Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: ۲۰ میلیارد دلار ارزش تقریبی منابع معدنی موجود در دریاچه نمک است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۹ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی عصر امروز در جلسه شورای معادن که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: دغدغه از دست رفتن منابع طبیعی با بهره‌برداری از معادن مهم‌ترین مشکل در بهره‌برداری از منابع معدنی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهمیت توسعه صنعت معدن در قم را مورد توجه قرار داد و افزود: با توجه به  اسناد بالای توسعه معدن کشور برش استانی توسعه معدنی قم در حال تدوین شدن است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم تأکید کرد: در سه بخش صنعت، معدن و اصناف قم اتاق‌های فکر تشکیل‌شده که در این اتاق‌ها تمام عوامل مختلف حضورداشته و نسبت به توسعه و رونق‌بخش‌های اقتصادی در آن بحث و گفت‌وگو می‌شود.

سیجانی  با اشاره به نحوه محاسبه حقوق دولتی بخش معادن قم خاطرنشان کرد: برای محاسبه پرونده‌های حقوق دولتی مکاتبات فراوانی با مرکز شده اما هنوز پاسخ قانع‌کننده‌ای از وزارت به این مشکل داده نشده است. با توجه به رکودی که بر معادن سایه افکنده امکان پرداخت حقوق دولتی مانند سابق فراهم نیست.

رئیس سازمان محیط زیست: تامین حق‌آبه دریاچه نمک قم دنبال می‌شودبحران دریاچه نمک  قم زندگی 25 میلیون نفر از مردم کشور را تهدید می‌کنددریاچه نمک قم وارد بحرانی‌ترین وضعیت خود شده است

وی خاطرنشان کرد: استان تمایلی برای استفاده از ماده 24 نداشته و سعی می‌کند در مشکلات و معضلاتی که با منابع طبیعی ایجاد می‌شود راه تعامل و همفکری را دنبال کند اما اگر شورای تعامل راه به‌جایی نبرد چاره‌ای جز استفاده از این ماده قهری نیست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به مشکل دسترسی دریاچه نمک و استفاده از منابع معدنی موجود در آن اضافه کرد: از محل اعتبارات زیرساخت‌ها برای احداث راه دسترسی دریاچه نمک اعتباراتی از طریق منابع ملی در نظر گرفته‌شده است. احداث راه دسترسی به این دریاچه در بودجه سال 98 قم نیز گنجانده‌شده است.

سیجانی ادامه داد: دریاچه نمک ازنظر گردشگری و منابع معدنی دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای بوده که با احداث راه دسترسی به آن امکان استفاده از ظرفیت‌های موجود در آن ممکن می‌شود.

وی با اشاره به احداث شهرک تخصصی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در قم تصریح کرد: در حال حاضر برند عقیق قم ثبت ملی شده که می‌تواند ارزش‌افزوده خاصی را برای تولیدکنندگان این محصول در استان همراه داشته باشد، تلاش می‌شود عقیق قم به‌زودی ثبت جهانی شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم خاطرنشان کرد: 20 میلیارد دلار ارزش تقریبی منابع معدنی موجود در دریاچه نمک قم است. به عقیده مسئولان سازمان محیط‌زیست کشور عامل آلودگی و گردوغبار قم به‌هیچ‌وجه دریاچه نمک نیست.

سیجانی تصریح کرد: مشکل اصلی امروز دریاچه نمک عدم تخصیص حقابه های این حوزه آبی است. سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش‌افزوده از این نعمت خدادادی فرصتی بوده که اگر استفاده درستی از آن نشود ممکن است آیندگان دیدگاهی منفی به مسئولان کنونی داشته باشند. درصورتی‌که امکان توسعه معدنی در این دریاچه امکان‌پذیر نباشد نباید از کنار ظرفیت‌های گردشگری آن به‌سادگی عبور کنیم.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران