Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@08:24:47 GMT

تولید حداکثر ظرفیتی اوپک

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۸۱۶۰

درصورتی که قانون نوپک در آمریکا به تصویب برسد، اوپک هم آماده است تا با تمام ظرفیت خود تولید کند؛ اما این اقدام می‌تواند عمر صنعت نفت شیل آمریکا که به نقدینگی حساس است را، به پایان برساند. ناطقان: به نقل از راشاتودی، درصورتی که قانون نوپک در آمریکا به تصویب برسد، اوپک هم آماده است تا با تمام ظرفیت خود تولید کند؛ اما این اقدام می‌تواند عمر صنعت نفت شیل آمریکا که به نقدینگی حساس است را، به پایان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گزارشات حاکی از آن است که سهیل المزروعی، وزیر نفت امارات متحده عربی، در اجلاس اخیری که با رؤسای بانک‌ها داشته، گفته است: اگر این لایحه به قانون تبدیل شود و اعضای اوپک را در معرض قانون ضد گروهی بودنِ تولید قرار دهد، اوپک که یک گروه تولیدکننده است، از هم خواهد پاشید و هر عضو، تولید خود را تا حداکثر ظرفیت بالا خواهد برد.

این تکرار آن‌چه در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ میلادی اتفاق افتاد، خواهد بود و در نهایت، منجر به یک سقوط بزرگ دیگر قیمت نفت خواهد شد؛ به این معنا که در سال ۲۰۱۴ میلادی، ما شاهد آن بودیم که قیمت نفت برنت به پایین‌تر از ۳۰ دلار در هر بشکه رسید. در نتیجه، بسیاری از تولیدکنندگان نفت شیل که به وام‌های سنگین وابسته‌اند، در این بحران سقوط خواهند کرد.

صنعت نفت آمریکا از این آسیب‌پذیری خبر دارد؛ به نحوی که مؤسسه سوخت آمریکا با صدای بلند، مخالفت خود با قانون نوپک را اعلام کرده است. باب دودلی، مدیرعامل بریتیش پترولیوم، این هفته در اجلاس سراویک در هیوستون گفت: در صورتی که قانون نوپک دعاوی قضائی جدیدی را در سراسر دنیا به وجود بیاورد، این می‌تواند عواقب شدید ناخواسته‌ای به همراه داشته باشد.

حفاری نفت شیل در هر لحظه به نقدینگی بالایی نیاز دارد و بسیاری از این نقدینگی توسط بانک‌ها تأمین می‌شود؛ به خصوص اینکه در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز، با سقوط قیمت نفت، بانک‌ها به شدت ضرر کردند و هنوز هم، این ضررها به طور کامل جبران نشده است. از سوی دیگر، سقوط قیمت نفت، اعتماد بانک‌ها به سودآوری شرکت‌های نفت شیل را از بین می‌برد و درصورت محقق شدن دوباره شرایط مشابه ۲۰۱۴ میلادی، این بار شرکت‌های نفت شیل از بین خواهند رفت.

لایحه نوپک شانس زیادی برای تبدیل شدن به قانون ندارد. این اولین بار نیست که قانون‌گذاران آمریکا تلاش می‌کنند اوپک را به علت رفتاری گروهی آن، مورد پیگرد قانونی قرار دهند؛ ولی هیچ کدام از این تلاش‌ها نتوانسته‌اند به قانون تبدیل شوند. منبع: مهر برچسب ها: تولید حداکثر ، اوپک ، تهدید

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید حداکثر اوپک تهدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟

به گزارش همشهری آنلاین، شرکت مالک «تیک تاک» در صفحه رسمی خود در سکوی اجتماعی Toutiao اعلام کرد: «بایت دنس» هیچ برنامه‌ای برای فروش «تیک تاک» ندارد.

مسئولان «تیک تاک» بعد از تصویب قانون محدودیت این شبکه اجتماعی در سنای آمریکا اعلام کردند که این مصوبه «غیرقانونی» را در دادگاه به چالش خواهند کشید.

بر اساس اعلام مسئولان «تیک تاک»، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره فروش آن توسط شرکت «بایت دنس» صحت ندارد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه سنا مبنی بر الزام «تیک تاک» به فروش یا ممنوعیت در این کشور را روز چهارشنبه امضا کرد.

تشدید کنترل پکن بر شرکت‌های خصوصی، نگرانی‌هایی را در آمریکا و سایر کشورهای غربی درباره نفوذ حزب کمونیست چین بر «بایت دنس» و داده‌هایی که در اختیار دارد، ایجاد کرده است.

«تیک تاک» بارها این ادعاها را رد و تاکید کرده که دولت چین کنترلی بر داده‌های کاربرانش دارد.

«شو زی چو» مدیرعامل «تیک تاک» در ویدئویی خطاب به کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرد: ما به مبارزه برای احقاق حقوق شما در دادگاه‌ها ادامه خواهیم داد. قانون اساسی به نفع ماست؛ مطمئن باشید.

ممنوعیت «تیک تاک» در آمریکا به سرعت اجرایی نخواهد شد. قانون جدید به شرکت «بایت دنس» ۹ ماه فرصت داده تا کسب‌وکار خود را بفروشد و اگر فرآیند فروش به خوبی پیش رود، این فرصت تا ۳ ماه دیگر هم قابل تمدید است.

این بدان معناست که تکلیف «تیک تاک» به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۵ و پس از مشخص‌شدن برنده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد.

کد خبر 847220 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد