Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسخه جدید کیپاد با قابلیت پرداخت الکترونیک عوارض رونمایی شد و بهبودهای کلی در تنوع قابلیت‏ها، رابط کاربری جذاب، گرافیک جدید و امکانات جنبی متعدد، در مقایسه با دیگر اپلیکیشن‏های حوزه پرداخت آنلاین، آن را به اپلیکیشن جامعی در این حوزه بدل کرده است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کیپاد که به عنوان کیف پول همراه پاسارگاد شناخته می‌شود با همت بانک پاسارگاد و توسط شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد طراحی شده است و نسخه جدید آن در راستای توسعه راه‌کارهای پرداخت الکترونیک از طریق تلفن‌همراه هوشمند ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای سال 1398 عملا شیوه آنلاین اصلی‌ترین راه پرداخت عوارض آزادراهی در آزادراه‌‏های مجهز به پرداخت الکترونیکی عوارض خواهد بود. چنان‌که شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور هم اعلام کرده است، به زودی باجه‌های دریافت نقدی از ابتدا و انتهای آزادراه‌ها برچیده می‌شوند و پرداخت عوارض صرفا به صورت الکترونیکی امکان‌پذیر خواهد بود.

با حذف شیوه سنتی پرداخت عوارض آزادراه‌ها در چهار آزادراه تهران - قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین و قزوین – زنجان، دیگر امکان پرداخت عوارض به صورت نقدی و از طریق باجه‌های دریافت پول وجود نخواهد داشت و طراحان کیپاد با توجه به نیازهای موجود در این حوزه ارائه سرویس پرداخت آنلاین عوارض آزادراه را به اپلیکیشن خود افزوده‌اند.

نصب اپلیکیشن کیپاد به سادگی و از طریق سایت کیپاد به آدرس kipaad.ir امکان‌پذیر است. این محصول نرم‌افزاری در حال حاضر برای گوشی‏های هوشمند اندرویدی توسعه داده شده و به زودی نسخه iOS آن نیز عرضه خواهد شد.

فعال کردن کیپاد

بعد از دانلود کیپاد و نصب آن بر روی گوشی، کاربر باید ابتدا شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کند تا با امنیت بیشتر امکان استفاده از امکانات اپلیکیشن فراهم شود.

بعد از فعال شدن کیپاد کاربر باید از طریق گزینه «پروفایل» در قسمت پایینی منو نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کند.

نام، نام خانوادگی، نام مستعار، شماره تلفن همراه و شماره شبا حساب بانکی در این قسمت ثبت می‌شوند. کیپاد در این مرحله هم با ارسال کد پیامکی اطلاعات وارده را تائید خواهد کرد.

شارژ کیف پول کیپاد

در صفحه اصلی اطلاعات موجودی کیف پول الکترونیکی کاربر نمایش داده می‌شود. شارژ کیف پول با انتقال کاربر به صفحه‌ی واریز اینترنتی شاپرک انجام می‌شود و نیازمند رمز دوم و کد cvv2 است.

مبلغ شارژ نیز باید مضربی از 10000 ریال باشد.

نکته قابل توجه اینکه در صورت نیاز کاربر به پول، این امکان وجود دارد که پول واریزی به کیپاد را دوباره به حساب خود بازگرداند.

خدمت عوارض آزادراهی (آنی‌رو)

در کیپاد پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی در صفحه اصلی قابل دسترسی است.

کاربران برای استفاده از این قابلیتِ کیف پول کیپاد، لازم است شماره پلاک خودروی خود را یک بار در قسمت عوارض آزادراهی (آنی‌رو) وارد کنند. ورود پلاک خودرو محدودیت ندارد و می‌توان پلاک خودروهای بیشتری را هم در کیپاد ثبت کرد.

در مراجعات بعدی تنها کافی‌ است شماره پلاک خودرویی که قرار است در بزرگراه تردد کند، انتخاب شود. مرحله بعدی انتخاب آزادراه است و گذرگاه پرداخت عوارضی که قرار است خودرو از آن عبور کند.

بعد از تعیین و تائید مسیر مبلغ عوارض مشخص می‌شود و کاربران می‌توانند این مبلغ را از اعتبار کیف پول خود یا اعتبار هدیه‌ی اولیه ویژه استفاده در عوارض آزادراهی بپردازند.

دیگر خدمات کیپاد

پرداخت وجه از طریق QR کد یکی از دیگر خدمات کیپاد است که خرید از فروشگاه‏های تحت پوشش و یا پرداخت هزینه وسایل حمل و نقل عمومی را آسان می‌کند. همچنین از طریق منو کارت شهروندی، هم اکنون امکان افزایش اعتبار کارت شهروندی مشهد وجود دارد و امکان ارائه این خدمت به شهروندان دیگر شهرهای کشور نیز فراهم خواهد بود.

کیپاد امکان انتقال اعتبار را هم به کاربرانش می‌دهد، برای انتقال اعتبار کافی ا‌ست کاربر بعد از تعیین مبلغ مورد نظر، نام گیرنده اعتبار را از فهرست مخاطبان گوشی انتخاب کرد.

اشتراک سامانه پخش آنلاین فیلم و سریال آیو نیز از جمله خدمات کیپاد است. کاربران نرم افزار کیپاد می‌توانند از طریق لینک آیو در صفحه اصلی کیپاد اشتراک ماه اول آیو را با 50 درصد تخفیف دریافت کنند و هزینه آن را از اعتبار کیف پول بپردازند.

پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات متداول

تمامی تمهیدات لازم برای استفاده‏ای لذت بخش از این اپلیکیشن در نظر گرفته شده است، با این حال در صورت بروز هر مشکلی، بخش پشتیبانی اپلیکیشن (دسترسی از منوی اصلی) از طریق یک شماره تلفن شما را به مرکز مشتریان کیپاد متصل می‌کند.

طراحی زیبا و کاربری آسان از مهمترین ویژگی‌های کیپاد است که بهره‌گیری از این اپلیکیشن را برای کاربران لذت بخش کرده است. با توجه به دشواری پرداخت عوارض به شیوه سنتی و تلاش مجموعه بانک پاسارگاد و شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد برای ارائه تجربه‏ای لذت‏بخش در حوزه پرداخت‏های الکترونیک، انتظار می‏رود این خدمت با استقبال خوبی از سوی هموطنان همراه باشد.

انتهای پیام/

R1234/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی واردات اتوبوس با نرخ سود ۹ درصد گفت:شرکت‌ها تا صبح فردا برای اعلام تعداد ناوگان وارداتی فرصت دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر یادآور شد: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ 600 میلیون یورو و همچنین 4000 میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود 9 درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در فاز نخست 150 میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از 5 سال ( قیمت هر دستگاه تا 220 هزار دلار) در نظر گرفته شده است. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح  فردا شنبه 8 اردیبهشت، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

وی تاکید کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

به گزارش تسنیم، بر اساس دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره 7 قانون بودجه 1402 اولویت واردات اتوبوس با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنهاست.

شرکت‌های حمل‌ونقل باید تعهد دهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.

هر شرکت می‌تواند حداکثر 25 دستگاه اتوبوس وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند، در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند.

شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن 10 سالگی امکان فروش آنها را ندارند.

حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید 150 هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری کاهش یابد.

واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری، حداکثر سه ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری  امکان پذیر خواهد بود..

شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند 3)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • خندان و با انگیزه: رونمایی از اولین نسخه پائز در ایران
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست