Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@02:20:43 GMT

فولاد سازان هند به دنبال ممنوعیت واردات از ایران

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۱۴۵۳

به گزارش اکوفارس به نقل از ایکنامیک تایمز، انجمن فولاد هند که  برترین سازندگان داخلی را در بر میگیرد، دهلی نو را مجبور کرده  اقدامی فوری برای ممنوعیت واردات از ایران پس از افزایش 5 برابری آن انجام دهد . 
انجمن فولاد هند اعلام کرد واردات پس از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه تهران افزایش یافته که ممکن است عواقب جدی در پی داشته باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به علاوه، افزایش واردات از ایران از طریق امارات با قیمت های بالا به نگرانی شرکت‌های فولاد هند افزوده است . 
دبیرکل انجمن فولاد هند گفت:« واردات فولاد چه مستقیم از طریق ایران و چه با وساطت امارات باید متوقف شود چون این تجارت در تضاد با تحریم‌های آمریکا است و منجر به اقدامات تلافی جویانه آمریکا علیه هند می شود» . 
طی 8 سال گذشته ایران به طور یکنواخت تولیدش را بالا برده ، در حالی که تقاضای داخلی در این دهمین تولیدکننده بزرگ جهانی، کاهش یافته است .ظرفیت مازاد تولید ایران به 12.2 میلیون تن یا 36 درصد افزایش یافته و مصرف سرانه 14 درصد کاهش یافته است. ایران 30 درصد فولاد خود را به آ سه آن ( اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا ) صادر می‌کند که تهدیدی برای تغییر مسیر هند است . 
در حالی که واردات از ایران به هند 66 درصد در 18_2017 افزایش یافته، واردات در 19_2018 تا دسامبر 2018 صفر بوده است . 
طبق گزارشات، واردات از طریق امارات با تغییر کشور مبدا صورت گرفته است. انجمن فولاد هند اعلام کرد :« هشدار می‌دهیم که صادرات از امارات که یک کشور وارد کننده صرف است، ناگهان 390 درصد افزایش یافته است که شامل 65 هزار تن محصولات فولاد تخت می‌شود . 
در حالیکه امارات به طور متعارف وارد کننده صرف فولاد است. به این ترتیب ارتباط این محموله ها با فولاد ایران مشخص میشود ». 
ده شرکت برتر فولاد ایران که 64 درصد سهم تولید را دارند، متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران هستند که تحت تحریم آمریکا است . 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 748129

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • ارتش کره جنوبی به دنبال ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران