Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@22:33:18 GMT

معمای مرگ مشکوک شاهد محاکمه برلوسکونی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۳۸۶۰

معمای مرگ مشکوک شاهد محاکمه برلوسکونی

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، مرگ مشکوک ایمانه فضیل زن 34 ساله مغربی، تبدیل به یکی از موضوعات مهم مطبوعات ایتالیا در روزهای اخیر شده است.

فردی که شاهد کلیدی و مهم محاکمه موسوم به «روبی تر» در خصوص خرید و فروش شواهد از سوی برلوسکونی بود.

برلوسکونی در این محاکمه متهم به رشوه دادن به زنانی شد که در برخی از میهمانی های خصوصی او حضور داشتند تا در محاکمه های موسوم به «روبی و روبی بیس» شهادت دروغ بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فضیل قبل از مرگش به پزشکان گفته بود که احتمال می دهد وی را مسموم کرده باشند. وی پس از یک ماه بستری شدن در بیمارستان «هومانیتاس» میلان، روز اول ماه مارس در شرایطی مشکوک که هنوز باید روشن شود، درگذشت.

این در حالی که خبر فوت او تنها در روزهای اخیر منتشر شد . دادستانی شهر میلان نیز که در حال تحقیقات در باره این پرونده است، با توقیف اسناد مربوطه، اجازه نزدیک شدن هیچ کسی را به جسد وی نمی دهد.

به عقیده جراید ایتالیا، دادستانی در حال بررسی نظریه قتل عمد است.

در رابطه با تحقیقات مربوط به مرگ فضیل هنوز اطلاعات تایید شده ای در دست نیست. چرا که دادستانی مطالب اندکی را در این زمینه عنوان کرده است اما مطبوعات از امکان مسموم شدن قبل از مرگ وی صحبت می کنند. جسد این زن قرار است این هفته مورد کالبدشکافی قرار بگیرد تا دلیل مرگ او روشن شود.

بیمارستان هومانیتاس میلان یادداشتی در این زمینه منتشر کرد که در آن آمده است : فضیل روز 29 ژانویه و در شرایط بسیار وخیم بستری شد. اما با وجود تلاش تیم پزشکی امکان نجات جان وی میسر نشد و روز اول مارس درگذشت.

پس از مگر وی مقامات قضایی دستور توقیف تمام اسناد مربوطه و جسد را صادر کردند. بیمارستان هومانیتاس نتایج آزمایشات درخواستی مربوط به مسمومیت وی را دریافت و به بازرسان اعلام کرد. این بیمارستان به دلایل حریم خصوص و تحقیقات پلیس، مطلب بیشتری در این باره ارایه نداده است.

دادستانی میلان که در حال انجام تحقیقات در این باره است، نتیجه این آزمایشات که در مرکز تخصصی پاویا انجام شده است را روشن نکرده است . اما گفته می شود که در خون او 4 نوع فلز از جمله کبالت کشف شد.

خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا) در این باره نوشت: در آزمایشات بدست آمده، مخلوطی از مواد رادیو اکتیو وجود دارد که البته هنوز توسط منابع رسمی مورد تایید قرار نگرفته است.

علاوه بر این کارلو لوکاتلی مدیر آزمایشگاه پاویا اعلام کرد که در این آزمایش پرتوزاها شناسایی نشده و میزان شاخص رادیو اکتیویته نیز اندازه گیری نشد.

فضیل که به همراه خانواده اش در شهر تورین زندگی می کرد در سال 2007 به شهر میلان منتقل شد و به کار در تبلیغات پرداخت و سپس جذب برنامه تلویزیونی شد در آن زمان بود که با برلوسکونی آشنا شد.

در حالی که برلوسکونی اظهار داشت که هرگز با وی دیدار نکرده بود و انرا انکار کرد. به عقیده روزنامه های ایتالیا، فضیل درحال نوشتن کتابی در باره تجربیات خود در ویلای برلوسکونی بود و دادستانی نیز یک نسخه از آن را در دست دارد و در حال بررسی آن است.

فضیل در دادگاه در سال 2012 علیه برلوسکونی در خصوص پرداخت پول برای داشتن رابطه جنسی با تن فروشانی که زیر سن قانونی بودند شهادت داده بود.

قضات دادگاه شهر میلان نیز در آبان ماه 1392 برلوسکونی را در محاکمه مربوط به «کریمه المحروق» دختر جوان مراکشی معروف به «روبی»، به هفت سال حبس محکوم و به جرم اخاذی و فحشا از فعالیت های دولتی محروم کردند.

به عقیده قضات دادگاه میلان، شواهد کافی دال بر رابطه نامشروع برلوسکونی با روبی که هنوز به سن قانونی نرسیده بود در قبال پرداخت پول و جواهرات وجود داشت.حتی دادگاه بازنگری شهر میلان نیز برلوسکونی را به دو سال محرومیت از کلیه فعالیت های سیاسی محکوم کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سیلویو برلوسکونی اخاذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین - بانک مرکزی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری ۱۰ دوره حراج سکه طلا در بستر مرکز مبادله کرده است. هدف بانک ‌مرکزی جهت برگزاری این سلسله حراج‌ها، ساماندهی وضعیت بازار طلا و سکه، مدیریت تقاضا در بازار سکه و جمع‌آوری بخشی از نقدینگی عنوان شده است.


به گزارش تجارت‌نیوز،با گذشت نزدیک به دو ماه از این اقدام، اکنون سکه‌ فروشان می‌گویند کیفیت سکه‌های حراج با سایر سکه‌های موجود در بازار تفاوت دارد. در همین راستا سهراب اشرفی کارشناس بازار طلا به تجارت‌نیوز گفت: «عیار تعیین‌شده برای تمام قطعات سکه‌ از سال ۱۳۰۸ که توسط بانک ملی ضرب می‌شد با عیار ۹۰۰ بود. تا سال ۱۳۳۹ که بانک مرکزی تاسیس شد این عیار حفظ شد و تا الان و در همه مقاطع، عیار سکه ۹۰۰ بوده است.»

وی تاکید کرد: «عیار تمام سکه‌های ضرب‌شده که در حراج عرضه شده نیز ۹۰۰ است و تفاوتی با سایر قطعات سکه ندارد، اما کیفیت ضرب سکه‌های جدید مقداری با سکه‌های قبل تفاوت دارد.»

اشرفی افزود: «این تفاوت کیفیت نیز احتمالا به خاطر مدل ضرب و یا دستگاه‌هایی که سکه‌های با آن ضرب شده است.»

اشرفی با بیان اینکه سکه‌فروشان خیلی راحت عیار پایین را تشخیص می‌دهند، خاطرنشان کرد: «کیفیت ضرب سکه‌های جدید مانند سکه‌های قبلی نیست، اما در خلوص طلا هیچ مشکلی وجود ندارد. تنها در کیفیت ضرب مقداری تفاوت وجود دارد که باید بانک مرکزی در این خصوص پاسخگو باشد.»

این کارشناس بازار طلا گفت: «این تفاوت کیفیت باعث شده است قیمت سکه‌های حراج‌شده مقداری از قیمت سایر سکه‌ها پایین‌تر باشد، زیرا وقتی سکه‌فروش خریدار نباشد، قیمت این نوع سکه‌ها پایین می‌آید.»

گفتنی است اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ایران نیز تاکید کرده است: «سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام‌سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند و همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.»

وی افزوده است: «سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.»

به گفته بالسینی، طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بر این اساس، عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900868

دیگر خبرها

  • محاکمه مرد رمال به اتهام تعرض به ۵ زن
  • معمای اتوبان
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • پروانه با الگوی منحصر به فرد را پیدا کنید (معمای تصویری)
  • فیدان: مشتاقانه منتظر محاکمه مقامات اسرائیل هستیم
  • عاملان قتل خیابانی در یک قدمی میز محاکمه
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب