Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون امید با ابراز امیدواری از اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام لوایح مرتبط با FATF را بر اساس منافع ملی مورد بررسی و تصمیم گیری قرار دهد، گفت که فرض بر آن است که تمامی تصمیمات و اقدامات در جهت کاهش مشکلات اقتصادی و رونق آن باشد.

به گزارش ایمنا، محمد رضا عارف درباره دلیل طولانی شدن بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بحث درباره این دو لایحه پیچیده است به خصوص در موضوع پالرمو که اکنون در مجمع مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو دیدگاه متفاوت وجود دارد، تقریباً چیزی که می‌توان گفت آن است که مشخصاً نمی‌توان بیان کرد که الحاق به پالرمو چه منفعتی خواهد داشت. یک نظر که بیشتر نظر نزدیک به دولت می‌باشد و دو وزارت خارجه و اقتصاد مطرح می‌کنند آن است که عدم الحاق می‌تواند خسارات جدی به دنبال داشته باشد، لذا توصیه کردند که به این کنوانسیون‌ها ملحق شویم.

عارف ادامه داد: نکته مورد توجه آن است که الحاق به این کنوانسیون‌ها فی نفسه منفعتی ندارد و منفعت کشورها بسته به فعالیت و حضور آنها است. بحث بر سر زیان عدم الحاق به این کنوانسیون‌هاست که در این باره هم اختلاف نظر وجود دارد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد مجمع تشخیص در دو جلسه درباره پالرمو بحث و بررسی کرد. جلسه سوم مجمع همزمان با ارائه مصوبه مجلس درباره لایحه CFT بود. لذا پیشنهاد شد که این دو لایحه در کنار یکدیگر دیده شود که منطقی هم هست. چون هر دو معاهده بین‌المللی قرار شد در جلسه بعدی مجمع مجدداً بحث و بررسی صورت گیرد.

عارف در توضیح اینکه با توجه به پایان مهلت FATF ایران در خرداد ماه اگر مجمع به نتیجه نرسد چه اتفاقی خواهد افتاد گفت: ان‌شاءالله مجمع تشخیص منافع ملی را در نظر می‌گیرد. مجمع این مهلت‌ها را می‌داند و مورد توجه دارد. مهم آن است که در مجمع با رعایت منافع ملی تصمیم گیری شود.

وی درباره نگرانی‌های اقتصادی مردم در صورت عدم تصویب لوایح پالرمو و CFT گفت: فرض آن است که همه تصمیمات و اقدامات در جهت کاهش مشکلات اقتصادی و رونق آن باشد. مجمع تشخیص، مجلس و دولت این موضوعات را مد نظر دارد. امیدواریم تشخیص مجمع هم در این مسیر باشد.

رییس فراکسیون در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اینکه کفه ترازو نظرات اعضای مجمع به کدام سمت سنگین‌تر است، گفت: به صورت حدودی معلوم است، اما ممکن است افراد بر اساس مطالعات و کسب اطلاعات جدید نظرات‌شان تغییر کند.

دو لایحه پالرمو و CFT برای اعلام نظر نهایی بعد از تصویب در مجلس و ایرادات شورای نگهبان و اصرار مجلس بر مصوبه خود به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع شده و این لوایح مورد تاکید گروه اقدام ویژه مالی (FATF) است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پالرمو مجمع تشخیص مصلحت نظام محمدرضا عارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان

تین نیوز

مسلم مخفی فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه آهن همدان گفت: در جلسه ای با مدیرکل راه آهن مسائل و دغدغه های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مخفی با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای همجوار کفایت نمی کند.

وی با اعلام این خبر که با پیگیری های مدیریت راه آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می دهد، اضافه کرد: این اقدام حتماً افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، یادآور شد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت بیان کرد: متأسفانه پروژه راه دسترسی به راه آهن همدان استاندارد لازم را ندارد البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است.

فرماندار همدان مطرح کرد: مجموعه عوامل راه آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری همدان، وی خاطرنشان کرد: راه آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • الحاق شناورها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور