Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@18:16:37 GMT

رونق حوزه گیاهان دارویی با تعامل و هم فکری

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۴۷۰۹

رونق حوزه گیاهان دارویی با تعامل و هم فکری

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نفس اسفند ماه 97 به شماره افتاده است. ننه سرما در حال جمع کردن کوله بار خود است. دانشگاه شهید بهشتی نیز تب و تاب همیشگی را ندارد و خلوت تر از همیشه است. با این حال سالن شیخ بهایی این دانشگاه حال و هوایی دیگر دارد.

متخصصان و اساتید برجسته حوزه گیاهان دارویی یک به یک وارد می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی نمی گذرد که تمام صندلی ها پر می شود. یک صد و 20 امین جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی آغاز شد. این آخرین جلسه هم فکری و تعامل فعالان حوزه گیاهان دارویی در سال 97 است.

در ابتدای این جلسه نبوی انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده های گیاهان دارویی از فعالیت های این مرکز گزارشی ارائه داد.

به گفته وی، در حال حاضر 224 شرکت تولید کننده عضو بالقوه این انجمن هستند و هر کدام از این شرکت ها حداقل یک پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو کسب کرده اند. همچنین رشد فعالیت های انجمن در سال های اخیر جایگاه صنفی تولیدکنندگان داروها و فرآورده های گیاهان دارویی را ارتقاء بخشیده است. به گونه ای که در مجامع مختلف به عنوان یک انجمن و سندیکای فعال و تاثیرگذار شناخته می شود.

نبوی همچنین بیان کرد: این انجمن رسیدگی به پرونده های قیمت گذاری در این حوزه را انجام می دهد و در سال 97 هزار و 149 پرونده رسیدگی و کارشناسی قیمت را انجام داد. تعاملات با سازمان غذا و دارو، شرکت رد جلسات ستاد گیاهان دارویی، عضویت در هیئت مدیره شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی و بازرسی از اهم مواردی است که در سال های گذشته تا کنون توسط انجمن انجام شده است.

در بخش بعدی این جلسه فاطمه سفید کن گزارشی از برگزاری دومین کارگاه مشترک میان ایران و چین ارائه داد و تجربیات خود در حوزه گیاهان دارویی را از سفر به چین در اختیار حاضران در جلسه قرار داد.

پس از آن نیز درباره سطح بندی شرکت های دانش بنیان مطالبی ارائه شد و محمد حسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی درباره این موضوع بیان کرد: سطح بندی شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف بر اساس اطلاعاتی همچون نوع فناوری و پیچیده بودن دانش است. پس نگرش در این حوزه منطبق بر صنعت گیاهان دارویی نیست. از سویی استانداردها در حوزه گیاهان دارویی متفاوت است. این نوع طبقه بندی در حوزه گیاهان داوریی باعث کاهش تعداد شرکت های دانش بنیان در این حوزه می شود. پس برای رفع این مشکل ستاد اقداماتی را انجام می دهد.

انتهای پیام/

169 / 159 گیاهان دارویی علوم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی طب سنتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گیاهان دارویی علوم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۴۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان