Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر به استان بوشهر ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای توسعه ای استان در نظر گرفته شد، تأکید کرد: امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم تمامی این طرح‌ها اجرایی و عملیاتی شود.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه یکشنبه در نشست خبری پایان سفر کاروان تدبیر و امید به استان بوشهر با قدردانی از استقبال گرم مردم میهمان‌نواز، خونگرم و دلاور بوشهر و کنگان، ادامه داد: فضای هماهنگی و برادری بین شیعه و سنی، مقامات اجرایی، مقننه و نیروهای مسلح در این استان بسیار ارزشمند و مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی با اشاره به اینکه افتتاح ۴ فاز پارس جنوبی، در یک روز برای کشورمان افتخاری بزرگ است، ادامه داد: روزانه ۱۰۰ میلیون متر مکعب بر ظرفیت تولید گاز و میعانات گازی کشور،‌اضافه می‌شود و این به معنای تلاش و کوشش همه مسئولان، مهندسان، کارگران و بخش‌های مختلف اجرایی در انجام وظایف ملی است.

رئیس جمهور همچنین به افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای در بخش‌های کشاورزی، نیرو، گردشگری، صنعت، ورزش، درمان و بهداشت، اشاره و تأکید کرد: افتتاح این پروژه‌ها بدان معنا است که استان بوشهر در مسیر سازندگی، تحول، پیشرفت و توسعه قرار گرفته است.

روحانی ادامه داد: در بخش کشاورزی، آب و خاک، ۴۴۹ طرح و پروژه در این استان افتتاح شد و این کار بزرگ به معنای آن است که بوشهر زنده و فعال است و وزیر نیرو نیز قول داد تا طرح‌های سد تا سال ۱۴۰۰ به پایان برسد.

رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره شیرین کردن آب سواحل بوشهر و برنامه‌های دولت برای شتاب بخشیدن به این طرح‌ها، تأکید کرد: آغاز عملیات اجرایی ۳ پروژه آب‌شیرین‌کن در این سفر انجام شد و در حال حاضر نیز دو آب شیرین کن در کنگان فعال است و دولت برای تأمین آب آشامیدنی و بهداشتی تعهد کرده تا در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد .

روحانی با تأکید بر اینکه هر سرمایه‌گذار که برای طرح‌های آب شیرین کن در کشور سرمایه‌گذاری کند، دولت آب مصرفی مردم را خریداری خواهد کرد، افزود: البته دولت باید برای این امر یارانه بالایی را پرداخت کند چرا که در شرایط عادی برای رساندن آب سد و رودخانه‌ها به شهرها، در هر متر مکعب هزار تومان هزینه دارد که در شهرها ۵۰۰ تومان و در روستاها ۲۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

رئیس جمهور تأکید کرد: طبق اعلام وزیر نیرو، هزینه شیرین کردن آب در هر متر مکعب در حدود ۵ هزار تومان است که این فاصله را دولت باید جبران نماید و دولت آمادگی دارد در سواحل شمال و جنوب آب مصرفی مورد نیاز مردم را با کمک سرمایه‌گذاران تأمین نماید که البته سرمایه‌گذاران در این زمینه کمک‌هایی از صندوق‌های توسعه ملی دریافت خواهند کرد.

روحانی در پاسخ به سوالی درباره منافع مردم استان بوشهر از پروژه‌های پارس جنوبی، تأکید کرد: لازم است دولت این مسأله را دنبال کند که البته در اجرای این طرح‌ها، فشارهای محیط زیستی در این استان و عسلویه وجود دارد و برای آن باید درمانی پیدا کرد که در جلسه هیأت دولت کارگروهی با حضور وزرای نفت، مسکن، کشور، بهداشت و همچنین سازمان های محیط زیست و برنامه و بودجه ایجاد خواهد شد و با کمک مقامات محلی و دانشگاهی، طرح‌های لازم برای بهتر شدن مسأله محیط زیست استان، ارایه می‌شود و طبق گفته وزیر نفت، هر چه از مدت زمان اجرایی شدن فازهای پارس جنوبی بگذرد آلودگی ناشی از آنها کمتر خواهد بود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مردم استان بوشهر باید از این سرمایه بزرگ ملی استفاده کنند و وزارت نفت نیز در حال کمک به این موضوع است، تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین مردم استان ‌توقع دارند که از نیروهای بومی در صنایع انرژی و سایر بخش‌ها استفاده شود و این حق مردم است و طبق اعلام مهندس زنگنه کلاس‌هایی برای دانش‌آموزان در این استان برگزار می‌شود تا آنان بتوانند با تحصیل در رده‌های بالا در این پروژه‌های ملی و استانی مشغول بکار شوند.

روحانی بر لزوم هماهنگی بین طرح‌های استانداری و شرکت نفت تأکید کرد و گفت: وزارت نفت باید در این استان طرح‌ها را به صورت یکجانبه انجام ندهد و باید در یک جمعی و با هماهنگی به تصویب برسد که این به نفع استان خواهد بود.

خبرنگاری پرسید راهکارهای دولت برای تحقق مطالبات مردمی در خصوص توسعه زیرساختی‌های استان با توجه به درآمدهای این استان برای کشور چیست؟ رئیس جمهور تأکید کرد: درآمد دولت در قانون بودجه به صورت سالانه مشخص است و منابعی که برای کل کشور هزینه می‌شود در قانون آمده است که این درآمد حاصل از یک استان میزبان صنعت، گمرکات و سایر بخش‌ها،  باید برای حقوق کارمندان، بازنشستگان و پیشرفت طرح‌های عمرانی کشور استفاده شود، اما کلیت این حرف درست است که مردم میزبان، باید از این درآمدها بهره‌مندی بیشتری داشته باشند و دولت در حد اجازه قانون، به این خواسته مردم جامه عمل می‌پوشاند.

روحانی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات مردم بوشهر در فصول گرم و تأمین آب و برق مورد نیاز این استان، تأکید کرد: البته صدا و سیما و روزنامه‌ها باید از لحاظ فرهنگی به دولت کمک کنند تا مصرف در کشور متعادل شود و اگر با سایر کشورها بسنجیم مصرف در بسیاری کشورها ۱.۳ دهم درصد کاهش داشته و در همین مدت در ایران ۱.۶ دهم افزایش داشته است.

رئیس جمهور با اشاره به سختی‌ها و مشکلات دولت در کشور گفت: امیدواریم شرایط بهتری داشته باشیم و مشکلات دولت در سال آتی کمتر شود و هم‌اکنون برای تأمین آب در مکان‌های با تنش آبی  ۱۸۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و در بخش برق نیز ظرفیت‌ها در حال افزایش است و با فعال شدن نیروگاه‌های آبی مشکلات در این زمینه حل شود و این قطعاً از وظایف دولت است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 برنامه و بودجه درآمد شیعه و سنی قانون مسکن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است