Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: با توجه به فاصله جغرافیایی دانشگاه‌ها در مناطق آمایشی، بستر‌های مجازی برای ارتباط مستمر دانشگاه‌های کلان مناطق آمایشی توسعه یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، باقر لاریجانی در نشست منطقه آمایشی ۸ با اشاره به نقش این منطقه در تدوین سند برآورد نیروی انسانی نظام سلامت، اظهار کرد: این اولین بار است که در نظام سلامت چنین محاسبه‌ای انجام و مشخص می‌شود در هر رشته به چه تعداد نیروی انسانی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لاریجانی با اشاره به اینکه سابق بر این مطالعاتی در وزارت بهداشت انجام شده بود، اظهار داشت: امیدواریم با همکاری مناطق آمایشی این سند در سطح ملی و منطقه‌ای پیاده شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بر لزوم جلب مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان در اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تاکید کرد و ادامه داد: لازم است در این راستا با همفکری این همراهی ایجاد شود.

وی گفت: فاصله جغرافیایی دانشگاه‌های منطقه زیاد است و مناسب است از بستر‌های مجازی برای رشد دانشگاه‌های منطقه استفاده کنید.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی به اقداماتی که در زمینه مرجعیت انجام شده گفت: دانشگاه‌های منطقه باید نقشه حرکت خود به سمت مرجعیت را ترسیم و مشخص کنند نقاط کلیدی که می‌خواهند بر روی آن کار کنند چیست.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آمایشی ۸ گفت: از این ظرفیت‌ها در سطح کل منطقه می‌توان استفاده کرد و گروه‌های منطقه‌ای این امکان را برای رشد دانشگاه‌های کوچک‌تر منطقه فراهم می‌کند.

لاریجانی به تداوم اعتباربخشی در منطقه آمایشی ۸ اشاره کرد و گفت: ایجاد بستر‌های مجازی می‌تواند ارزش زیادی در منطقه ایجاد کند.

وی با بیان اینکه لازم است آموزش دانشجویان دکتری در راستای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم ارتقا یابد اظهار داشت: در این مقطع باید کاری شود که دانشجو کارآفرین شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بر لزوم نوآوری در آموزش تاکید کرد و اظهار داشت: مناطق باید در بسته‌ها برای کشور الگو شوند و در مأموریت‌ها نقش ملی داشته باشند و مناطق از زیرساخت‌های یکدیگر در سطح ملی بهره‌برداری کنند.

لاریجانی اضافه کرد: دوره‌های مهارتی می‌توانند برخی نیاز‌های کشور را مرتفع کنند و مناطق باید بررسی کنند که چگونه با بهره برداری از دوره‌های مهارتی به نیاز‌های ملی پاسخ دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت مناطق آمایشی اعضای هیئت علمی بسترهای مجازی دانشگاه های نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:  در این پایگاه اورژانس هفت  تکنسین، شامل پنج  خانم و دو راننده تکنسین آقا  فعالیت می‌کنند.
عبدالرزاق؛ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: روزانه بیش از هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود و میانگین ۳۰ درصد تماس‌ها نیز منجر به اعزام آمبولانس می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد