Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت ارتباطات، یداله طهماسبی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران با بیان اینکه یکی از دستاوردهای سفر مهندس آذری جهرمی به استان مازندران، تصویب راه اندازی نخستین پارک کسب وکارهای فضاپایه در کشور بود، گفت: استفاده از داده های فضایی می تواند تحولی بنیادین در تمامی حوزه ها بوجود آورده و راندمان و کارایی آن حوزه را به طور چشمگیری افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پارک فضایی کسب وکارهای فضا پایه، مقرر است تا پایان شش ماهه نخست سال 98 در شهر ساری استان مازندران راه اندازی شود.

طهماسبی با بیان اینکه مازندران همواره بخشی از  سه استان پیشرو در زمینه تولیدات کشاورزی است، تصریح کرد: با تحلیل تصاویر ماهواره ای سطح زمین، می توان خدماتی مانند پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی برای ارایه پیشنهاد الگوی کشت و مدیریت مزرعه را انجام داد تا برای بهره‌برداری درست از منابع طبیعی تصمیمات صحیحی اتخاذ شود که افزایش کیفیت محصولات، رشد چشمگیر میزان محصول، صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از اتلاف منابع و به تبع آن رونق کسب و کار و ارتقا کیفیت زندگی کشاورزان را در پی دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران توسعه برنامه فضایی را عاملی مهم در جهت ارتقا شاخص ها در حوزه های گوناگون از جمله محیط زیست، منابع طبیعی، شیلات، گردشگری و ... دانست و اظهار کرد: تحقق این امر مهم مستلزم آشنایی هر چه بیشتر مدیریت کشور با این صنعت بوده و به برکت انقلاب اسلامی امیدواریم با تلاش و همت جوانان این مرز و بوم شاهد پیشرفت روزافزون میهن عزیزمان در همه بخش ها باشیم.

وی با اشاره به رونق گردشگری در این استان و ضرورت ارائه خدمات به مردم بخصوص در نقاط گردشگری افزود: سالانه بطور میانگین 15 میلیون مسافر وارد استان مازندران می شوند که در حال حاضر حدود 95 درصد از مناطق گردشگری این استان دارای پوشش اینترنت نسل سوم و چهارم هستند که در این بین عباس آباد، بهشهر، پارک جنگلی سی سنگان نوشهر و منطقه گردشگری نمک آبرود چالوس سه منطقه بزرگ گردشگری استان مازندران به حساب می آیند.

به گفته این مقام مسوول بیش از 460 هزار هکتار زمین کشاورزی در این استان وجود دارد که برآورد می شود با استفاده از فناوری فضایی و اینترنت اشیا، در مصرف آب اراضی صرفه جویی بسیار مناسبی صورت خواهد پذیرفت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران با اعلام واگذاری بیش از 2 میلیون خط تلفن ثابت، ضریب نفوذ در این استان را نزدیک به 50 درصد عنوان کرد و گفت: بیش از 2700 روستای این استان مجهز به اینترنت پرسرعت هستند و نزدیک به 2600 روستا نیز تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند.

طهماسبی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن همه 58 شهر این استان به شبکه نسل سوم و چهارم تلفن همراه، خاطرنشان کرد: در مازندران ضریب نفوذ تلفن همراه به 83 درصد می رسد بطوریکه نزدیک به 8 میلیون سیمکارت واگذار شده که برآوردها حاکی از فعال بودن بیش از نیمی از آنهاست، این درحالیست که از مجموع 75 درصدی کاربران اینترنتی استان نیز بیش از 61 درصد از اینترنت همراه استفاده می کنند.

وی پوشش نامناسب در نقاط کوهستانی و روستاهای بالادست را از جمله مشکلات ارتباطی مازنداران دانست و توضیح داد: البته با اجرای طرح هایی نظیر رومینگ و Swap مشکلات این حوزه در حال رفع است، هرچند عدم همکاری برخی از نهادها و دستگاههای اجرایی برای نصب تجهیزات، از دلایل کندی در رفع پوشش نامناسب برخی از نقاط شهرهای این استان به شمار می رود.

این مقام مسوول با بیان اینکه استان مازندران از نظر سهم درآمد دیجیتال در کشور در رتبه پنجم قرار دارد، خاطر نشان کرد: در این استان، ضریب دسترسی به رادیو 96 درصد، ضریب دسترسی به تلویزیون 99 درصد، ضریب دسترسی به تلفن 98 درصد، ضریب دسترسی به اینترنت در محل سکونت 72 درصد و ضریب دسترسی به رایانه 66 درصد است.

 

پوشش ارتباطات بعد از وقوع سیل

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران همچنین با اشاره به بازدید از شهرستان هایی که دچار وقوع سیل شده اند و بررسی آخرین وضعیت ارتباطی آنها، گفت: در اثر بروز سیل به زیرساخت های ارتباطی شهرستان سیمرغ آسیبی وارد نشده و قطعی برق سبب بروز اختلال در شبکه ارتباطی شد که اپراتورها با بکارگیری امکانات موجود و استفاده از دیزل ژنراتور، برق موردنیاز تجهیزات را تامین کرده و در حال حاضر وضعیت ارتباطی نرمال است.

وی افزود: بعلت بارش برف سنگین و همچنین خسارات وارده در اثر سیل در روستاهای بالادستی استان که منجر به اختلال در شبکه برق رسانی شده، پوشش ارتباطی برخی از این روستاها نیز قطع یا کیفیت سرویس در آن ها کاهش یافت که موضوع در حال پیگیری و رفع مشکل است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران پوشش فناوری فضایی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر