Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در جمع پرشور مردم در ورزشگاه شهدای کنگان با ابراز خرسندی از اینکه آخرین سفر استانی سال ۹۷، میهمان خطه مرزی بسیار مهم و مردم بوشهر است، گفت: سالی توام با مشکلات اقتصادی داشتیم، اما مردم در همه صحنه ها حضورشان را به رخ دشمن کشیدند و دولت با تمام توان و در سختی ها، کنار حقوق بگیران ثابت و قشر آسیب پذیر خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امام جواد(ع) از سن نوجوانی امامت را برعهده گرفت و به آن بزرگوار توسل می کنیم و خوشحالم که آخرین سفر استانی سال ۹۷، میهمان این خطه مرزی بسیار مهم و مردم بوشهر هستم، گفت: از ملت بزرگ ایران سپاسگزاری می‌کنم به دلیل اینکه در سالی که توأم با مشکلات و سختی‌های اقتصادی بود مردم در همه مراسم باشکوه انقلابی، دینی و مذهبی مقاومت و حضورشان را به رخ جهانیان کشیدند.

روحانی تأکید کرد: مردم ایران در این شرایط سخت به دشمنان اعلام کردند ممکن است شما مشکلاتی را برای ما بوجود آورید، اما نخواهید توانست ملت بزرگ ایران را تسلیم کنید و این ملت شجاع و مقاوم در برابر انواع توطئه‌ها مقاوم بوده و خواهد بود.

روحانی افزود: همه می‌دانیم دشمنان ما در یکسال گذشته تمام توان خود را برای فشار بر مردم ایران، بکار گرفته و امیدشان این بود که مردم ایران را از نظام و اعتقاداتشان جدا کنند؛ اما مردم سختی‌های زندگی را تحمل کرده و با صدای بلند به دشمنان این سرزمین پاسخ منفی دادند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت در این شرایط سخت با همه توان در کنار ملت خواهد بود، خاطر نشان کرد: دولت با تمام توان و در سختی ها، کنار حقوق بگیران ثابت و قشر آسیب پذیر خواهد ماند

روحانی یادآور شد: در بودجه سال آینده که در مجلس به تصویب رسیده برای همه کسانی که درآمد ثابت دارند اعم از شاغل و بازنشسته که حدود 5 میلیون و 500 هزار نفر را شامل می‌شود و نزدیک به 14 میلیون نفر کارگر ، افزایش 20 درصدی حقوق برای کارمندان و بیش از 20 درصدی برای کارگران ، در نظر گرفته شده است.

رئیس جمهور افزود: نمایندگان مجلس در تصویب لایحه بودجه افزایش 20 درصدی حقوق را با فرمول خاصی تصویب و به قانون تبدیل کردند که دولت قانون مصوب را اجرا می‌کند در مورد میزان افزایش حقوق کارگران نیز این هفته در شورای عالی کار تصمیم‌گیری خواهد شد.

روحانی با بیان اینکه امسال تورم بیش از 20 درصد بوده، گفت: توان ما برای افزایش حقوق بیش از این نبود، اما امیدواریم در سال آینده با کمک مردم بتوانیم شرایط مطمئن‌تری ایجاد کنیم تا از نظر کالا و تأمین ارز خیال مردم مطمئن باشد.

رئیس جمهور افزود: امسال در مقاطعی مردم با مشکلاتی مواجه بودند و به این واقف هستیم. باید همه توان دولت، مسئولان، مدیران و کارمندان کشور به گونه‌ای باشد که مردم شب عید تا حدی احساس راحتی بکنند.

روحانی مستمری‌بگیران و افراد تحت پوشش کمیته امداد را دیگر گروهی که از نیازمندی بیشتری برخوردارند، عنوان کرد و گفت: در 3 سال اخیر، مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که حدود 11 میلیون نفر را تحت پوشش دارند، بیش از 4 برابر افزایش یافته است که برای سال آینده هم در حد توان افزایش خواهد یافت.

رئیس جمهور همچنین بخش تولید را از بخش‌های مهمی که مورد توجه دولت قرار دارد، نام برد و گفت: باید شرایطی فراهم کنیم که تولید محصولات زراعی و صنعتی و خدمات افزایش یافته و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

روحانی اضافه کرد: اشتغال جوان‌ها از دیگر موارد مهم مورد توجه دولت است و با تلاش‌هایی که انجام شد وضعیت اشتغال در سال 97 مناسب بود اما همچنان بیش از 3 میلیون نفر بیکار هستند که باید برای اشتغال آنان تلاش کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، خاطر نشان کرد: برغم اینکه تمام تلاش دشمنان این بود که ما در سال 97 توسعه‌ای در کشور نداشته باشیم و می‌خواستند دولت همه پروژه‌هایش را بخاطر مشکلات کنار بگذارد، اما امسال بیش از 34 هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی پرداخت کردیم و امیدوارم در روزهای باقیمانده از سال این رقم باز هم افزایش یابد.

روحانی با بیان اینکه به حول و قوه الهی در سال جاری، تمام پروژه‌های بزرگ را افتتاح کردیم، گفت: اینکه بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی را ماه گذشته افتتاح نهایی کردیم و با افتتاح 2 پالایشگاه در هرمزگان در مجموع 50 میلیون لیتر بنزین به تولید کشور افزوده شد، نتیجه کار مهندسان، کارگران و دست‌اندرکاران دستگاه‌های مختلف کشور بود که موفق شدند این حرکت بزرگ را انجام دهند.

رئیس جمهور افزود: در روزهای گذشته پروژه‌های مهمی همچون راه‌آهن قزوین رشت، افتتاح و عملیات اجرایی راه‌آهن رشت به آستارا آغاز شد که این پروژه برای اتصال ایران به کشورهای شمالی، آسیای مرکزی و اروپای شرقی و مرکزی اهمیت دارد.

روحانی ادامه داد: برغم فشار دشمنان و تحریم‌ها امروز یکی از بزرگترین پروژه‌های مربوط به انرژی را افتتاح می‌کنیم و 4 فاز پارس جنوبی با سرمایه‌گذاری 11 میلیارد دلاری افتتاح می‌شود.

رئیس جمهور هم چنین یادآور شد: اواخر فروردین ماه یک طرح بزرگ کشاورزی – آبی با حدود 10 میلیارد دلار هزینه به بهره‌برداری خواهد رسید که برای بخش آب و کشاورزی استان و کشور اهمیت زیادی دارد.

روحانی تأکید کرد: برغم اینکه آمریکا، صهیونیست‌ها و برخی کشورهای مرتجع منطقه با همه توان به مردم ایران فشار وارد می‌کند، اما ما راه خود را ادامه خواهیم داد و رابطه خود با همسایگان عزیزمان را روز به روز توسعه خواهیم داد.

رئیس جمهور در همین رابطه به سفر اخیر خود به کشور عراق اشاره کرد و گفت: روابط دو ملت و دو دولت ایران و عراق در منطقه و جهان نمونه و مثال‌زدنی است و در سفر به این کشور در کنار ملاقات‌هایی که با مقام‌های عالیرتبه سیاسی، حزبی و سران عشایر در بغداد و کربلا انجام شد، به توافق‌های دوجانبه خوبی دست یافتیم.

روحانی با اشاره به توافق دو کشور برای رایگان شدن هزینه ویزا، افزود: در طول سال نزدیک 7 میلیون جمعیت بین دو کشور ایران و عراق رفت و آمد می‌کند و رایگان شدن هزینه ویزا، به تسهیل این رفت و آمد کمک بزرگی خواهد کرد.

رئیس جمهور با اشاره به ملاقات‌های خود با مراجع بزرگ کشور عراق از جمله آیت‌الله سیستانی که وی را افتخار شیعیان جهان معرفی کرد، گفت: سفر 3 روزه به عراق و توافق‌هایی که با این کشور انجام شد به این معناست که رابطه ما تنها رابطه دو دولت نیست بلکه رابطه تمام اقشار و گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی، اجتماعی و مذهبی است.

روحانی با بیان اینکه ما می‌خواهیم این رابطه صمیمی را با همه همسایگان خود داشته باشیم، گفت: ما علاقمندیم با همه همسایگان خود رابطه خوبی داشته باشیم، اگر با برخی از همسایه‌ها هم مشکلی هست، این مشکل از طرف آنها آغاز شده است ما با همسایگان خود از جمله قطر، عمان، ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، افغانستان و پاکستان رابطه خوبی داریم و می‌خواهیم با همه همسایه‌ها وجود داشته باشد از نظر ما شیعه و سنی، شمال خلیج فارس یا جنوب خلیج فارس مهم نیست هدف ما باید توسعه و پیشرفت همه منطقه باشد.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۲۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد