Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال 98، 14 میلیارد دلار برای موضوع کالا اختصاص داده ایم و با این کار دولت مکلفست برای صدور کارت اعتباری اقدام کند.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، غلامعلی جعفرزاده در آخرین جسله شورای اداری شهرستان رشت با اشاره به تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه علیه ایران اظهار داشت: حتی از داروهای بیماران صعب العلاج نگذشتند، هر چه به ذهنشان می رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که اگر چه تحریم سختست، اما با ادامه این مقاومت ها، می توان سال 98 را سال شکست تحریم اعلام کرد، افزود: ما بهترین مردم را داریم که به رغم سلیقه ها،پای نظام و انقلاب ایستاده اند .
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سفر رئیس جمهوری به گیلان بیان داشت: مردم استان، بهترین میزبانی را از رئیس جمهوری داشتند، در این سفر پرخیر و برکت پروژه های بسیاری افتتاح شد که پروژه راه آهن قزوین به رشت منحصر به فرد بود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اگر این راه آهن به بندر آستارا و خزر متصل شود، 70 درصد معادل بودجه نفت از کریدور شمال به جنوب به دست می آید.
وی با یادآوری سفر اول رئیس جمهوری به استان گیلان تصریح کرد: در سفر اول، 36 مصوبه داشتیم که به لحاظ ریالی 156 درصد بودجه گرفتیم اما به لحاظ فیزیکی تنها 15 مورد تحویل داده شد ، پول بیشتری گرفتیم اما کار کمتری انجام دادیم، ضروریست تا مدیران ما جدی تر پای کار باشند و پروژه ها را پی گیری کنند.
جعفرزاده در ادامه سخنانش با اشاره به برگزاری جلسه ای با ستاد دیه و اداره کل زندان های گیلان خاطر نشان کرد: بر اساس تصمیمات این جلسه، 500 نفر از زندانیان غیرعمد اداره کل زندان های استان به زودی آزاد می شوند که 5 / 5 میلیارد تومان در این زمینه تامین اعتبار شده است.
نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی درباره جذب تسهیلات اشتغالزایی بیان داشت: در سال 98 بایستی اهتمام جدی تری در این باره انجام گیرد، نه تنها شهرستان رشت بلکه در بقیه شهرستان ها بایستی به این مهم توجه شود.
شهرستان رشت با شش بخش ، 293 روستا و 18 دهستان، دارای 930 هزار نفر جمعیت است که 60درصد آنها شهری و 40 درصد روستایی هستند.
7286 /6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرمانداري جلسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش