Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن بهشتی عصر یکشنبه در ششمین جلسه شورای معادن قم در تالار امام جواد(ع) استانداری اظهار داشت: دفتر فنی استانداری به این موضوع ورود پیدا کرده و اطلاعات خوبی را نیز از وضعیت معادن شن و ماسه استان بدست آورده و باید کمیته ای ویژه در این زمینه تشکیل شود.
قم دارای 37 معدن شن و ماسه است که 20 مورد آن فعال می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار قم با تاکید بر اینکه در سال 98 یک جلسه شورای معادن به مقوله شن و ماسه اختصاص پیدا کند، افزود: باید محدوده برداشت از این معادن که تا 24 هکتار و بیشتر از آن است را کاهش دهیم.
بهشتی با اذعان به اینکه معادن مذکور یک بار برای همیشه تعیین تکلیف شود، بیان کرد: اگر یک چارچوب کلی را تصویب کنیم، تصمیم گیری ها آسانتر خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود موضوع دریاچه نمک قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: بهره برداری از این دریاچه باید یکی از محورهای شورای معادن استان در سال آینده باشد.
وی با یادآوری اینکه مدیریت بهره برداری از این دریاچه به قم واگذار شده است، افزود: به این موضوع در بسیاری از جلسه ها پرداخته شده و به عنوان یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی نیز به شمار می آید.
دریاچه نمک قم در ناحیه شرقی استان قم و درحد فاصل سه استان، قم، سمنان و اصفهان قرار گرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور کشور است که حدود 200 هزار هکتار وسعت داشته و یک سوم آن در محدوده جغرافیایی قم قرار گرفته است و دارای ساختار زمین شناختی کم نظیر شامل پوسته نمکی و حاشیه باتلاقی است که در سال های اخیر به دلیل خشکسالی و تخصیص نیافتن حقابه آن به یکی از کانون های فعال ریزگردها در منطقه تبدیل شده است.
وی اذعان داشت: ظرفیت این دریاچه منحصربه موضوع های معدنی و اکتشافی نیست، بلکه در ایجاد شهرک صنعتی نمک و فرآوری آن حائز اهمیت می باشد.
وی اذعان کرد: با توجه به نزدیکی این دریاچه به دهستان قمرود و بحران موجود در کشاورزی این منطقه به دلیل کمبود آب، ظرفیت های گردشگری و معدنی دریاچه یاد شده می تواند برای مباحث اقتصادی مناسب باشد.
روستای قمرود از توابع بخش مرکزی استان قم می باشد که در 20 کیلومتری شمال شرقی شهر قم قرار گرفته است.
بهشتی تاکید کرد: موضوع دریاچه نمک باید جزو دستور جلسه های اساسی و مهم شورای معادن قرار گیرد، تا در نیمه نخست سال 98 به یک جمع بندی کامل در مورد آن برسیم.
وی ایجاد راه دسترسی خوب و مطمئن را از نکته های مهم برای حداکثر استفاده از دریاچه نمک دانست و گفت: بدون احداث راه نمی توانیم از ظرفیت معدنی آن استفاده کنیم.
وی بر فراهم شدن زمینه برای ورود سرمایه گذاران واقعی به طرح بهره برداری از دریاچه نمک تاکید کرد.
بهشتی با اشاره به نقش بسزای معادن در رشد و بالندگی اقتصادی و رفع معضل بیکاری در این استان گفت: قم جزو نخستین استان هایی بوده که پس از ابلاغ قانون معادن، شورای معادن در آن تشکیل شده است.
در استان قم 25 نوع ماده معدنی قابل استخراج وجود دارد که برخی از آن ها همچون لیتیوم، طلا و منگنز جزو عناصر راهبردی و مهم معدنی محسوب می شود.
7403 / 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 خشکسالی سرمایه گذاران قانون قم گردشگری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست