Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@02:24:14 GMT

ویدئو / داستان «کُنار»، از کاشت تا برداشت

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۹۰۶۳

ویدئو / داستان «کُنار»، از کاشت تا برداشت

«کُنار» از جمله درختان میوه مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری است که در برخی کشورهای اروپا، آمریکا، آفریقا، آسیا و در استرالیا و ایران گسترش یافته است. کُنار از جمله مقاوم‎ترین درختان میوه به شرایط سخت محیطی به‌ویژه شرایط خشکی و کم‎آبی، شوری و درجه حرارت‌های بالا به شمار می‌رود. با وجود ویژگی‌های مطلوب این درخت، کشت‌وکار آن در کشور هنوز به‌درستی تجاری‌سازی نشده و کمبود نهال پیوندی و نبود اطلاعات کافی در مورد پیوند این گیاه، از جمله دلایل آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکثیر این گیاه در استان‌های جنوبی از جمله بوشهر، به روش «قلمه و پیوند تی و لوله‌ای» انجام می‌شود تا بعد از چندین ماه مراقبت، گیاه به بار بنشیند.

دریافت 54 MB

تصویربردار: ابوالفضل رستمی / ‏‬ تدوینگر: جواد علیزاده

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان هرمزگان برداشت کشاورزی کنار منطقه هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال

به گزارش خبرآنلاین، برای تابستان امسال رکوردشکنی گرما و رطوبت استوایی پیش‌بینی شده است. کمربند گرمسیری برای گرمای بی‌سابقه تابستان امسال آماده می‌شود و شرایط برای رکوردهای جدید در دما و رطوبت فراهم شده است.

ایسنا در گزارشی به نقل از ارث نوشت: این پیش‌بینی، بر اساس نتایج تحقیقات جدید دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، بر تأثیر فزاینده تغییرات آب‌وهوایی همراه با ال نینوی شدید تأکید می‌کند.

چرا رطوبت گرما را خطرناک می‌کند؟

بدن ما برای خنک ماندن به شدت به تعریق متکی است. هنگامی که عرق از پوست ما تبخیر می‌شود، گرما را با خود می‌برد و دمای داخلی بدن ما را کاهش می‌دهد، با این حال، در رطوبت بالا، هوا به شدت مملو از بخار آب است. این امر تبخیر عرق ما را بسیار سخت‌تر می‌کند و اثر خنک‌کنندگی آن را کاهش می‌دهد.

رطوبت بالا مانع از عملکرد مؤثر فرآیند تنظیم دمای طبیعی ما می‌شود و خنک ماندن بدن در شرایط گرم را بسیار دشوارتر می‌کند.

پروفسور ویلیام از محققان این تحقیق گفت اگر نتوانید بدن خود را تا دمای زیر ۹۸.۶ درجه فارنهایت یا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خنک کنید، جان خود را از دست خواهید داد. عرق اصلی‌ترین راه برای خنک‌کردن خود در هنگام گرم‌ شدن است.

ال‌نینو و گرم‌ شدن زمین منجر به رطوبت گرمسیری می‌شود

افزایش مداوم دمای زمین که به‌عنوان گرمایش جهانی شناخته می‌شود، باعث افزایش میزان بخار آب در جو می‌شود به این دلیل که هوای گرمتر می‌تواند رطوبت بیشتری را در خود نگه دارد. ال نینو، الگوی آب‌وهوایی طبیعی است که باعث گرم شدن اقیانوس آرام گرمسیری می‌شود. این امر تبخیر را بیشتر می‌کند و مقدار زیادی هوای گرم و مرطوب را به اتمسفر می‌فرستد. نتایج این تحقیق در Geophysical Research Letters منتشر شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899547

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال
  • گرمای بی سابقه در راه است
  • علت قطع درختان منطقه ۷ تهران توسط مأموران شهرداری چیست؟ + ویدئو
  • پیش‌بینی هوای تابستان امسال
  • روش‌های خلاقانه و آسان برای برش زدن هنرمندانه میوه و خیار (فیلم)
  • خواص درمانی رازیانه
  • کاشت هل در گلدان به آسان ترین روش در خانه
  • شکوفا شدن درختان میوه در اهر به وقت بهار + فیلم
  • برداشت گیاه دارویی گل گاو زبان از باغ های آبیز
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان