Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- افروز لطیفی از امضای تفاهم‌نامه همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی با نهاد تایید اعتبار هند در زمینه اعتباربخشی آزمایشگاه‌های تست تجهیزات پزشکی با استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ خبر داد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، افروز لطیفی، گفت: با حضور هیات مدیریتی نهاد تایید اعتبار هند (NABL) و نماینده ایشان در ایران، تفاهم‌نامه‌ای در زمینه فعالیت‌های مرتبط با آموزش و اعتباربخشی آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی پزشکی در انطباق با استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جریان انعقاد این تفاهم نامه، سیدحسن صفوی، مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی با اشاره به آمار تولید محصولات پزشکی در کشور و توسعه آن‌ها به سمت کالا‌های پرخطر نظیر شتاب‌دهنده‌های خطی، محصولات زیستی و مهندسی بافت، ضرورت ایجاد زیرساخت‌های استاندارد‌های بین‌المللی از جمله ایزو ۱۷۰۲۵ را مهم برشمرد و نقش آزمایشگاه‌های آزمون را در کیفیت و افزایش صادارت تجهیزات پزشکی بسیار چشمگیر دانست و تاکید کرد که اخذ گواهی‌نامه ایزو ۱۷۰۲۵ توسط آزمایشکاه‌های داخلی، می‌تواند هزینه بسیاری از آزمون‌های تجهیزات پزشکی را کاهش دهد. همچنین وی اشاره کرد که اعتباربخشی آزمایشگاه‌ها تا جایی مهم است که در روز‌های پایانی سال و با وجود مشغله کاری فراوان همکاران، این گردهمایی برنامه‌ریزی و برگزار شده و موجبات افزایش ارتقای کیفیت و کاهش هزینه‌های تولید تجهیزات پزشکی هایتک خواهد شد.

به گفته صفوی در کشور ما آزمایشگاه تست تجهیزات پزشکی وجود دارد که دلیل اصلی همکاری با کشور‌هایی همچون هند همین موضوع است و با توجه به اهمیت توسعه تولید داخلی تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، در سال‌های اخیر صنعتگران و تولیدکنندگان تجهیزات به سمت تولید تجهیزات هایتک حرکت کرده اند که در این زمینه موفق به تولید ملزومات و تجهیزات با تکنولوژی خاص و بالا که بعضا در دست برخی کشورهاست، دست یافته اند. در همین راستا برای کمک به تولیدکنندگان داخلی لازم است تا دانش رگولاتوری نیز به روز باشد که یکی از این موارد، آزمایشگاه‌های همکار هستند که باید با استاندارد‌های روز دنیا همگام شده و دانش فنی بررسی کالا‌های هایتک را داشته باشند.

صفوی همچنین در مراسم انعقاد این تفاهم نامه با بیان اینکه موسساتی در کشور‌های دیگر حاضر به همکاری به منظور سطح بندی آزمایشگاه‌ها هستند، بیان کرد که کشور هندوستان یکی از این کشورهاست که براساس انعقاد تفاهم نامه‌ای در این زمینه به ایران کمک خواهد کرد. همچنین بر ضرورت همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط برای حمایت از آزمایشگاه‌ها در مسیر اخذ گواهی نامه ایزو ۱۷۰۲۵ تاکید شده و لازمه اجرایی شدن این تفاهم‌نامه طراحی یک برنامه عملیاتی برای حمایت از آزمایشگاه‌ها در این زمینه است.

لطیفی رییس گروه تحقیق و توسعه تجهیزات پزشکی در ادامه بیان کرد: همچنین در جلسه‌ای اختصاصی، به بررسی جزئیات فنی نحوه همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی و نهاد تایید اعتبار هند پرداخته شد و درباره نحوه برنامه‌ریزی برای آموزش ارزیابان داخلی، روند و چارچوب انعقاد قرارداد و حوزه‌های تخصصی ارزیابی آزمایشگاه‌های آزمون تجهیزات پزشکی بحث و مذاکره به عمل آمد و الزامات و مقررات ILAC در حوزه‌ی کالیبراسیون نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه نمایندگان برخی از آزمایشگاه‌های همکار تجهیزات پزشکی نیز حضور داشتند و سوالات فنی درخصوص تامین زیرساخت‌های مورد نیاز آزمایشگاه‌ها به منظور انطباق با استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ و اخذ گواهی‌نامه مطرح گردید که توسط سرممیز NABL بررسی و پاسخ داده شد.

رییس گروه تحقیق و توسعه تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: در پایان مذاکرات، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه اعتباربخشی آزمایشگاه‌ها در انطباق با استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ با در نظر گرفتن الزامات بین‌المللی، اولویت‌های ملی و شرایط آزمایشگاه‌های داخلی آزمون تجهیزات پزشکی، تنظیم و توسط طرفین امضا شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت تجهیزات پزشکی آزمایشگاه تحقیق و توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان

حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های دانشگاه در جهت اهداف و راهبرد‌های سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین و مشارکت در راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده از جمله اهداف و محور‌های همکاری مشترک در این تفاهم‌نامه بود.

به گزارش مهر، فاطمه یزدیان رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در نامه اعلام لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، از عدم ایفای تعهدات معاونت امور زنان و خانواده به عنوان دلیل خاتمه دادن به این تفاهم‌نامه ۳ ساله نام برده است.

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان