Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری بنیاد نخبگان استان تهران و فصلنامه گیلگمش در نظر دارد استارتاپ ((گردشگری خلاق)) را برای مستعدین نخبگان تحت پوشش بنیاد نخبگان استان تهران برگزار کند .

از اهداف مهم این رویداد استارتاپی، تقویت اکوسیستم استارتاپی کشور درحوزه گردشگری، ایجاد فضای تبادل‌نظر و گفتگو، بسترسازی جهت ایجاد ارتباط سازنده میان صاحبان ایده، فعالان حوزه استارتاپ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و در نهایت به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه نوآورانه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیست‌بوم بازار صنعت گردشگری (داخلی، ورودی، خروجی) زیست بوم صنایع دستی و هنرهای سنتی ، میراث ایران (فرهنگی، طبیعی، ملموس و ناملموس، منقول و نامنقول، …) ، کسب و کار الکترونیک، گردشگری الکترونیک وتولید محتوا و بازاریابی محتوا از جمله محورهای تعریف شده در این استارتاپ تخصصی است .

از کلیه دانشجویان و مستعدین علاقه مند در سراسر کشور دعوت به عمل می آید تا با مطالعه سرفصل‌های استارتاپ و توانمندی‌های خود جهت ثبت‌نام در استارتاپ اقدام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند در دو بخش از طریق سامانه هم‌اندیشان بنیاد نسبت به ثبت نام اقدام کنند. اولین بخش مربوط به صاحبان یکی از توانمندی‌ها (گرافیست، برنامه نویس و یا تسلط بر مدل‌های کسب و کارهای نوین ) است که باید در سامانه هم‌اندیشان ثبت‌نام و توانمندی خود را در بخش توضیحات درج کرده ودربخش دوم مربوط به صاحبان ایده و طرح خلاق در حوزه گردشگری است که باید فرم مربوطه را تکمیل و به همراه مدارک لازم در هنگام ثبت‌نام در سامانه بارگذاری کنند و در بخش توضیحات، خود را ارائه‌دهنده ایده معرفی کنند.

همچنین سامانه پاسخگویی بنیاد ملی نخبگان، بین ساعت ۹ تا ۱۲ روزهای شنبه تا چهارشنبه با شماره تماس ۰۹۶۰۱ آماده پاسخگویی به سئوالات شما عزیزان در این خصوص است.

انتهای پیام/

169 / 159 استارتاپ فناوری نرم بنیاد نخبگان استان تهران زیست بوم بازار صنعت گردشگری اکوسیستم استارتاپی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استارتاپ فناوری نرم بنیاد نخبگان استان تهران زیست بوم بازار صنعت گردشگری اکوسیستم استارتاپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج نخبگان
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان