Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:11:49 GMT

سی ان ان: انزجار از مسلمانان باید متوقف شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۰۷۵۲

سی ان ان: انزجار از مسلمانان باید متوقف شود

تهران - ایرنا - تارنمای شبکه خبری تلویزیونی 'سی ان ان' بدنبال اقدام تروریستی در دو مسجد در 'کریس چرچ' نیوزیلند در مقاله ای انتقادی نوشت: باید انزجار از مسلمانان متوقف و به آنان همچون یک انسان نگریسته شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در این مقاله که به قلم 'عایشه هزاریکا' (Ayesha Hazarika) مفسر سیاسی انگلیسی نوشته شده، آمده است: زمانی که صبح جمعه (گذشته) با خبر کشتار دستجمعی نیوزیلند از خواب برخاستم، منقلب شدم، اما متاسفانه بطور کامل شگف زده نشدم، بیمناک از این هستم که این قبیل خشونت ها روی می دهد اما هرگز تصور نمی کردم در چنین ابعادی، 50 زن و مرد و کودک مسلمان با چنین خونسردی کشته شوند و به چنین وضعیتی از آنها برای رسانه های اجتماعی فیلم گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که سیاستمدار سابق حزب کارگر انگلیس نیز بوده در ادامه مقاله خود در تارنمای خبری سی ان ان افزود: مدت زمانی است که اسلام هراسی سر بر افراشته؛ از زمان حادثه 11 سپتامبر، مسلمانان در بعد وسیعی از سوی جامعه (غرب) منفور، تحقیر و قربانی شده اند.
سیاستمداران، مفسران سیاسی، متنفدان و رسانه های دست راستی، جنگی علیه مسلمانان به راه انداخته اند که به امر عادی بدل گشته است.
'دونالد ترامپ' که قدرتمندترین رئیس جمهوری در جهان به شمار می رود، مسلمانان را از ورود به آمریکا منع می کند، 'بوریس جانسون' وزیر خارجه سابق انگلیس و فردی که تصور می رود نخست وزیر انگلیس شود با طعنه به زنان مسلمان توهین می کند و در همین حال 'تل ماما' (Tell Mama) نهادی که رخدادهای انزجار آمیز علیه مسلمان را ثبت می کند، گزارش داده که حملات به زنان مسلمان افزایش یافته، اغلب روسری (حجاب) زنان مسلمان از سرشان برداشته می شود، بخصوص زمانی که کودکان خود را به بیرون می برند، و تصور کنید که این موضوع چه بر سر کودکی ترسیده و مبهوت مانده خواهد آورد.
هزاریکا در این مقاله افزود: این اصطلاح که تمامی مسلمانان مستعد خشونت و یا تروریسم بوده، یک امر اشتباه و خطرناک است.
بیشتر مسلمانان بخصوص مهاجران، سرشان پایین بوده و خواهان آرامش، زندگی صلح آمیز هستند و می خواهند که از دردسر به دور باشند.
این سیاستمدار سابق حزب کارگر انگلیس نوشت: اینها را می دانم چون خود یک مسلمان هستم و جامعه خود را می شناسم، ما برای ایجاد مشکل و دردسر نیامده ایم، ما برای تاخت و تاز و هجوم نیامده ایم، ما اینجا آمده ایم تا زندگی بهتری برای خود بوجود آوریم.
هزاریکا با اشاره به خدمات و تلاش هایی که مسلمان در جامعه ای که به آن وارد شده اند، به عمل می آورند، افزود: به جامعه شما خدمت می کنیم، اما ما به قربانیان تعرض و آزار، انزجار و اکنون نیز تروریسم بدل شده ایم.
نویسنده این مقاله در تارنمای خبری سی ان ان نوشت: حملات کلامی و فیزیکی علیه مسلمانان به امری معمول و عادی بدل گشته و به نظر می رسد که جامعه (غرب) اهمیتی به آن نمی دهد.
زندگانی ما و رنجی که می بریم به نظر می رسد چندان اهمیتی ندارد زیرا به ما به عنوان یک شهروندان 'درجه دو' و یا 'مردمانی بد' نگریسته می شویم.
وی افزود: روز جمعه به برنامه 'CNN Talk' گریستم، این یک روز سیاه بود، اما اگر نور (امیدی) وجود داشت، از تمامی افراد با هرگونه سبقه ای در سراسر جهان بود که پیام لطف و همبستگی (با مسلمانان) فرستادند.
هزاریکا نوشت: چنانچه بخواهیم درسی از (حادثه تروریستی) هولناک 'کریس چرچ' (Christchurch) نیوزیلند فرا گیریم این است که باید این انزجار را متوقف کرده و به مسلمانان به مانند هر فرد دیگری بعنوان یک انسان بنگریم.
به گزارش ایرنا، در جریان حمله تروریستی به دو مسجد 'نور' و 'لینوود' در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند در روز جمعه 24 اسفند ماه، 49 نمازگزار کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند.
مظنون اصلی 'برنتون هریسون تَرنت' 28 ساله اهل استرالیا است که پیشتر بارها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.
تصویری که در رسانه‌ها منتشر شد، نشان می‌دهد که او نام مهاجمان مسلحی را که در سال‌های گذشته، مهاجران و مسلمانان را در کشورهایی همچون سوئد و کانادا هدف حمله قرار بودند، روی سلاح خود حکاکی کرده بود.
ترنت صبح روز گذشته (شنبه) - به وقت محلی – در دادگاه تفهیم اتهام شد و پنجم آوریل (16 فروردین 1398) نخستین جلسه محاکمه وی برگزار می شود.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا جمعه گذشته با انکار انگیزه های نژادپرستانه در حمله تروریستی نیوزیلند گفت که ملی گرایی افراطی و برترپنداری سفید پوستان را معضلی رو به گسترش نمی‌داند.
اروپام ** 1302 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي نيوزيلند مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!

ناسا اعلام کرد که به خاطر بروز یک مشکل مکانیکی، فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» را فعلا متوقف کرده است.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که تلسکوپ ۱۶ میلیارد دلاری ناسا قرار است مدتی بیکار باشد.

به نقل از دیلی میل، ناسا روز جمعه فاش کرد که تلسکوپ فضایی هابل به دلیل بروز یک مشکل مکانیکی، فعالیت خود را متوقف کرده است.

مشکل پیش‌آمده به خاطر یکی از ژیروسکوپ‌هایی است که به هابل در چرخش و تمرکز روی اهداف جدید کمک می‌کند. هابل روز سه‌شنبه به طور خودکار به حالت ایمن وارد شد زیرا یکی از سه ژیروسکوپ آن شروع به فرستادن خوانش‌های معیوب کرد.

عملیات هابل در حال حاضر به حالت تعلیق درآمده و مقامات ناسا در حال تلاش برای رفع کردن این نقص هستند.

دانشمندان از هابل برای تعیین کردن اولین تخمین رسمی درباره سن کیهان و همچنین برای ثبت تصاویر استفاده کرده‌اند. این تلسکوپ فضایی ۳۴ ساله که در سال ۱۹۹۰ به فضا پرتاب شد، هر از گاهی با ژیروسکوپ‌های خود مشکل پیدا می‌کرد.

ژیروسکوپ علاوه بر اندازه‌گیری سرعت چرخش یک جرم، به هابل کمک می‌کند تا ثابت و جهت‌دار بماند. هر یک از ژیروسکوپ‌های هابل حاوی یک چرخ است که ۱۹۲۰۰ بار در دقیقه حول یک استوانه می‌چرخد. استوانه در یک مایع غلیظ و چسبناک مانند روغن موتور غوطه‌ور است. سیم‌های ریز به مایع وارد می‌شوند و الکتریسیته را به موتور منتقل می‌کنند. مشخص نیست روش کار در حال حاضر هم این طور است یا خیر اما در گذشته هوای تحت فشار که مایع غلیظ را از طریق سیم‌ها به فضا وارد می‌کرد، آنها را به خوردگی و شکستگی دچار کرده بود.

آخرین ماموریت شاتل فضایی با هدف تعمیر کردن ژیروسکوپ در سال ۲۰۰۹ انجام شد. در آن ماموریت، ژیروسکوپ‌های شکسته با ژیروسکوپ‌هایی جایگزین شدند که به جای اکسیژن، با نیتروژن تحت فشار پر شده بودند تا از خوردگی آنها جلوگیری شود.

از زمان پایان برنامه شاتل فضایی در سال ۲۰۰۱ و پرتاب «تلسکوپ فضایی جیمز وب» در سال ۲۰۲۱، هیچ برنامه‌ای برای اعزام خدمه بیشتر به منظور تعمیر هابل وجود نداشته است اما این لزوما به معنای پایان هابل نیست.

ناسا گفت که همین ژیروسکوپ در ماه نوامبر دچار مشکل شد و باعث شد تا هابل در آن زمان نیز به حالت ایمن وارد شود. این اتفاق زمانی رخ داد که ژیروسکوپ، خوانش‌های معیوب داشت. این بدان معناست که نمی‌توان برای اندازه‌گیری دقیق سرعت چرخش هابل به آن اعتماد کرد.

به گفته ناسا، گروهی که تلسکوپ را مدیریت می‌کند، در حال کار کردن برای کشف راه‌حل‌های بالقوه است.

هابل در صورت لزوم می‌تواند تنها با یک ژیروسکوپ کار کند. در آن صورت، سومین ژیروسکوپ باقی‌مانده به عنوان ذخیره عمل خواهد کرد.

در سال ۲۰۰۹، زمانی که هابل برای پنجمین و آخرین بار تعمیر شد، ۶ ژیروسکوپ جدید دریافت کرد. فقط سه مورد از این ژیروسکوپ‌ها هنوز کار می‌کنند؛ از جمله ژیروسکوپی که سیگنال‌های معیوب را می‌فرستد. در حالت ایده‌آل، هابل از سه ژیروسکوپ به صورت هم‌زمان استفاده می‌کند اما این امکان وجود دارد که هر بار فقط با یک ژیروسکوپ کار کند.

مقامات ناسا درباره این که آیا این پایان کار هابل است یا خیر، همچنان خوش‌بین هستند. آژانس در یک اطلاعیه‌ نوشت: ناسا پیش‌بینی می‌کند که هابل به اکتشافات پیشگامانه ادامه دهد و با رصدخانه‌های دیگر مانند تلسکوپ فضایی جیمز وب در طول این دهه و احتمالا در دهه بعد همکاری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحلیلگر صهیونیست: جنگ علیه غزه باید متوقف شود/ حماس شکست نمی‌خورد
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود