Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مرکز پژوهش‌های مجلس به تازگی اقدام به انتشار گزارشی کرده که به سادگی دغدغه اصلی فعالان اقتصادی را نشان می‌دهد. در این گزارش که به اعتقاد مرکز پژوهش‌ها موضع رسمی این نهاد نیست و تنها بازتابی از آن چیز‌هایی است که فعالان اقتصادی بیان کرده‌اند، مسائل مختلفی به چشم می‌خورد.

در برخی از این اظهارنظر‌ها ادعا‌هایی نیز دیده می‌شود که در حد خود قابل بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله صحبتی که یکی از فعالان اقتصادی داشته و در آن عنوان کرده که میزان آمار واقعی صادرات از رقمی که اعلام می‌شود بسیار کمتر است.

مرکز پژوهش‌ها در این گزارش عنوان کرده است: «در این نشست، نمایندگان تشکل‌های تولیدی، صادراتی و وارداتی و فعالان کسب‌وکار‌های مختلف اعلام کردند مشکل تأمین ارز برای واردات، مقررات در حال تغییر و زمانبر شدن ترخیص مواد اولیه، بنگاه‌ها را در معرض خطر تعطیلی قرار داده به طوری که پیش‌بینی می‌شود در چند ماه آینده در صورت تغییر نکردن شرایط با موجی از تعطیلی و بیکاری گسترده و به تبع آن کمبود برخی کالا‌ها مواجه خواهیم بود.»

این مرکز در ابتدای گزارش خود عنوان کرده است: «گروه مطالعات محیط کسب‌وکار در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفت تا با دعوت از نمایندگان بزرگترین تشکل‌های تولیدی و صنفی کشور و نیز تولیدکنندگان و صادرکنندگان عمده، از شرایط روز تولید و تجارت به خصوص بعد از افزایش نرخ ارز در ماه‌های ۱۳۹۷ آبان ۱۳ مرداد و اجرای تحریم‌ها در دو مقطع اخیر با محوریت دو سؤال از آخرین وضعیت بازار‌ها مطلع شود. این جلسات در سه روز ۱۱، ۱۲ و ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۷ در مرکز پژوهش‌ها برگزار شد.

اقتصاد۲۴ قصد دارد در این گزارش و جدولی که در ادامه می‌آید به مهم‌ترین مسائلی بپردازد که عصاره سه جلسه نشست میان فعالان اقتصادی است و دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش‌ها اقدام به انتشار آن کرده است.

نکته مهم، اما نحوه نتیجه‌گیری مرکز پژوهش‌هاست. این مرکز در انتهای گزارش خود آورده است: «در تحلیل نظرات کارآفرینان، تجار و دیگر فعالان و تشکل‌های اقتصادی باید در درجه اول توجه داشت که مأموریت این اشخاص، بیشینه کردن سود بنگاه یا اعضای تشکل خودشان است و به همین دلیل هرچه بیان و پیشنهاد می‌کنند و انتظار دارند را باید با توجه به این نکته کلیدی بررسی و ارزیابی کرد.»

جدول فوق، مهم‌ترین صحبت‌های مطرح شده از سوی فعالان اقتصادی در این نشست است که اقتصاد۲۴ آن را به صورت مدون درآورده است.  

نام

 

   سمت

اظهارنظر

 مراد محمدزاده

 

 

 نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه وضعیت به گونه‌ای شده که باید گفت چه کنیم که زنده بمانیم؟ بنده در چند روز گذشته در چند کشور اروپایی تردد داشتم و هر کار کردم که بتوانم مبالغی برای خریدهای مرتبط با کارم جابه‌جا کنم اصلاً نتوانستم.

 

 

 محمد جعفری فشارکی مدیر عامل مجمع ملی خبرگان کشاورزی کشور تحریم هیچ کاری به تولید ما ندارد. این دولت است که با قیمت تضمینی نامناسب و اعلام زودتر آن مشکلات عظیمی برای ما به وجود آورده است. چرا کاری نمی‌کنند که کشاورز برود به سمت برداشت بیشتر از هر هکتار؟  سیدرضا نورانی

 

 

 

 رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران مشکل ما این است که هنوز در فکر واردات هستیم و اینکه از کجا و چگونه می‌توانیم بیشتر واردات کنیم و به پتانسیل داخلی اهمیت نمی‌دهیم.    محمدعلی وحدتی

 

 

 

 نماینده سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق  الان بالغ بر ۶۰ درصد برق مصرفی کشور توسط شرکت‌های غیردولتی تأمین می‌شود و ۴۰ درصد مابقی توسط بخش دولتی اعم از نیروگاههای برق آبی و حرارتی و اتمی است. به دلیل اعمال قیمتهای تکلیفی برق و عدم پرداخت مطالبات بخش خصوصی عملاً انگیزهای برای ورود بخش غیردولتی به صنعت برق وجود ندارد.

 

 

 اسماعیل بازارچی

 

 

 نماینده انجمن صنفی لوازم خانگی ایران بالغ بر یک هزار واحد تولیدکننده لوازم خانگی داریم که در حال حاضر فقط ۸۰۰ واحد در حال فعالیت هستند و با همین روند اگر حمایتی از آنها نشود، سال آینده شاید ۳۰۰ واحد بیشتر باقی نماند و بقیه جمع می‌کنند.  امیرحسین وصالی

 

 

 نماینده انجمن صادرکنندگان کالاهای صنعتی  ما با دو سری از مشکلات سروکار داریم: یکسری از مشکلات بر اثر تحریمهاست که سالهاست با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنیم و سری دیگر تحریم‌های داخلی است که در وضعیت فعلی ظاهرا این مشکلات داخلی خود را تحت لوای تحریم‌های خارجی پوشش داده‌اند درصورتی که تحریم‌های داخلی و مشکلات ناشی از ناهماهنگی‌های داخلی بیشتر به ما آسیب می‌زنند.  علی مهاجری

 

 

 دبیر انجمن صادرکنندگان صنعتی، معدنی  آماری که از صادرات بیان می‌شود با آماری که گمرک ارائه می‌دهد بسیار تفاوت دارد. با آمارهای واقعی یعنی نرخ‌های ارزی جدید، میزان پیمان‌سپاری بسیار بالاتر از میزان واقعی صادرات ماست.    محمد بازیان  

 

 نماینده اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران

 

من صادرکننده واقعی همه اسنادم موجود و مشخص است. باید این بساط ارز ۴۲۰۰ تومانی را در اسرع وقت جمع کنید و رانت بیشتر ندهید.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فعالان اقتصادی افزایش نرخ ارز نرخ ارز تحریم های اقتصادی آمار صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم درمراسم اختتامییه «گیم‌تایم» که با همکاری مجموعه پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاداسلامی تلاش می‌کند از یک دانشگاه مبتنی بر حافظه محور به یک دانشگاه مهارتی تبدیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه امکانات بسیار خوبی در زمینه آزمایشگاهی و کارگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی قم وجود دارد، عنوان کرد: پارک علم و فناوری باید در عرصه دانشگاه وجود داشته باشد؛ نه اینکه دانشگاه در مجموعه پارک فعالیت کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم هم اظهارکرد: دانشگاه آزاد اسلامی در چله دوم حیات خود مقتبس از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سند تحول و تعالی را تدوین کرده که نقشه راه دانشگاه تبدیل شدن به یک دانشگاه تراز انقلاب اسلامی و یک دانشگاه حل مسئله و کارآفرین است.

غلامرضا نجفی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی در دو دهه بار آموزش کشور را به دوش کشید که براین اساس در دو دهه بُعدی رسالت دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش تعریف شد.

وی با تأکید بر اینکه امروز نیاز کشور آموزش و پژوهش نیست، افزود: امروز فناوری است که حرف نخست را می‌زند، بر همین اساس فناوری در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی حرف نخست را می‌زند.

 

رویکرد کشور به سمت ایده‌محوری حرکت کرده است

محمدرضا دوست‌کافی معاون پارک علم و فناوری استان قم نیز با بیان اینکه ایده‌پردازان حوزه فناوری که با طرح و ایده‌های خود به سازندگی کشور کمک می‌کنند ارزشمند و قابل تقدیر هستند، ادامه داد: رویکرد کشور به سمت ایده‌محوری حرکت کرده، بر همین اساس زمانی خواهد رسید که تمامی طرح و ایده‌های دانشجویان و دانش‌آموزان در حوزه صنعت و پژوهش برای کشور کاربرد خواهد داشت، بنابراین حضور دانشجویان و استادان در این عرصه موجب رشد و توسعه کشور خواهد شد.

دانشگاه آزاد جزء اکوسیستم‌های برتر فناوری کشور است

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه هم با اشاره به سیر تحول فناوری کشور تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جزء اکوسیستم‌های برتر فناوری کشور و زیست‌بوم‌های پیشرو فناوری کشور است، براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی قم از زمان تصدی حجت‌الاسلام خیری برنامه‌ها و فعالیت خود را به سمت فناوری متمرکز کرده است.

نیما روحانی افزود: برگزاری رویداد «گیم‌تایم» و «بوت‌کمپ» آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی قم با همکاری پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه نشان داد این دانشگاه قصد دارد کنار زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری پیشرفت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی