Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان به رتبه سوم زنجان در امنیت سرمایه گذاری در کشور اشاره کرد و گفت: میزان صادرات پیش بینی شده در استان در سال جاری ۵۰۰ میلیون دلار بود که تاکنون ۴۵۵ میلیون دلار محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، فتح الله حقیقی امروز 27 اسفندماه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر بدنه استانداری کامل شده است، یکی از شاخصه های مهم در استانداری معاونت سیاسی و امنیتی است که با انتصاب آقای مرادی نافچی این مهم در استان عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه در سال آینده انتخاباتی در پیش است که بایستی به میثاق ملی تبدیل شود، گفت: بایستی بستر حضور گسترده مردم در انتخابات را در استان فراهم کرد.

 

وی با یادآوری اینکه هیات اندیشه ورز و شورای اطلاع رسانی در استانداری با حضور رسانه ها فعال خواهد شد، افزود: تعامل بین رسانه ها و مدیران از طریق روابط عمومی استانداری افزایش خواهد یافت.

 

مقام عالی استان خاطرنشان کرد: در سه ماه اخیر کارهای خوبی در استان آغاز شده است که یکی از این اقدامات ارتباط با مردم و اقشار بوده است و مردم هم به ما کمک کردند و زنجان  تنها استانی است که قیمت مرغ را با میزان تعیین شده 11 هزار تومان حفظ کرده و به میزان 55 تن توزیع می شود.

 

حقیقی با اشاره به اینکه برگزاری جلسات محوری در واحدهای تولیدی از دیگر اقدامات انجام شده در این بازه زمانی است، گفت: با این اقدام فرصت مناسبی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی فراهم شد؛ گفتگوی با بخش خصوصی به صورت جدی دنبال شد و در سایه این همکاری نقشه راه تعیین شده است.

 

استاندار زنجان تصریح کرد: اجرای 40 پروژه با 5 هزار و 900 میلیارد تومان از اولویت های استان است که در تلاش هستیم که نهایی شود.

 

وی با بیان اینکه در بحث مازاد درآمد با 250 میلیارد تومان دریافتی در کشور رتبه اول را داریم، گفت: 39 شرکت که دفاتر آنان در تهران بود به استان منتقل شدند و مالیات این شرکت ها در استان دریافت می شوند.

 

به گفته استاندار زنجان، در این بازه زمانی اجازه تعطیلی واحدهای تولیدی داده نشده است؛ 6 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید استان بازگشت و بیش از یک هزار میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری برای ایجاد فرصت شغلی در استان پیش بینی شده است.

 

وی افزایش زنجیره تولید در استان را از دیگر اولویت های استان خواند و گفت: در برخی از صنوف می توان زنجیره تولید را افزایش داد.

 

حقیقی با یادآوری اینکه 638 میلیون دلار برای سرمایه گذاری خارجی تعریف شده بود، گفت: 290 میلیون دلار از این مبلغ عملیاتی شده است.

 

به گفته وی، برای سال آینده دولت تسهیلات خوبی برای اشتغالزایی در استان و تفویض اختیاراتی در این زمینه برای استانداران در نظر گرفته شده است.

 

حقیقی با اشاره به اعتبار 1400 میلیارد تومانی استان برای ایجاد و حفظ 36 هزار شغل اشاره کرد و گفت: 3 میلیون دلار اعتبار هم برای واحدهای مشکل دار در نظر گرفته شده است.

 

استاندار زنجان با بیان اینکه  26 معدن استان راکد بود که برنامه هایی برای فعال شدن این واحدها در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: میزان صادرات پیش بینی شده در استان در سال جاری 500 میلیون دلار بود که تاکنون 455 میلیون دلار محقق شده است.

 

حقیقی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مسکن و تعیین تکلیف زمین ها اشاره کرد و گفت: انتقال دکل های برق می توان باب تازه ای در این زمینه باز کند.

 

وی به بازآفرینی شهری و اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: در ستاد بازآفرینی شهری که بخشی با حضور دولت و بخشی با حضور بخش خصوصی عملیاتی می شود؛ تلاش می شود بافت های فرسوده بازآفرینی می شود.

 

مقام عالی استان میزان بزرگراه های استان را 80 کیلیومتر خواند و گفت: در حالی که این میزان باید 320 کیلومتر باشد؛ در این راستا با وزیر راه رایزنی هایی انجام شده است.

 

وی با یادآوری اینکه سهم اشتغال کشور در بخش کشاورزی 37 درصد و در استان زنجان 67 درصد است، گفت: 510 هزار تن برداشت گندم در زنجان شده است که در تاریخ این استان بی نظیر است؛ ظرفیت ذخیره سازی سیلو در استان خوب است ولی بایستی جدی تر ورود پیدا کرد.

 

به گفته حقیقی، سند دار کردن اراضی کشاورزی یکی از اقدامات ضروری است که در این راستا به روز کردن نقشه های زمین کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه بیش از 5 هزار هکتار از اراضی کشاورزی برای آبیاری نوین در دستور کار قرار گرفته است، افزود: استان زنجان در کشور صاحب بزرگترین چرخه مرغ تخم گذار است که همین استان را به قطب دام سبک تبدیل کرده است.

 

استاندار زنجان به پروژه های نیمه کاره استان اشاره کرد و گفت: طرح سبزه میدان یکی از این طرح هاست که 20 میلیارد تومان از ستاد بازآفرینی برای این پروژه تزریق شده است؛ بازگشت به چرخه عملیاتی طرح توسعه 420 تختخوابی بیمارستان ولیعصر، بازگشایی پادگان ارتش و تعیین تکلیف پسماند سرب و روی هم از دیگر طرح هایی است که عملیات اجرایی آن ها ازسرگرفته شده است.

 

وی به رتبه سوم استان زنجان در امنیت سرمایه گذاری خبر داد و گفت: بایستی این بستر را در استان حفظ کرد؛ که این مهم با دو خطه کردن راه آهن و پرواز هوایی زنجان به تهران حفظ می شود.

 

این مقام مسئول از پرداخت اعتبارات سفر ریاست جمهوری به زنجان خبر داد و گفت: استان زنجان در بحث فضای کسب و کار رتبه دوم کشوری را دارد.

 

استاندار زنجان با بیان اینکه 36 هزار و 200 روستایی فاقد بیمه هستند، تصریح کرد: وام اشتغال بانکی 6 درصد به مبلغ 300 میلیون تومان تصویب شده که بخشی از آن پرداخت گردیه است.

 

به گفته وی، در سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم، از اینرو نیازمند آسیب شناسی انتخابات هستیم؛ اشکالات انتخابات بررسی شود تا بتوانیم مشارکت مردمی، اعتمادسازی و رعایت قانون را به بالاترین حد خود برسانیم.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان شبستان ایام نوروز بیانیه گام دوم انقلاب خبرگزاری اردبیل شیراز شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل مراجع و علماء جذب سرمایه گذاری استاندار زنجان انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟

به گزارش خبرنگار مهر بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه‌ها معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار معرفی کرده اند.

اما واقعاً ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

در ابتدا باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین لوزم دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع اغست ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آنوقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می گرد توجه کرد.

کد خبر 6094217 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • صادرات استان زنجان صعودی شد