Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نظر می‌رسد کشورهایی که صادر کننده مواد خام مورد نیاز فعالیت کارخانه‌های چین هستند، بیش از سیر کشورها تحت تأثیر کند شدن نرخ رشد اقتصادی این کشور قرار گیرند که برای سه دهه، سریع‌ترین نرخ رشد اقتصادی در جهان محسوب می‌شد.

مؤسسه "کپیتال اکونومیکس" در گزارشی اعلام کرد دلار استرالیا و دلار نیوزلند، بیشترین آسیب را از کاهش رشد اقتصاد چین متحمل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین نخستین شریک تجاری هر دو کشور است به گونه‌ای که یک سوم کل صادرات استرالیا و یک چهارم کل صادرات نیوزلند روانه این کشور می‌شود.

در گزارش این مؤسسه آمده است: انتظار داریم بیشترین آسیب ناشی از کاهش رشد متوجه دلار استرالیا و دلار نیوزلند باشد. دلار کانادا یکی دیگر از ارزهایی است که می‌تواند تحت فشار کاهش رشد اقتصادی چین قرار گیرد. جمال احمد، کارگزار معاملات ارزی در مؤسسه " اف ایکس تایم" گفت: در شرایطی که تقاضای واردات نفت چین به دلیل کند شدن نرخ رشد اقتصادی کاهش یابد، احتمالاً شاهد کاهش ارزش دلار کانادا و روبل روسیه خواهیم بود.

دلار کانادا و دلار نیوزلند، بدترین عملکرد را در بین ۱۰ ارز مهم جهانی در سال ۲۰۱۸ داشتند. احمد در همین رابطه افزود: تا زمان رسیدن به یک چشم‌انداز باثبات تر در اقتصاد جهانی، فشار بر این ارزها ادامه خواهد یافت.

مؤسسه کپیتال اکونومیکس به مقامات کشورهای هند، اندونزی و مالزی نیز هشدار داده است که کاهش شدید رشد اقتصادی چین ممکن است به کاهش ارزش روپیه و رینگت در بازارهای مالی جهانی و عقب نشینی آن‌ها در برابر ارزهای پرقدرت‌تر نظیر پوند، یورو و دلار شود.

لازم به ذکر است رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۸ به حدود شش درصد رسید که ضعیف‌ترین نرخ رشد این کشور در طول ۳۰ سال اخیر محسوب می‌شود. انتظار می‌رود تا زمانی که چین با معضل سرمایه‌گذاری و تقاضای داخلی ضعیف مقابله نکند، حتی رسیدن به توافق تجاری با آمریکا، مشکل اقتصاد این کشور برطرف نشود.

برخی از کارشناسان اقتصادی چین معتقدند دولت این کشور احتمالاً امسال با هدف کاهش فشار بر بنگاه‌های چینی و تقویت رشد، از بسته کاهش مالیاتی خود به ارزش دو تریلیون یوان رونمایی خواهد کرد و به دولت‌های محلی اجازه خواهد داد تا به منظور تأمین مالی پروژه‌های کلیدی، دو تریلیون یوان اوراق قرضه منتشر کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: چین رشد رشد اقتصادی جهان دلار اقتصاد نفت کانادا روسیه ارز مالزی عقب نشینی یورو دولت یوان ارز رشد اقتصادی اقتصاد چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

پیرترین استان کشور معرفی شد | فاصله ازدواج تا فرزندآوری در ایران چند سال است؟ میانگین سن پدرها و مادرها در اولین فرزندآوری

آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

کد خبر 847135 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم جامعه ازدواج - طلاق فرزندآوری خانواده جمعیت

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله ایران