Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از عدم برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات اقتصادی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه دولت در این زمینه عملکرد قابل قبولی نداشته است.

صدیف بدری دراردبیلبا انتقاد از عدم برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات اقتصادی اظهار داشت: متاسفانه دولت در این زمینه عملکرد قابل قبولی نداشته و انتظار داریم در ارتباط با این که 14 میلیارد دلاری که برای تامین کالاهای اساسی مردم در نظر گرفته شده است دولت توضیحات قابل قبولی ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آتش تورم صد در صدی نیز بیان کرد: عده‌ای از شرایط موجود به سود و منفعت خود استفاده می‌کنند در حالی که برخی دیگر زیر پا له می‌شوند و حتی برای تامین نان شب نیز سردرگم مانده‌اند که این مسئله بسیار تاسف بار بوده و متاسفانه هیچ عملکرد مناسبی را در این زمینه مشاهده نمی‌کنیم.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تحریم‌ها و گرانی از یک طرف و جولان دلالان از سوی دیگر سبب ایجاد چالش‌های بسیار جدی در بین مردم شده است و هم‌اکنون با نزدیک تر شدن به ایام پایانی سال امید و آرامش از بین مردم فراری شده و شیب افزایش قیمت‌ها تندتر شده است.

بدری تصریح کرد: بازار بی در و پیکر این روزها بیشتر از هر زمان دیگری محسوس است و این سئوال برای ما پیش آمده که اصلا دولت برنامه‌ای برای رفع مشکلات پیش رو دارد و مشکل بیکاری و مسکن را چگونه برطرف می‌کند تا مردم بتوانند با وضعیت موجود برای تامین کالاهای اساسی تا این اندازه در مضیقه نباشند.

وی بیان کرد: به نظر بنده دولت در حال حاضر بازار را به حال خود رها کرده و در سردرگمی پیش می‌رود در حالی که باید در این شرایط برنامه اساسی برای رفع مشکلات اقتصادی ارائه دهد و وضعیت آشفته مردم را برای عدم تامین کالاهای اساسی را در نظر بگیرد که این مسئله نیازمند شفاف‌سازی است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس بیان کرد: ایجاد صف‌های طویل و عریض در اکثر نقاط کشور به طور آشکار شرایط و وضعیت نامناسب مردم را نشان می‌دهد که این موضوع نشان از سوءمدیریت‌ها و عدم نظارت‌ها و کنترل‌های مناسب است که تقاضا داریم در این زمینه برنامه‌های مناسبی در اسرع وقت تدوین و اجرا شود.

بدری با انتقاد از حقوق ناچیز کارگران نیز بیان کرد: حقوق کارگران باید مطابق با تورم در نظر گرفته شود و عدالت و مساوات در این زمینه مبنای کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: متاسفانه آمارسازی در اشتغال‌زایی نیز از دیگر مواردی است که امیدواریم در این زمینه نیز به جای آمارسازی‌ها هر چه سریع‌تر شفاف‌سازی شود.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000D87 برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، مشکلات اقتصادی ، کالای اساسی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مشکلات اقتصادی کالای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • یخ؛ جواهر کمیاب!
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان