Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر جریانی بخواهد ذهن مردم را از اصول انقلاب به سمت سازش هدایت کند، قطعا سپاه مقابل آن می‌ایستد/ صهیونیست ها رویای گسترش از نیل تا فرات را در سر داشتند و در ۵۰ سال اخیر می‌خواستند این برنامه را اجرا کنند، اما امروز نه‌تنها این رژیم جعلی نتوانسته ذره‌ای از خاک خود را گسترش دهد، بلکه در اطراف خود در محاصره کامل بوده و بخش عمده‌ای از خاک اشغال‌کرده را نیز از دست داده است

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سپاه هرگز وارد گروه‌بندی‌های سیاسی نشده است، گفت: سپاه هیچ‌وقت از یک حزب حمایت نکرده، ولی با جریانات انحرافی که مخالف مسیر انقلاب اسلامی هستند و دنبال تغییر باور‌های مردم‌اند، مبارزه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سپاه هرگز وارد گروه‌بندی‌های سیاسی نشده است، گفت: سپاه هیچ‌وقت از یک حزب حمایت نکرده، ولی با جریانات انحرافی که مخالف مسیر انقلاب اسلامی هستند و دنبال تغییر باور‌های مردم‌اند، مبارزه می‌کند.

به گزارش «انتخاب»، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی تفصیلی با هفته‌نامه سروش به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به نکات مختلفی پیرامون فعالیت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخته است که در ادامه گزیده‌ای از مهمترین بخش‌های این مصاحبه را می‌خوانید.

سرلشکر جعفری درخصوص تهدیدات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: آن‌ها (صهیونیست ها) رویای گسترش از نیل تا فرات را در سر داشتند و در ۵۰ سال اخیر می‌خواستند این برنامه را اجرا کنند، اما امروز نه‌تنها این رژیم جعلی نتوانسته ذره‌ای از خاک خود را گسترش دهد، بلکه در اطراف خود در محاصره کامل بوده و بخش عمده‌ای از خاک اشغال‌کرده را نیز از دست داده است.

وی با بیان اینکه موشک‌های حزب‌الله لبنان تمام سرزمین‌های اشغالی را تحت پوشش دارند، به مقاومت مردم فلسطین بویژه غزه اشاره کرد و افزود: این وضعیت و توانمندی که امروز در منطقه از جبهه مقاومت انقلاب اسلامی ایجاد شده، همه از موفقیت‌های بی‌نظیر انقلاب اسلامی است که خیلی هم قابل بیان نیست. یعنی بیشتر حسی است و باید حس شود.

فرمانده سپاه تصریح کرد: در یک کلام می‌توان گفت که دشمن در منطقه موفق نبوده و هر برنامه‌ای داشته و اجرا کرده، با شکست مواجه شده و نتیجه‌ای جز پیروزی برای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در پی نداشته است.

سرلشکر جعفری در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه در سوریه، محور اصلی مقاومت، مردم هستند، افزود: حدود ۱۰۰هزار نیروی مردمی در سوریه سازمان‌دهی شده که مقابل داعش و جبهه‌النصره مقاومت می‌کنند و با معارضان سوری می‌جنگند.

وی با اشاره به شکل‌گیری مقاومت مردمی در عراق، گفت: در این کشور نیز ۱۰۰هزار نیرو از مردم سازمان‌دهی شدند و برخی نیرو‌های ایرانی نیز برای انتقال تجربه‌ها رفتند تا آن‌ها را سازمان‌دهی کنند.

فرمانده سپاه با تاکید بر اینکه ما هزینه زیادی برای این کار نپرداخته‌ایم، گفت: این‌ها در برابر تریلیون‌ها دلاری که آمریکایی‌ها علیه مقاومت به‌طور مستقیم و غیر‌مستقیم هزینه می‌کنند، چیزی نیست.

سردار جعفری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اصلا چنین هزینه‌هایی نمی‌کند و کمک نظامی را خود محور مقاومت از ایران مطالبه می‌کند و این وظیفه ماست که تجربه‌ها را در اختیار آن‌ها قرار دهیم و در بخش‌های مختلف توانمند‌سازی کنیم.

فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوالی درخصوص فعالیت‌های سیاسی گفت: سیاست متولی خاصی ندارد. دیانت ما، عین سیاست ماست. اساس انقلاب اسلامی، سیاسی است. انقلاب اسلامی متکی به مردم است و بدون حمایت مردم معنا ندارد. مردم انقلاب را دوست دارند و آن را می‌خواهند. این انقلاب اصولی دارد که همه از آن حمایت و تبعیت می‌کنند. اگر جریانی بخواهد ذهن مردم را از اصول انقلاب اسلامی و خاصیت‌های این حرکت و دست‌آورد‌های مثبت آن به سمت سازش هدایت کند و بگوید مردم به نفع شماست که سازش کنید، قطعا سپاه مقابل آن می‌ایستد. باید بدانند که اگر سازش کنند، ذلت و بدبختی به بار می‌آید.

سرلشکر جعفری تاکید کرد: سپاه با جریانی که با نفاق و دو‌رویی، سازش را طور دیگری تبلیغ می‌کند، مبارزه همه‌جانبه کرده و آن را افشا می‌کند. آن وقت عده‌ای به این کار می‌گویند مخالفت سیاسی سپاه و دسته‌بندی سیاسی که سپاه به آن ورود کرده! در‌حالی‌که این عین وظیفه سپاه است که با تمام جریانات فکری انحرافی که علیه انقلاب اسلامی موضع گرفته‌اند، مقابله کند.

وی همچنین با اشاره به اینکه سپاه نباید در گروه‌بندی‌های سیاسی وارد شود و هرگز نشده و از حزب خاصی طرفداری نکرده است، عنوان کرد: در جریان و اهداف همراه با انقلاب، ده‌ها حزب داریم. سپاه هیچ‌وقت نمی‌تواند با یکی از این احزاب باشد و از آن حمایت کند. این کار را هم نمی‌کند، ولی با جریانات انحرافی که مخالف مسیر انقلاب اسلامی هستند و دنبال تغییر باور‌های مردم‌اند، حتما مبارزه خواهد کرد.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: جریان اسلامی واقعی با مبانی و تفکر اسلامی، تاکنون در حاکمیت اجرایی کشور نبوده و این جریان بر اجرائیات کشور حاکم نبوده است. این، مشکل اصلی ماست. تفکر جهادی و انقلابی غیر از جنگ هیچ وقت بر کشور و مدیریت اجرایی آن حاکم نبوده است.

سرلشکر جعفری با اشاره به اینکه توسعه به سبک غربی، بی توجهی به مردم محروم و بی عدالتی را در پی خواهد داشت، گفت: آیا این موضوع در کشور ما مطالعه شده که کشاورزی یا صنعت باید محور توسعه باشد یا هر دو به اندازه هم باشند؟ با اتفاقی که در کشور رخ داده، کشاورزی نابود شده و هیچ اقدامی برای توسعه کشاورزی، حمایت از کشاورز و تولیدات کشاورزی انجام نمی‌شود و حتی ضد آن نیز انجام شده، اما برعکس، این توسعه فقط صنعتی و به سبک غربی بوده است.

وی با بیان اینکه این مشکلات تقصیر کسی نیست و مردم باید درست انتخاب کنند، تصریح کرد: مردم حواس خود را جمع کنند. به این نگاه نکنند که در مناظره تلویزیونی، هر کسی رقیب خود را بهتر شکست داد، یا بهتر حرافی کرد و با دو کلمه، رقیب خود را شکست داد، به او رای بدهند. اگر قرار باشد پیروز صحنه انتخاب حرف‌زن خوبی باشد، همه‌ی انقلاب می‌شود حرف. امروز هم حرف تحویل مردم می‌دهند. کسی که فقط خوب حرف می‌زند، بعد از رای آوری هم صرفا خوب حرف خواهد زد، اما کسی که خوب عمل می‌کند، ممکن است در مناظره نتواند رقیب خود را شکست دهد. مردم باید تشخیص دهند.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: مردم باید به سابقه عمل و کارکرد افراد نگاه کنند. این را مردم دارند می‌فهمند و تجربه کردند، به‌خصوص در همین دوره این اتفاق بیشتر از قبل رخ داد. کسانی که خیلی سیاسی نیستند، این را بیان می‌کنند. انتخاب، باید درست و دقیق باشد.

سرلشکر جعفری در پایان با بیان اینکه جبهه انقلاب و جبهه حق، کار رسانه‌ای و تبلیغی را به‌خوبی بلد نیست، اظهار داشت: جبهه انقلاب در مقایسه با جبهه مقابل، یک‌سری محدودیت‌هایی دارد. ممکن است کسی بتواند چیزی بگوید که راحت قاپ مردم را بدزدد و جور دیگری بیان کند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست کامل و نابودی است

پژوهشگر و تحلیلگر ارشد صهیونیست هشدار داد که عملکرد جنایت‌آمیز و فاجعه‌بار اما ناکام دولت نتانیاهو در غزه، اسرائیل را تا مرز شکست کامل و نابودی پیش برده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: یوال نوح هراری در یادداشتی نوشت: در روزهای آینده اسرائیل باید تصمیمات سیاسی تاریخی اتخاذ کند. متأسفانه نتانیاهو و شرکای سیاسی او بارها ثابت کرده‌اند که برای اتخاذ چنین تصمیماتی مناسب نیستند. سیاست‌هایی که آنها دنبال کردند، اسرائیل را به مرز نابودی رساند. به جای عجله در جنگ جدید با ایران، ابتدا باید از شکست‌های اسرائیل در شش ماه گذشته درس بگیریم.

جنگ وسیله‌ای برای دستیابی به اهداف سیاسی است و یک معیار کلیدی برای سنجش جنگ وجود دارد: آیا اهداف سیاسی محقق شد؟ دولت نتانیاهو نتوانسته حماس را خلع سلاح کند. بدتر از آن، این یک فاجعه انسانی بر ۲.۳ میلیون فلسطینی در نوار غزه وارد کرد و در نتیجه پایه‌های اخلاقی و ژئوپلیتیکی موجودیت اسرائیل را تضعیف کرد. فاجعه انسانی در غزه و وخامت اوضاع در کرانه باختری، هرج‌ومرج منطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند، اتحاد ما با دموکراسی‌های غربی را تضعیف می‌کند و همکاری برخی کشورهای عرب با ما را سخت‌تر می‌کند. اگر رفتار خود را در قبال فلسطینی‌ها تغییر ندهیم، غرور و انتقام‌جویی ما یک بلای تاریخی را بر سر ما خواهد آورد.

پس از شش ماه جنگ، بسیاری از گروگان‌ها هنوز در اسارت هستند و حماس همچنان روی پای خود است. جایگاه بین‌المللی اسرائیل نیز ویران شده و حتی توسط بسیاری از دوستان سابق خود منفور و طرد شده‌ایم. اگر جنگی همه‌جانبه با ایران و نیروهای نیابتی آن آغاز شود، اسرائیل تا چه حد می‌تواند روی ایالات‌متحده، غرب و کشورهای میانه‌رو عرب حساب کند که خود را برای ما به خطر بیندازند و کمک‌های نظامی و دیپلماتیک حیاتی به ما ارائه کنند؟ حتی اگر از چنین جنگی جلوگیری شود، اسرائیل تا کی می‌تواند به عنوان یک کشور منفور زنده بماند؟

دولت نتانیاهو نتوانست از پیروزی‌ها در میدان نبرد برای دستیابی به توافق بر سر آزادی همه گروگان‌ها و پیشبرد نظم سیاسی جایگزین در غزه استفاده کند. در عوض، تصمیم گرفت آگاهانه یک فاجعه انسانی را به غزه وارد کند، یک فاجعه سیاسی غیرضروری را به اسرائیل وارد کرد. متحدان ما یکی یکی از آنچه در غزه می‌گذرد وحشت‌زده شده‌اند و خواستار آتش‌بس فوری و حتی تحریم تسلیحاتی اسرائیل هستند. کشورهای عربی میانه‌رو که منافع‌شان با منافع ما همخوانی دارد و از ایران، حزب‌الله و حماس می‌ترسند، همکاری با ما را در حالی که غزه را ویران می‌کنیم، مشکل یافتند. دولت نتانیاهو توانسته است حتی روابط ما با ایالات‌متحده را از مسیر خود خارج کند، گویی ما منبع جایگزینی برای تسلیحات و حمایت دیپلماتیک داریم. نسل‌های جوان در ایالات‌متحده و در سراسر جهان اکنون اسرائیل را نژادپرست و خشن می‌دانند که میلیون‌ها نفر را از خانه‌هایشان اخراج می‌کند، کل جمعیت را گرسنگی می‌دهد و هزاران غیرنظامی را بدون دلیلی بهتر از انتقام می‌کشد. سیاست ویرانگر دولت نتانیاهو، اسرائیل را در خطر وجودی قرار داده است.

شکست دولت نتانیاهو در طول جنگ تصادفی نیست. این میوه تلخ چندین سال سیاست‌های فاجعه‌بار است. نتانیاهو همچنان به اسرائیل وعده «پیروزی کامل» می‌دهد، اما حقیقت این است که ما یک قدم با شکست کامل فاصله داریم. این توهم خطرناکی است که باور کنیم یک پیروزی دیگر، در رفح، باعث فروپاشی حماس، آزادی همه گروگان‌ها و تسلیم شدن دشمنان متعدد اسرائیل می‌شود. هر روز جنگ اضافی فقط در خدمت اهداف حماس و ایران است و انزوای بین‌المللی اسرائیل را تشدید خواهد کرد.

دولت نتانیاهو شکست خورده و باید مسئولیت آن را بپذیرد. این دولت است که دستورکار فاجعه‌باری را اتخاذ کرد و سیاست انتقام‌جویی و خودکشی را در پیش گرفت. وای بر ما اگر اینها اجازه داشته باشند که مهم‌ترین تصمیمات استراتژیک و سیاسی در تاریخ اسرائیل را بگیرند. دولت به جایی رسیده است که باید شکست را بپذیرد و استعفا دهد. اگر سیاست خود را در قبال فلسطینی‌ها تغییر ندهیم، تنها با ایران روبه‌رو می‌شویم و عاقبت ما مانند سامسون خواهد بود که با خشم ناتوان، خانه را بر سر همه فرو ریخت.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • عملیات وعده صادق تنها گوشه‌ای از اقتدار نظامی کشور
  • هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد
  • سردار فدوی خطاب به اسرائیل: التماس کردید حمله نکنیم، اما تصمیم حیدری گرفته شد
  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • اسرائیل نمی‌تواند از قاعده تنبیه اشتباهاتش سالم بیرون برود
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست کامل و نابودی است