Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بارندگی شدید روز دوشنبه در مناطق مختلف مازندران سبب طغیان رودخانه و آسیب به بخش‌های کشاورزی و مسکونی در استان شده است.

بالا آمدن آب رودخانه‌های مازندران نظیر تجن و تلار سبب آبگرفتگی شهرهای مرکزی استان مازندران از جمله ساری، سیمرغ، نکا، سوادکوه غیره شده است.

علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بالاآمدن آب رودخانه‌ها در استان گفت: طغیان رودخانه‌ها در ساری، سوادکوه، نکا، سیمرغ و غیره موجب بروز مشکلاتی از جمله آبگرفتگی خیابان‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار اینکه تاکنون خسارت جانی گزارش نشده است افزود: خسارت‌های مالی به بخش‌های مختلف زیاد نیست اما هنوز برآورد نشده است.

به گزارش مهر، جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران برای بررسی وضعیت سیلاب و آبگرفتگی در مناطق مرکزی مازندران در حال برگزاری است. در جلسه مدیریت بحران مازندران بر لزوم امدادرسانی و تهیه و توزیع مواد غذایی بین حادثه دیدگان در شهر کیاکلا وسیمرغ تاکید شد.

همچنین برای رفع مشکل آب گرفتگی معابر و خیابان‌ها، چند دستگاه جت اسکی و قایق موتوری به منطقه اعزام شده است.

قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه بارندگی شدید به تأسیسات برق استان خسارت زده است گفت: با تلاش همکاران، خاموشی‌های برق در مناطق مختلف رفع شده است و کار آماربرداری از خسارت‌ها در دست بررسی است.

در عین حال سعید یزدانی فرماندار سوادکوه با اظهار اینکه وضعیت این شهرستان چندان رضایتبخش نیست گفت: ترکیبی از بحران‌های مختلف ازجمله آبگرفتگی، ریزش سنگ، خالی شدن زیر ریل قطار و غیره در شهرستان مواجه بودیم.

فرماندار شهرستان سوادکوه با بیان اینکه بحران در سوادکوه ترکیبی بوده و در پایین دست شاهد بارش باران و در بالادست شاهد بارش برف هستیم، افزود: محور اصلی شهرستان باز بوده و در محورهای فرعی در جایی که شاهد بارش برف هستیم، محور بسته بوده اما دیگر محورهای فرعی باز است.

کد خبر 4571640

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب ساری علی اصغر احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت و گو با همشهری با اعلام این خبر گفت: «بارش‌های سنگین اخیر در اصفهان، خراسان جنوبی و یزد بیشترین خسارت را به حوزه راه وارد کرده‌است.»
حسین ظفری افزود: «به لحاظ گستردگی خسارت‌ها بیش از ۲ هزار کیلومتر از راه‌ها در استان یزد و خراسان جنوبی از بارش‌های اخیر خسارت دیدند.»
به گفته ظفری، در اصفهان شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و قمصر دچار آبگرفتگی شدند، اما هیچ خسارت جانی و مالی برای شهروندان گزارش نشده و عمده خسارت‌ها به زیر حوزه زیرساخت ابینه و راه‌ها بوده است.
او ادامه داد: «در استان خراسان جنوبی همه راه‌ها باز است. ولی به دلیل نا ایمن بودن مسیرها به ویژه مسیرهای توصیه از شهروندان می‌خواهیم از تردد خودداری کنند. در برخی از شهرها و روستاهای استان به دلیل خسارت وارده شده به شبکه انتقال آب، آبرسانی از طریق تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به وضعیت سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: «راه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل بارش‌های بهاری مسدود شده‌بود که در حال حاضر فقط راه دسترسی ۴۰ روستا مسدود است. البته خودروهای سنگین امکان تردد دارند ولی خودروی سواری تا بازگشایی کامل و ایمن شدن مسیر به این روستاها دسترسی ندارد.»
او درباره تامین اقلام مورد نیاز روستاییان در سیستان و بلوچستان نیز گفت: «۴۷گروه جهادی با ۳۱۴ نیرو از هفته گذشته مشغول امدادرسانی هتسند. دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز با ۳۴۰۰ نیروی امدادی و خدمات رسان از بخش‌های انتظامی، نظامی و راهداری هلال احمر در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند. آب، برق و فیبرنوری در همه روستاهای استان سیستان وبلوچستان وصل است.»

بیشتر بخوانید:
هشدار زرد برای هواشناسی + جزئیات | امروز کدام استان ها هشدار گرفتند؟

کد خبر 847281 برچسب‌ها سيل استان سیستان و بلوچستان مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آبگرفتگی ۱۰ مسکن در سوادکوه/ ۷ سردهنه در بابل آسیب دید
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بارش باران سیل آسا در یزد