Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@10:19:37 GMT

افزایش تلفات طوفان "آیدای" به بیش از ۱۲۰ تن

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۰۱۷۰

به گزارش ایسنا، تاکنون مقامات موزامبیک از کشته شدن ۶۲ نفر در مرکز این کشور و مقامات زیمبابوه نیز از کشته شدن ۶۵ نفر و نیز مفقود شدن بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در مناطق شرقی و سیل‌زده این کشور خبر داده‌اند.

وزیر محیط زیست موزامبیک با بیان این که طوفان "آیدای" بزرگترین فاجعه طبیعی است که موزامبیک تا کنون با آن مواجه شده است، اظهار کرد که امکان افزایش تلفات هم‌چنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زیمبابوه نیز دسترسی به بیشتر مناطق طوفان‌زده ممکن نیست و وزش بادهای شدید کار امدادرسانی بالگردها را مختل کرده است.

روز گذشته (یک‌شنبه) سربازان ارتش، نزدیک به ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان یک مدرسه در زیمبابوه را که به دنبال وقوع طوفان در مدرسه گرفتار شده بودند، نجات دادند.

به گفته سازمان ملل متحد، حدود ۱۰ هزار نفر تنها در زیمبابوه تحت تاثیر این طوفان قرار گرفته‌اند.

این طوفان در موزامبیک نیز بیش از نیم میلیون نفر از ساکنان شهر بندری "بیرا" را تحت تاثیر قرار داده و به گفته وزیر محیط زیست این کشور ۸۰ درصد از شبکه برق و بسیاری از جاده‌ها و زیرساخت‌ها را تخریب کرده است.

با توجه به پیش‌بینی تداوم بارندگی‌ها در زیمبابوه، احتمال می‌رود میزان تلفات و خسارات نیز افزایش یابد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، طبق اعلام برنامه جهانی غذا (WFP) دست کم  ۱.۷ میلیون نفر در موزامبیک در مسیر مستقیم این طوفان قرار داشته‌اند. هزاران نفر در زیمبابوه تحت تاثیر این طوفان بوده و ۹۲۰ هزار نفر نیز در مالاوی آسیب دیده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین

محمدرضا علیمی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت بحران استان قزوین در پیشگیری از سیلاب رودخانه‌ها گفت: استان قزوین دارای حدود ۲ هزار و ۷۵٠ کیلومتر رودخانه اصلی در ۲ حوضه آبریز رودخانه شور و دریای خزر در سطح ۶ شهرستان است. 

وی افزود: در سال ۱۴٠۲ به منظور پیشگیری از سیل، نقاط حادثه‌خیز سیلاب استان شناسایی و مشکلات آن بررسی شد، همچنین اقدامات متعددی در راستای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر‌های عبور سیلاب در سطح کلیه شهرستان‌های استان انجام شد.

علیمی اظهار کرد: در همین راستا و به منظور شناسایی تصرفات در بستر و حریم رودخانه‌ها به صورت مستمر پایش صورت گرفت و به منظور رفع تصرفات، گروه گشت و بازرسی تشیکل و برای متخلفان اخطاریه صادر شد، همچنین پیگیری طرح شکایت در مراجع قضایی و در نهایت اخذ احکام و یا دستورات قضایی جهت رفع تصرفات در این زمینه صورت گرفت. 

وی بیان کرد: با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها از جمله اداره کل راهداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، فرمانداری‌ها شهرداری‌ها و دهیاری‌ها لایروبی رودخانه‌ها و پاکسازی پل‌ها در ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اظهار کرد: انجام پروژه‌های آبخیزداری در بالادست رودخانه‌ها و پروژه‌های مهندسی رودخانه شامل دیواره‌سازی رودخانه ها، سازه‌های کنترل سیلاب رودخانه در سطح شهرستان‌ها، لایروبی رودخانه‌های شهر قزوین، لایروبی رودخانه‌های مرکز شهرستان‌ها، کنترل سیلاب روستا‌های نوآباد و شهید آباد آوج، دیواره سازی رودخانه‌های الموت در روستا‌های هرانک و کشکدست، بازگشایی مسیر رودخانه مالی‌آباد آبیک، لایروبی رودخانه‌های الموت و انجام مطالعات رودخانه‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است. 

وی افزود:۷۱ مورد بازید مشترک جهت شناسایی، پایش و بازبینی نقاط حادثه‌خیز و سازه‌های تقاطعی رودخانه ها، ۱۸ مورد بازید به منظور کنترل مکان‌های دفع و تخلیه پسماند، معرفی افراد خاطی در حوزه تخلیه زباله و نخاله به محیط زیست به صورت مستمر، برگزاری جلسات توجیهی برای دهیاران و شهرداران نیز از در این راستا انجام گرفته است. 

علیمی یادآور شد: در سال ۱۴٠٠ لایروبی رودخانه‌ها در ۲۶ کیلومتر اجرا شده بود که این میزان در سال ۱۴٠۱ به ۲۴ کیلومتر و در سال گذشته به ۴۲ کیلومتر رسیده است، در نتیجه این اقدامات میزان تلفات ناشی از سیل در سال ۱۴٠۲ به عدد صفر رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به مقادیر بارش سال زراعی استان قزوین، بیان کرد: میزان بارش سال زراعی استان در سال ۱۴٠۱ تا ۱۴٠۲، ۱۷٠ میلی لیتر است که این میزان تا پایان ۲۴ فروردین ماه سال جاری به ۱۸٠.۱ میلی متر رسیده است، در این میان شهرستان آوج با میزان ۲۲۹.۳ میلی لیتر بیشترین میزان بارش و شهرستان تاکستان با میزان بارش ۱۴۱.۲ میلی‌لیتر کمترین بارش را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند
  • (ویدئو) ملکی: مورد مصدوم و تلفات جانی تا این لحظه نداشتیم
  • رنگ‌ها، جهانی که غالبا از آن غافلیم!
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • ببینید | تاثیر رادیو در افزایش مخاطبان صداوسیما
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین