Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو – ایرنا - وزیر انرژی روسیه اعلام کرد که کشورهای غیراوپک نیازی به اصلاح توافقات خود برای کاهش تولید نفت در شرایط فعلی ندارند با این وجود انتظار می رود دو ماه دیگر (می سال 2019) درباره گام ها و توافقات جدید گفت وگوها از سر گرفته شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از تاس، الکساندر نوواک که به جمهوری آذربایجان سفر کرده است، در دیدار باهمتای خود با بیان این مطلب افزود: روسیه به تدریج در حال اجرای تعهداتی است که پیشتر با سایر تولید کنندگان نفت برای کنترل قیمت در بازار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در سه ماه سوم سال 2019 (تابستان) بازار با افزایش تقاضا روبرو خواهد شد، اظهار داشت: ما با همتای خود در جمهوری آذربایجان به توافق رسیدیم که در ماه می یا ژوئن در خصوص سیاست های نفتی خود در نیمه دوم سال 2019 تصمیم گیری کنیم.
وزیر انرژی روسیه در ادامه به پایان یافتن معافیت شش ماهه برخی خریداران نفت از ایران از سوی ایالات متحده و نا مشخص بودن سیاست های آمریکا در قبال نفت ایران اشاره کرد و گفت: این وضعیت ارزیابی از آینده بازار نفت در ماه های آینده را دشوارتر کرده است.
وی گفت: ما نمی دانیم که آمریکا ماه آینده چه تصمیمی خواهد گرفت بنابراین همه تولید کنندگان باید شرایط و تغییرات آتی که به صورت اجباری تحمیل می شود را در نظر بگیرند.
وزیر انرژی روسیه در خصوص سند همکاری میان اعضای اوپک پلاس نیز گفت: این سند آماده شده است و بعید نیست در نشست آتی وزیران کشورهای صادرکننده نفت مورد توافق قرار بگیرد.
گفتنی است، پیش نویس سند همکاری اوپک پلاس سال 2018 تهیه شد تا جایگزینی برای انتشار اعلامیه هایی باشد که اعضای اوپک پلاس پس از توافقات خود تنظیم می کنند.
آذرماه امسال با وجودی که بنظر می رسید اعضای اوپک پلاس در خصوص این سند به توافق برسند اما این اتفاق رخ نداد با این حال پیش بینی می شود در جلسه آتی وزیران کشورهای صادرکننده نفت در این باره تصمیم گیری شود.
گفتنی است، یکصد و هفتاد و پنجمین نشست اوپک آذرماه امسال با حضور 14 عضو این سازمان در وین پایتخت اتریش برگزار شد و در توافق با اعضای غیر اوپک برای کنترل روند نزولی قیمت نفت مقرر شد اعضای اوپک ٨٠٠ هزار بشکه و کشورهای غیر عضو در قالب اوپک پلاس ٤٠٠ هزار بشکه از میزان عرضه نفت خود کم کنند.
ایران، لیبی و ونزوئلا با توجه به تحریم ها، مشمول معافیت از کاهش عرضه به بازار شدند ضمن اینکه روسیه متعهد شد 228 هزار بشکه در روز از تولید خود بکاهد.
البته نوواک همان زمان اعلام کرد که روسیه به تدریج به این تعهد خود عمل می کنند.
توافق اعضای اوپک و غیر اوپک برای شش ماه است بنابراین انتظار می رود تا کمتر از دو ماه دیگر در خصوص تدابیر جدید در قالب اوپک پلاس مذاکرات از سر گرفته شود.
«بیژن زنگنه» وزیرنفت ایران در پایان آخرین نشست اعضای اوپک در وین درپاسخ به پرسش خبرنگاری درباره روند مذاکرات و میزان کاهش عرضه به بازار گفته بود «خدا را شکر از همین میزان کاهش عرضه نفت (اعضای اوپک و غیراوپک) نیز راضی هستیم.» «مذاکرات سخت و پیچیده ای بود تا به نتیجه رسید؛ آنچه می خواستیم به نفع اعضای اوپک و ملت ایران، حاصل شد.»
اروپام ** 1346 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد روسيه نفت اوپك پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران از فرارو،ساینا S دنده‌ای جرو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی سایپا به حساب می‌آید و در بازار آزاد به طور متوسط ۴۳۸ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

کوئیک GX حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و مثل کوئیک SR دنده‌ای، ۴۴۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. اطلس G که اخیرا راهی بازار شده و خیلی آن‌ها را فیس لیف کوییک می‌دانند، ۵۸۰ میلیون تومان قیمت دارد و شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون تومان.

شاهین اتوماتیک هم که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپاست، ۸۶۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل 12 اردیبهشت 13 اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403
338 میلیون تومان

338 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401
397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچ‌بک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403
438 میلیون تومان

438 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

448 میلیون تومان
448 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

448 میلیون تومان

448 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

580 میلیون تومان

580 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2
یک میلیارد و 700 میلیون تومان

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3
یک میلیارد و 900 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

860 میلیون تومان

860 میلیون تومان


قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال را یکی از گرانقیمت‌ترین سواری‌های داخلی می‌دانیم که به طور متوسط در بازار آزاد یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

دنا پلاس شش‌دنده ۹۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد و گران‌ترین نسخه تارا که تارا اتوماتیک V ۴ است، یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان ارزش دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما در طرف مقابل جزو ارزان‌ترین سواری‌های صفرکیلومتر ایرانخودرو در بازار است که البته فروشنده‌های آن روی عددی نزدیک ۶۵۸ میلیون دست گذاشته اند.

رانا پلاس نیز ۶۵۰ میلیون تومان و رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ۶۹۰ میلیون معامله می‌شوند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۱۸ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۰ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۵۵ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۳ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۳ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۵۸ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت