Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، پژوهشگران وصله‌های حاوی میکروسوزن را در ابعاد ۷۰۰ میکرون ساختند. آنها درون این میکروسوزن‌ها، واکسن و نانوذرات نقره پر کردند که این کار موجب از بین‌رفتن باکتری‌ها در منطقه تزریق می‌شود. این وصله امکان عفونت را در اثر تزریق با سوزن آلوده کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند که ساخت واکسن برای مقابله با بیماری‌ها اهمیت زیادی دارد اما باید روش‌های ایمنی و استریل برای تزریق واکسن نیز ارائه شود. اخیراً دانشمندان میکروسوزن‌هایی ابداع کردند که به دلیل حضور نانوذرات نقره در آن، قابلیت میکروب‌کشی دارد.

پیش از این گروه‌های مختلف تحقیقاتی اقدام به ساخت وصله‌های میکروسوزن‌دار کرده بودند، این وصله‌ها از مزیت‌های متعددی نسبت به روش‌های تزریق رایج برخوردار هستند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این وصله‌های میکروسوزنی، بدون‌دردبودن تزریق با آنها است. این وصله نیاز به یخچال ندارد و پسماند خطرناک و نوک‌تیز از خود به جای نمی‌گذارد.

هر وصله حاوی یک سطح مربعی‌شکل بوده که روی آن آرایه‌های سوزنی‌شکل قرار گرفته است. زمانی که این وصله همانند باند روی سطح پوست بیمار قرار می‌گیرد، میکروسوزن‌ها تنها لایه بالایی پوست را سوراخ کرده و به اعصاب لایه زیرین پوست نمی‌رسند. با این کار می‌توان واکسن را وارد جریان خون کرد بدون این که دردی احساس شود.

پژوهشگران دانشگاه استرالیای جنوبی وصله‌ای حاوی میکروسوزن ارائه کردند که طول آن تنها ۷۰۰ میکرون است. درون این سوزن‌ها با واکسن و نانوذرات نقره پر می‌شود. این سوزن‌ها با استفاده از پلیمر زیست‌سازگار محلول در آب (کربوکسی‌متیل‌سلولز) ساخته شده که در مدت یک دقیقه کامل حل می‌شود. با این وصله حاوی میکروسوزن، به محض تزریق، باکتری‌های موجود در اطراف محل تزریق از بین می‌روند.

آزمون‌های انجام شده در آزمایشگاه نشان داد که با استفاده از این روش می‌توان چند نوع باکتری بیماری‌زای رایج را از بین برد. محلی که باکتری‌ها در آن از بین رفته‌اند تا ۲۴ ساعت عاری از باکتری خواهد بود.

کراسیمیر واسیلف از محققان این پروژه گفت: عفونت با تزریق از سوزن‌های آلوده در جهان مشکلات زیادی به همراه دارد. این فناوری می‌تواند مانع از چنین آلودگی‌هایی شود. وجود نانوذرات نقره در میکروسوزن می‌تواند خطر عفونت را به حداقل برساند. ما با ترکیب نانوذرات نقره و میکروسوزن موفق به ارائه روشی ایمن برای رهایش دارو شدیم.

انتهای پیام/

283 / 167 ستاد فناوری نانو میکروسوزن نانوذرات بیماری واکسن میکروب کشی عفونت تزریق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ستاد فناوری نانو میکروسوزن نانوذرات بیماری واکسن میکروب کشی عفونت تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان