Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@06:58:04 GMT

نقشه جامع سایت پسماند شهرداری بیرجند طراحی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۸۸۱۰

نقشه جامع سایت پسماند شهرداری بیرجند طراحی شد

شهردار بیرجند از جمع‌آوری روزانه ۸۰ تن زباله در  این شهر خبر داد و گفت: نقشه جامع سایت پسماند شهرداری که به وسعت۲۶ هکتار است طراحی و تهیه شده است. ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی جاوید صبح امروز در کارگروه مدیریت پسماند استان با اشاره به عملکرد شهرداری بیرجند در حوزه پسماند اظهار داشت: نقشه جامع سایت پسماند شهرداری که به وسعت 26 هکتار است طراحی و تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساخت سوله پردازش، نگهداری و بسته‌بندی پسماند خشک، نقشه برداری، خاک برداری، تسطیح و غلطک زنی معابر اصلی سایت پسماند و آغاز عملیات جدول گذاری معابر اصلی را از عملکرد شهرداری در حوزه پسماند عنوان کرد.

شهردار بیرجند از تهیه نقشه و خرید خط پردازش 250 تنی تفکیک زباله در مقصد خبر داد و بیان کرد: در این راستا مناقصه با مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

چرا راه و شهرسازی مکان دپوی زباله‌های شهر بجنورد را واگذار نمی‌کند؟حریم راه‌های کهگیلویه و بویراحمد از زباله پاکسازی شد+تصاویرلرستان| رهاسازی نخاله‌های ساختمانی؛ سایت زباله کوهدشت ساماندهی شود

جاوید با بیان اینکه ایجاد ترانشه و دفع بهداشتی پسماند پزشکی بی‌خطرسازی شده است تصریح کرد: انعقاد قرارداد طرح تفکیک زباله در مبدأ و مقصد منعقد شده است.

وی از خرید و اختصاص 4 دستگاه خودرو جهت جمع‌آوری پسماند خشک خبر داد و خاطرنشان کرد: ساماندهی سگ‌های بلاصاحب با ساخت مکان نگهداری جدید با تمام امکانات با متراژ 3 هزار مترمربع و ساخت اتاق‌های مربوطه انجام شد.

شهردار بیرجند اجرای دیوار سیل‌بند در ضلع شمال سایت پسماند بیرجند، راه اندازی سایت دفن نخاله، هدایت ماشین‌های نخاله سطح شهر به محل فوق را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

جاوید از تهیه طرح جامع مدیریت پسماند شهرداری بیرجند طی 3 ماه کار خبر داد و یادآور شد: در شهرداری سازمان مدیریت پسماند نداریم که در این راستا از ابتدای سال جدید این سازمان راه‌اندازی می‌شود.

وی از جمع‌آوری روزانه 80 تن زباله در بیرجند خبر داد و اظهار داشت: شهرداری نسبت به جمع آوری زباله وظیفه دارد اما در قانون باید هزینه را از تولیدکننده بگیرد که در این راستا مشکلاتی وجود دارد.

انتهای پیام/ ت

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده‌ است و به‌طور میانگین روزانه یک تن پسماند توسط عوامل این سامانه جمع‌آوری می‌شود.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استقبال مردم از سامانه اصپاک اظهار کرد: شهروندان اصفهانی از اپلیکیشن اصپاک یا سامانه جمع‌آوری پسماند خشک که از سال گذشته راه‌اندازی شد، استقبال خوبی کردند.

وی افزود: موارد تشویقی یا موضوعاتی که مردم را به جمع‌آوری پسماند خشک تشویق می‌کند، در سامانه اصپاک قرار داده‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: امیدواریم شهروندان به جنبه زیست‌محیطی در سامانه اصپاک توجه بیشتری داشته باشند، زیرا آن‌ها وظیفه دارند به حفظ محیط زیست و کره زمین بپردازند.

ساکتی با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده است و به‌طور میانگین روزانه بین ۵۰۰ تا یک تن پسماند توسط سامانه اصپاک جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم با توسعه این فرهنگ، سیستم‌های قدیمی جمع‌آوری شود.

وی گفت: امیدواریم با افزایش ظرفیت سامانه هوشمند اصپاک، تمام پسماند خشک در حوزه‌های مختلف همچون منازل و محیط‌های تجاری از مبدا تفکیک شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: از شهروندان انتظار داریم با نگاه زیست‌محیطی به تفکیک از مبدا پسماندها بپردازند تا شهرداری با کمک شهروندان و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مسیر جمع‌آوری هوشمند زباله گام بردارد.

ساکتی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند به‌زودی کلنگ‌زنی پروژه نخاله‌های ساختمانی را آغاز خواهد کرد و بر این اساس روزانه ۱۸۰۰ تن نخاله ساختمانی بازیافت خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پسماند خشک، کلنگ‌زنی شهرک بازیافت، مدیریت زنجیره پسماند به‌ویژه در حوزه تفکیک از مبدا، ساماندهی انبارهای غیرمجاز و محل‌های غیررسمی تأثیرات خوبی به‌دنبال دارد که امیدواریم با آغاز این دو پروژه بتوانیم خدمت خوبی به محیط زیست داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به تصفیه شیرابه گفت: تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۰ متر مکعب در روز نیز راه‌اندازی شده‌است و امیدواریم شاهد افتتاح رسمی آن از هفته آینده باشیم.

کد خبر 750820

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه