Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اداره تحقیقات و تحلیل ایمنی هواپیمایی فرانسه روز گذشته اعلام کرد کارشناسان این مرکز اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ را که هفته گذشته در اتیوپی سقوط کرد استخراج کرده و در اختیار مقامات این کشور قرار دادند.

اداره تحقیقات ایمنی هواپیمایی فرانسه اعلام کرد اطلاعات جعبه سیاه با موفقیت توسط تیم این اداره استخراج شد و در اختیار تیم تحقیقاتی اتیوپی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره تحقیقات ایمنی هواپیمایی به فایل‌های صوتی این پرواز گوش نداده است.

نهاد ایمنی هوایی فرانسه یادآور شد که بررسی ثبت کننده اطلاعات پرواز ادامه خواهد داشت. اطلاعات پرواز و صدا‌های ضبط شده هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ روز پنج شنبه به منظور استخراج و بررسی در اختیار فرانسه قرار گرفت. پیشتر مقامات اتیوپی از اداره تحقیقات ایمنی فرانسه برای تحلیل و بررسی جعبه سیاه هواپیمای مذکور درخواست کمک کرده بودند.

شایان ذکر است، هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ که راهی نایروبی و حامل مسافرانی از ۳۳ ملیت مختلف بود، اوایل روز یکشنبه دچار سانحه شد و سقوط کرد. این هواپیما پیش از قطع ارتباط با برج کنترل، در ساعت ۸ و ۳۸ دقیقه صبح به وقت محلی از باند فوردگاه آدیس آبابا برخاست، اما تنها ۶ دقیقه بعد در در منطقه «بشفتو» در ۵۰ کیلومتری جنوب شرق پایتخت سقوط کرد.

رادیوی اتیوپی اعلام کرد تمام ۱۵۷ سرنشین این هواپیما کشته شدند. طی پنج ماه گذشته این دومین هواپیما از این نوع است که سقوط می‌کند. در ماه اکتبر گذشته نیز یک بوئینگ «۷۳۷-مکس» با ۱۸۹ سرنشین دقایقی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا به داخل دریا سقوط کرد. در شرایط مشابه، یک فروند هواپیمای شرکت هواپیمایی لاین ایر اندونزی ماه اکتبر در دریا سقوط کرد و ۱۸۹ سرنشین آن کشته شدند.

در پی سانحه سقوط هواپیمای شرکت اتیوپی ایرلاینز که روز یکشنبه نزدیک آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی روی داد و ۱۵۷ کشته برجای گذاشت، بسیاری از کشور‌ها از جمله آمریکا حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸ و ۹ بسته اند یا دستور توقف پرواز این مدل هواپیما‌ها را به شرکت‌های هواپیمایی خود صادر کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرانسه فرودگاه هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا

یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ که گفته می‌شود حامل مواد شیمیایی احتمالا خطرناکی بوده است، در نزدیکی یک پایگاه هوایی در آمریکا سقوط کرد.

به گزارش ایسنا، یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ (F-۱۶) نیروی هوایی آمریکا که ظاهرا نوعی زباله شیمیایی را با خود حمل می‌کرد، در نزدیکی یک پایگاه هوایی در ایالت نیومکزیکو سقوط کرد.

رسانه‌های روسی گزارش دادند که فرماندهی پایگاه هوایی هالومان اعلام کرد خلبان توانسته خارج شود و در حال دریافت مراقبت‌های پزشکی است.

پایگاه هوایی هالومان در ایالت نیومکزیکو

مقامات از ساکنان محلی خواستند به دلیل احتمال نشت مواد شیمیایی خطرناک از هواپیما به محیط اطراف، به محل حادثه نزدیک نشوند.

این سومین مورد از سقوط یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ در شش ماه اخیر است. یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ در دسامبر گذشته و هواپیمای جنگنده دیگری نیز در ژانویه طی یک عملیات آموزشی در سواحل کره‌جنوبی سقوط کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • یک جنگنده اف-۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد