Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه پوشاک ارومیه گفت: مردم رغبت لازم برای خرید پوشاک داخلی را ندارند.
امیر حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی در خصوص رغبت بالای مردم به خرید کالاهای خارجی تصریح کرد: با وجوداینکه 70درصد کالاهای موجود در بازار از تولیدات داخلی است، اما مردم به دلیل عدم  رضایت کافی از کیفیت تولیدات داخلی، به تولیدات خارجی رغبت بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی با بیان اینکه 80 درصد مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان وارداتی است افزود: بی ثباتی و نوسانات ارزی تاثیر زیادی در قیمت تمام شده اجناس تولیدکنندگان دارد.   
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود کاهش قیمت ارز قیمت پوشاک همچنان کاهش نیافته است، خاطر نشان کرد:فروشندگان اجناس خود را در دورانی که قیمت ارز افزایش یافته بود وارد کرده اند و مجبور به فروش کالاها با همان قیمت می شوند.
رئیس اتحادیه پوشاک ارومیه با اشاره به افزایش 40 درصدی قیمت پوشاک نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته خاطرنشان کرد:با توجه به نوسانات ارزی و مشکلات اقتصادی جامعه و کاهش قدرت خرید مردم، فروشندگان با کاهش 30 درصدی فروش اجناس خود مواجهند.
وی ادامه داد: افزایش قیمت پوشاک تنها از ناحیه فروشندگان نیست و قیمت لوازم جانبی پوشاک نیز افزایش زیادی داشته است.
حسینی در خصوص وضعیت بازار پوشاک در سال آِینده اظهار کرد: امیدواریم در سال آینده با افزایش سطح- کیفی محصولات تولیدکنندگان و بالا رفتن رغبت مردم به خرید کالای ایرانی میزان تولید واحدهای تولیدی پوشاک نیز نسبت به سال جاری افزایش یابد؛ نقش مردم در حمایت از تولید ملی نیز می تواند تاثیر بسزایی در این امر داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر مردم تولید کنندگان را مورد حمایت قرار دهند، در سال آینده  توازن قیمت در بازار را مشاهده خواهیم کرد. 
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آذربایجان غربی ارز افزایش قیمت حمایت از تولید ملی مشکلات اقتصادی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!