Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:15:40 GMT

توصیه جدید پزشکان درباره آسپرین

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۸۷۲۹

توصیه جدید پزشکان درباره آسپرین

اگر شما فرد سالمند و سالمی محسوب می‌شوید برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی از روش قدیمی مصرف روزانه دوزهای پایین آسپرین استفاده نکنید.

به گزارش ایسنا، طبق دستورالعمل اخیر دانشکده قلب و انجمن قلب ایالات متحده آمریکا مصرف روزانه آسپرین دیگر به عنوان یک عامل پیشگیری برای افرادی که در معرض خطر بالقوه یا بالای بیماری‌های قلبی قرار ندارند، شناخته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "کویین کمپبل"، متخصص قلب و عروق از  کارولینای شمالی در این مورد اظهار کرده که در حال حاضر پزشکان بسیار بهتر از پیش در درمان عوامل خطری چون فشار خون بالا، دیابت و به ویژه کلسترول بالا عمل می‌کنند و همین عامل باعث می‌شود شرایط نسبت به گذشته بسیار متفاوت بوده و هر گونه مزایای پیشگیری کننده آسپرین با درمان‌های پزشکی جبران می‌شود.

طبق دستورالعمل معمول در آمریکا، پزشکان آسپرین را برای برخی از بیماران با خطرات بالاتر مانند آن دسته از افرادی که در تنظیم کلسترول و قند خون خود مشکل دارند و تا زمانی که خطر خون‌ریزی داخلی وجود نداشته باشد، تجویز می‌کنند اما دستورالعمل‌های اروپایی استفاده از هر گونه ضد انعقاد از جمله آسپرین را در هر سنی منع می‌کنند.

طبق توصیه‌های جدید، پزشکان باید در تجویز آسپرین به بیماران گزینشی عمل کرده و افراد را به جای استفاده از آسپرین به کنترل فشار خون و کلسترول و اصلاح سبک زندگی خود تشویق کنند.

هم‌چنین دکتر کمپبل بیان کرده که اصلاح سبک زندگی مانند ترک استعمال دخانیات و اصلاح عامل خطر قبل از حصول بسیار بهتر از مصرف آسپرین در افراد بدون خطرِ ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی عمل می‌کند. اما در افرادی با سابقه سکته مغزی، حمله قلبی، عمل قلب باز و استنت گذاری شده، مصرف آسپرین می تواند منجر به نجات جان آن‌ها شود.

سه مطالعه اخیر نشان داده که مصرف روزانه آسپیرین با دوز کم در بهترین حالت هدر دادن پول برای سالمندان سالم بوده و در بدترین حالت ممکن است خطر خونریزی داخلی و مرگ زودرس را افزایش دهد.

بنا بر گزارش سی ان ان، دیابت نوع دو یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی است و برای جلوگیری از این خطرها بهتر است به تغییر عادات روزانه زندگی، ورزش کردن حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته شامل تمرینات متوسط و شدید مانند پیاده روی سریع و شنا و سپس ۷۵ دقیقه دیگر تمرین شدید، مانند دویدن و تمرینات‌ دوره‌ای روی بیاورید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسپرین حمله قلبي سالمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۸۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز