Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبقت قیمت کالاهای اساسی در پیچ آخر سال سفره‌های مردم را خالی کرده و اغلب آنها با این قیمتها توان خرید اقلام اساسی برای شب عید را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، در این روزهای پایانی سال که تقاضای کالاهای اساسی رو به فزونی است، قیمت این کالاها نیز به دلیل عرضه نامناسب رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایش میدانی خبرنگار مرصاد از بازار کرمانشاه و بررسی فاکتورهای خرید و فروش حکایت از افزایش میانگین 20 درصدی قیمت کالاهای اساسی دارد.

به طور مثال یک کیسه 10 کیلویی برنج ایرانی با افزایش 30 هزار تومانی و برنج هندی با افزایش 10 هزار تومانی برای هر کیسه روبرو بوده که نسبت به ماه گذشته بین 20 تا 30 درصد افزایش قیمت داشته و البته زمزمه‌های کمیابی برنج در آستانه سال جدید هم در بازار شنیده می‌شود.

روغن هم با افزایش 12 درصدی روبرو بوده و قیمت قند و شکر با وجود کمیاب شدن در بازار حدود 50 درصد افزایش یافته است؛ قیمت گوشت مرغ هم طی یک هفته اخیر بیش از 4 هزار تومان افزایش داشت.

این وضعیت در حالی است که شهبازی، رئیس سابق سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه چند هفته پیش از عرضه و ذخیره سازی سه نوع برنج خبر داده و اعلام کرده بود که بیش از ۲۵۰۰ تن برنج هندی ۱۱۲۱ در انبارهای استان ذخیره شده و درصدد افزایش سهمیه برنج نیز هستیم.

شهبازی در مورد ذخیره سازی برنج های هومالی و رده ب تایلندی نیز گفته که روند ذخیره سازی این اقلام تا تعدیل قیمت ها همچنان ادامه دارد.

 

کمبودی در بازار نداریم

بیگلری معاون بازرسی و رعایت حقوق مصرف کنندگان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اما در گفتگو با خبرنگار مرصاد در خصوص اخباری مبنی بر کمبود برخی از کالاها از جمله برنج در بازار گفت: هیچگونه کمبودی در این زمینه وجود نداشته و افزایش قیمت این نیز در آستانه نوروز نداریم.

وی تصریح کرد: قیمت برنج طی مدت اخیر رو به کاهش بوده است و حدود یک ماه است که قیمت مناسبی در بازار دارد.

این مسئول افزود: قیمت برنج در بازار کرمانشاه رو به افول است و همین برنج های هندی بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان به فروش می‌رسد در حالی که پیش از این قیمت برنج هندی تا ۸۰ و ۸۵ هزار تومان نیز بالا رفته بود.

بیگلری ادامه داد: این برنج های هندی با ارز دولتی وارد کشور شده و به وفور وجود دارد و هیچ مشکلی نیز از این نظر وجود ندارد و به همین دلیل قیمت آن کاهش یافت.

وی گفت: برنج ایرانی نیز هم اکنون از نظر قیمت وضعیت مناسبی داشته و قیمت آن بستگی به نوع برنج دارد.

این مسئول در خصوص شکر نیز افزود: هم اکنون شکر نیز در تعاونی های مصرف و دولتی و فروشگاه های بزرگ توزیع می شود و شکر نیز هم اکنون به وفور پیدا می شود و قرار است ۳۰۰۰ تن شکر به بازار تزریق شود.

بیگلری از اجرای طرح بازرسی و نظارت خبر داد و گفت: ما از اول بهمن ۹۷ الی ۱۵ فروردین ۹۸ ما طرح نظارتی داریم و از واحدهای صنفی از جمله فروشگاه های پوشاک، خشکبار، آجیل، شیرینی و تمام کالاهایی که بیشترین تقاضا را در این ایام دارند بازدید می کنیم.

وی از بازرسی و نظارت بر خدمات حمل و نقل مسافران، مسافرخانه ها، هتل ها و رستوران های بین راهی نیز طی این طرح نظارتی خبر داد و گفت: ما بیشترین بازدسی هایمان روی مواردی که مسافران با آنها در ارتباط هستند متمرکز کرده ایم.

معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: هم اکنون ۱۵ اکیپ دو نفره بازرسی در مرکز استان و در هر شهرستان نیز دو اکیپ کار بازرسی را انجام می دهند که در مجموع حدود ۴۱ اکیپ در استان بر واحدهای صنفی نظارت دارند.

وی تصریح کرد: اکیپ های بازرسی ما به همراه تعزیرات حکومتی و در قالب شعب سیار کار نظارت و بازرسی را انجام می دهیم و پس از تشکیل پرونده توسط ما تعزیرات حکومتی حکم لازم را صادر می کند.

بیگلری ادامه داد: در بعضی موارد گشت های مشترکی نیز با سایر دستگاه های نظارتی چون بهداشت، استاندارد، میراث فرهنگی و اتاق اصناف داریم.

وی تاکید کرد: شهروندان و مسافران در صورت بروز هرگونه تخلفی می توانند از طریق شماره ۱۲۴ به ما اطلاع دهند تا ما در اسرع وقت رسیدگی کنیم.

اظهارات مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در حالی است که اطلاعات و پایش میدانی بازار بیانگر چیز دیگری است و نشان از افزایش قیمت ها با توجه به افزایش تقاضا است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در شهرستان مشهد