد