Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:29:36 GMT

وزارت نفت خود را با پرداخت حق آلایندگی خوزستان وفق دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۱۶۷۸

وزارت نفت خود را با پرداخت حق آلایندگی خوزستان وفق دهد

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز یکشنبه در مراسم کلنگ زنی زیرگذر منطقه پردیس اهواز به سپنتا اظهار کرد: این پروژه و پروژه‌های بزرگ، مورد نیاز برای رشد و توسعه این منطقه، تسهیل در رفت و آمد شهروندان و به تبع آن توزیع تراکم جمعیت در مناطق مختلف، توسعه متوازن مناطق، جلوگیری از انباشت ثروت و سرمایه در یک منطقه خاص و رشد متوازن فرهنگی جامعه است و اینگونه پروژه‌ها یکی پس از دیگری در حال آغاز و به تدریج به پایان می رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال ۹۸ طبق مصوبه شورای شهر اهواز ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کارهای عمرانی تخصیص داده شده که از این میزان ۳۰۰ میلیارد تومان برای حمل و نقل و تسهیل ترافیک در سطح شهر خواهد بود که منجر به جلوگیری از اتلاف وقت و هدر رفت سوخت و به تبع آن بهبود هوا و محیط زیست منطقه می‌شود که با جدیت در حال پیگیری است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم با کمک هم عقب ماندگی‌های شهر اهواز نسبت به دیگر کلان شهرهای هم تراز خود در کشور را جبران کنیم، بیان کرد: در کلان شهر اهواز مشکلات جدی ساختاری وجود دارد و اجرای برخی پروژه‌های ملی مانع توسعه این شهر شده است در حالی که شاید در دیگر کلان شهرها دستگاه‌های اجرایی پر قدرت برای منافع خود، مانع از اجرای این پروژه‌ها می‌شوند و اینگونه پروژه‌ها در این شهرها کمتر اجرایی شده‌اند.

شریعتی ادامه داد: شهرداران اهواز تلاش‌های زیادی داشته‌اند اما امکان اینکه بتوانند دستگاه‌های اجرایی بزرگ را قانع و ملزم کنند که با تعدیل هزینه، به اجرای پروژه‌های شهرداری کمک کنند، امکان نداشتند.

استاندار خوزستان گفت: امیدواریم با توجیه کردن دستگاه‌های اجرایی بزرگ برای توسعه، عمران و بهبود شرایط زندگی و رفاه در اهواز کار کنیم.

وی با اشاره به وجود معارض در پروژه‌های شهر اهواز، بیان کرد: معارض‌های روگذر کجباف با تلاش و رایزنی با دستگاه‌های اجرایی ملی و دستگاه‌های انتظامی و امنیتی حل شد.

شریعتی با اشاره به حل مشکل پروژه ورزشگاه فولاد، اصلاح کانال جهاد نصر برای پروژه ریزگردها و چهار بانده کردن جاده سوسنگرد به چذابه گفت: بدون تردید هیچکس مخالف توسعه شهری که در آن زندگی می‌کند نیست و باید بیش از گذشته به فرهنگ گفتگو و قانع کردن توجه کرد و سعی نکنیم مسائل را تنها با مکاتبه حل کنیم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: برای تکمیل پروژه جاده ساحلی اهواز و اتصال آن به شهر ملاثانی که با ارزش افزوده خوبی همراه خواهد بود و استفاده از ظرفیت رودخانه کارون برای توسعه استان و رشد مناطق تلاش خواهیم کرد.

وی ادامه داد: تکمیل پل نهم اهواز نیز با سرعت در حال پیشرفت است و عرشه پل به اتمام رسیده و با تملک‌های صورت گرفته، قسمت شرق این پل نیز در حال انجام است تا بتوانیم همان گونه که زیرگذر زردشت و جانبازان در حال اجرا هستند، این پل نیز پس از تکمیل بار ترافیکی را از منطقه کیانپارس اهواز کم کند.

شریعتی گفت: از اهتمام شهرداری و شورای شهر اهواز که به کارهای زیرساختی و زیربنایی توجه دارند تشکر می‌کنم و امیدواریم چنین کارهایی با جدیدت و سرعت اجرایی شوند.

استاندار خوزستان تأکید کرد: پرداخت سهم آلایندگی حق اهواز و مناطق مختلف استان است و وزارت نفت باید خود را این این حق قانونی وفق دهد.

شریعتی اظهار کرد: مدتی از اجرای قانون غفلت شد و این موضوع از سال ۹۵ پیگیری و در نهایت به صدور رأی نهایی برای پرداخت حق آلایندگی انجامید. همه ملزم به رعایت قانون و رأی صادر شده نهایی هستند.

استاندار خوزستان گفت: شهردار اهواز پیگیری لازم را در این مدت داشته و شاید پرداخت حق آلایندگی از سوی وزارت نفت به پروژه قطار شهری اهواز تنها راه نجات متروی این باشد.

شریعتی بیان کرد: در سفر وزیر نفت به استان مذاکراتی در این خصوص داشته و عنوان کردم هر پروژه‌ای که وزارت نفت برای اهواز و استان تأیید کند که سهم حق آلایندگی به آن پروژه پرداخت شود، انجام می‌دهیم.

وی انتقاد کرد: در حال حاضر هرکجا که برای توسعه شهر اهواز ورود می‌کنیم، شرکت ملی مناطق نفت خیز اعلام می‌کند که در محدوده آنها قرار دارد. حداقل باید هزینه توسعه به نحوی از سوی وزارت نفت پرداخت شود و برای پیگیری آن اهتمام زیادی وجود دارد.

کد خبر 4570188

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان وزارت نفت ایران شهرداری اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت

وحید نیک روش رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.

وی بیان کرد: چنانچه اداره کل یاد شده توان اجرا طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.

رئیس شورای شهر بوشهر ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.

نیک روش ادامه داد: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت یک‌هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.

نیک روش ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.

وی گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

وی اضافه کرد: در ارتباط با پرداخت عوارض آلایندگی به شهرستان‌های استان بوشهر نیز این مهم تنها به شهرستان‌های جنوبی استان اختصاص یافته و این در حالی است که شهرستان‌های مرکزی و شمالی استان مانند بوشهر، دشتستان و دیلم نیز متاثر از آلایندگی هستند.

نیک روش اظهار کرد: در پرداخت عوارض آلایندگی برخی از شهرستان‌های استان همجوار با وجود متاثر نشدن از آلایندگی جنوب بوشهر برای دریافت عوارض آلایندگی معرفی شدند که این اجحافی در حق مرکز استان بوشهر به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: در ارتباط با فعالیت واحد‌های پتروشیمی و پالایشگاهی نیز بیش از ۹۰ درصد واحد‌های جنوب بوشهر به عنوان صنعت سبز معرفی شدند ولی بازدید میدانی نشان داده آلودگی منطقه بسیار بالاتر از این است.

نیک روش افزود: به تناسب این میزان آلایندگی باید سهم استان بوشهر از اعتبارات آلایندگی بخوبی محقق شود.

وی اظهار کرد: از نمایندگان استان در مجلس جدید و سایر مدیران کلان استان بوشهر انتظار می‌رود در جهت گرفتن حق بوشهر در جذب اعتبارات آلایندگی نهایت تلاش خود را بکار گیرند.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر تصریح کرد: در قانون جدید شورا‌ها چیزی برای اینکه از ظرفیت و قابلیت مشارکت مردم برای اداره جامعه استفاده شود وجود نداشته که انتظار می‌رود بازنگری لازم در این قانون محقق شود.

وی گفت: در برنامه هفتم، طرح مدیریت واحد شهری مورد تایید نمایندگان قرار نگرفت و از دستور کار خارج شده که انتظار است به تناسب انتظار‌های مردم از شورا‌ها نسبت به قانون یاد شده اهتمام لازم ایجاد شود.

نیک روش با اشاره به کمبود پارکینگ در شهر بوشهر نیز اظهار کرد: در خصوص احداث پارکینگ در سطح محیط شهری کاربری آن در قالب سرانه تاسیسات شهری قرار می‌گیرد ولی با این وجود در بوشهر زمین‌های در نظر گرفته برای پارکینگ بیشتر در اختیار بخش خصوصی قرار داشته و باید به قیمت روز خریداری شوند.

وی تاکید کرد: باید شرایط برای استفاده از زمین نیروگاه اتمی برای احداث پارکینگ در بوشهر فراهم شود ولی این مهم تاکنون محقق نشده است.

نیک روش افزود: در محدوده زمین نیروگاه فضای سبز مناسب و پارکینگ خودرو وجود ندارد که ۱۷ هزار مترمربع فضای در مالکیت سازمان انرژی اتمی ظرفیت ارزشمند برای توسعه فضای سبز و احداث پارکینگ محسوب می‎ شود.

وی یادآور شد: با هدف تامین نیاز بخشی از پارکینگ موردنیاز شهر بوشهر اکنون حدود ۷۰۰ مترمربع در خیابان امام خمینی (ره) به شکل رو باز مورد استفاده قرار گرفته است.

نیک روش ادامه داد: برای احداث پارکینگ در مرکز شهر نیز زمین اختصاص یافته به این طرح در محاصره واحد‌های تجاری است که باید در ابتدا با توجه به تشکیل پرونده قضایی باید تعامل و توافق لازم انجام شود.

وی افزود: در اجرا پارکینگ شهرداری ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در اختیار دارد و به محض تعیین وضعیت زمینه نسبت به احداث پارکینگ اقدام می‌کند.

نیک روش عنوان کرد: شهر بوشهر به طور جدی مشکل پارکینگ دارد و با این روند شاید در ۱۰ سال آینده گذر‌های ۱۰ سال آینده جوابگوی شمار خودرو‌های سطح شهر نباشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی، معاونین شهرسازی شهرداران کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها ۶ و هفت اردیبهشت به میزبانی بوشهر در سالن اجتماعات اداره کل بنادر و دریانوردی استان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • وصول ۹۳۵ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان
  • ۹۳۵ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان وصول شد
  • وصول بیش از ۸ هزار میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان
  • ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان وصول شد