Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ نشست خبری جشنواره های نوروزی  طرح گردشگری مسرور در عسگر آباد بندر کیاشهر با حضور فرماندار آستانه اشرفیه و یکی از سرمایه گذاران این طرح  برگزارشد

رحیم حیدری با اشاره به برنامه های ایام نوروز اعلام داشت: در شهرستان جلسات مختلفی برای ایام عید داشتیم که تمامی نیرو ها بسیج شده و آمادگی کامل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به فعالیت  مجموعه گردشگری مسرور گفت: اولویت این مجموعه  اجرای برنامه‌های فرهنگی و احیای سننی است که در حال فراموش‌شدن است و در این راستا دو جشنواره شاد محلی در تاریخ های ۸ و ۱۵ فروردین برگزار می شود.

حیدری ادامه داد: تأکید استاندار گیلان در نشست اخیر با فرمانداران درباره اولویت قرار دادن رویدادهای فرهنگی هنری در نوروز با محوریت ترویج آیین‌ها و سنن بومی محلی است. وی ادامه داد: در سال نوی گذشته ۱۸۸ هزار نفر و کل سال یک میلیون و ۱۹۳ هزار نفر وارد شهرستان آستانه شدند که پیش بینی می کنیم امسال بر آن افزوده شود.

وی با اشاره به آمادگی آستانه اشرفیه برای برپائی این جشنواره نیز گفت: ۷ هتل ، ۳۰ خانه مسافرتی ، ۲۴ واحد آموزشی و ۱۰۴ کلاس آماده پذیرایی از گردشگران نوروزی هستند. وی در انتها خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد فرهنگی مجموعه گردشگری مسرور و نگاه فرهنگی حاکم بر شهرستان دو جشنواره فرهنگی با محوریت جشنواره سفره خفت سین بومی و جشنواره غذای محلی در منطقه گردشگری عسگرآباد دهکا برنامه‌ریزی‌شده است

خانم مسرور مسئول مجموعه گردشگری مسرور نیز با اشاره به جزئیات برگزاری جشنواره‌های سفره هفت‌سین و غذای محلی گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با دهیاران شهرستان آستانه‌اشرفیه و ابراز تمایل بومیان منطقه پذیرای آن‌ها برای شرکت در مسابقه سفره هفت‌سین و غذای محلی هستیم که با توجه به استقبال مردم بخشی را نیز به بخش آزاد اختصاص دادیم که در هر جشنواره از چهار برگزیده تقدیر می‌شود.

وی با تأکید بر حفظ محوریت بومی محلی بودن برنامه‌های فرهنگی در منطقه گردشگری عسگرآباد گفت: اجرای موسیقی محلی، اجرای آئین‌های نمایشی محلی، اجرای طنز کمدی، برگزاری مسابقات مرفه و برپایی غرفه عرضه محصولات بومی ازجمله برنامه‌های درنظرگرفته شده برای این دو جشنواره است.

وی با اشاره به  آغاز پروژه فرهنگی سیاحتی مجموعه گردشگری مسرور از تیرماه امسال بیان کرد: گردشگری مسرور با نگاه ساخت بزرگ‌ترین و زیباترین منطقه گردشگری در سواحل کشور و در محدوده ۳۰ هکتار از ورودی عسکر آباد تا لله وجه سر مشغول به فعالیت است و ایجاد اشتغال جوانان در کنار انجام زیرساخت‌های فرهنگی با نگاه ملی و بومی از مهم‌ترین اهداف مجموعه گردشگری مسرور است.

مسرور ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ نفر نیروی کار مستقیم و ۲۰ پیمانکار در این منطقه در حال فعالیت هستند که به فضل الهی و در صورت همکاری مسؤولین و کسب مجوزها طرح‌های از پیش تعین شده شرکت، این تعداد به ۳۰۰ نفر افزایش پیدا کند.

مسئول مجموعه گردشگری مسرور با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده مجموعه گردشگری مسرور در منطقه عسگرآباد دهکاء گفت: ایجاد پارک آبی هم‌زمان سرپوشیده و روباز، نصب بزرگ‌ترین پرچم ساحلی کشور، رستوران‌های ساحلی و ‌جنگلی، رستوران روی آب، پیست دوچرخه برقی در جنگل و ایجاد ‌مکان‌های اقامتی ازجمله برنامه‌های درنظرگرفته شده در منطقه گردشگری عسگرآباد دهکاست.

وی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در چند ماه اخیر در منطقه عسگرآباد دهکاء گفت: نصب هفت عدد برج نور ۳۰ متری برای نخستین بار در طرح ساحلی، غرس ۸۰ درخت پالم به‌عنوان بزرگ‌ترین و بیشترین تعداد درختان پالم در سواحل کشور، نصب مجهزترین دوربین‌های مداربسته جهت حفظ امنیت، نصب سیستم صوت در تمامی فاز یک، نصب سه المان لاک‌پشت خزری، نهنگ‌ها و هفت‌سین، نورپردازی محیط جنگلی، نصب بزرگ‌ترین المان‌های ساحلی، فراهم‌سازی و تسطیح ۳۰ هزار متر فضای مناسب برای پارکینگ و سهولت در آمدوشد ازجمله اقدامات صورت گرفته در منطقه گردشگری عسگرآباد است.

مسرور در انتها گفت: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته ازنظر نصب و تجهیز سازه‌ها و المان‌ها تنها در زمینه اخذ مجوزها با تأخیر مواجه هستیم. ولی طبیعی است کمافی السابق با تداوم با تداوم همکاری و همراهی مسؤولان و صدور هرچه سریع‌تر مجوزها، دستمان در ارائه خدمات به مردم بازتر بوده و خدماتی درخور و شایسته به مردم فهیم ایران ارائه می‌دهیم.

 

عکاس: علی سمرقندی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارائه خدمات به مردم برج سرمایه گذاران فرماندار گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی

فرماندار شهرستان کاشان از ثبت روز بیستم اردیبهشت به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمید رضا محمدی فشارکی شامگاه _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران شهرستان برای برگزاری جشنواره گل و گلاب در بیستم اردیبهشت با حضور وزیر ارشاد، استاندار اصفهان، معاونین وزرا و مسئولان کشوری و گردشگران این روز خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره با هدف توسعه کشت گل محمدی، ترویج گل‌های تزئینی، تولید و صادرات گل و گلاب، ایجاد اشتغال بیشتر در صنعت گل و گلاب-گیری، افزایش تولید گل محمدی و بهینه‌سازی در بسته‌بندی و صادرات گلاب سنتی و صنعتی برگزار می‌شود.

وی شناخت و معرفی جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های تاریخی و دیدنی این منطقه را از دیگر هدف‌های برگزاری این جشنواره برشمرد.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان افزود: میهمانان جشنواره ضمن آشنایی با نحوه گلاب‌گیری سنتی و صنعتی با حضور در گلستان‌ها از گلزارهای این شهرستان نیز دیدن می‌کنند.

رئیس ستاد توسعه گردشگری کاشان، برگزاری همایش صنعت گردشگری در دانشگاه کاشان، نشست مشترک کار گروه میراث فرهنگی و گردشگری و آب، خاک و منابع طبیعی، همایش توسعه گردشگری، برپایی آئین‌های جشن فرهنگی در شهرهای نیاسر، قمصر، برزک و کاشان را از دیگر برنامه‌های این جشنواره برشمرد.

وی در ادامه سطح زیرکشت گل محمدی در شهرهای برزک، قمصر، نیاسر و جوشقان و کامو و چوگان از توابع این شهرستان را دو هزار و ۷۰۰ هکتار ذکر کرد.

به گفته وی، حدود ۳۰ هزار نفر به‌طور مستقیم و غیر مستقیم در بخش گل و گلاب در این شهرستان به کار مشغول هستند.

محمدی افزود: علاوه بر اینکه همه ساله در موسم حج، خانه خدا «کعبه» با گلاب ناب محمدی کاشان شست‌وشو داده می‌شود، سالانه حدود ده هزار تن گلاب از این شهرستان به کشورهای جهان صادر می‌شود.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: گل و گلاب افزون بر بخش اقتصادی یک آئین سنتی، قدیمی و اعتقادی است و به همین لحاظ میراث فرهنگی در جهت هر چه با شکوه‌تر برگزار کردن این جشنواره از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

وی یادآور شد: برگزاری این جشنواره‌ها بر رونق اقتصادی شهرهای برزک جوشقان کامو، قمصر و نیاسر تأثیر بسزایی داشته است.

کد خبر 751232

دیگر خبرها

  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • خبر‌هایی از اجرای برنامه های بسیج سازندگی در میامی
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد