Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: حجت‌الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ‌با ابراز رضایت از فعالیت‌های سازمان اوقاف در جهت مهیاکردن برگزاری سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم درخصوص نقش مجلس و قوه مقننه در توسعه و ترویج فرهنگ و آموزه‌های قرآنی تصریح کرد: من ابتدا به مسئولان برگزاری سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم خدا قوت می‌گویم، مجلس شورای اسلامی هم به‌عنوان بخشی از ارکان نظام جمهوری اسلامی خود را موظف می‌داند که از هرگونه اقدامی در جهت آشنایی جامعه با قرآن و دور شدن آن از مهجوریت و تبیین فرهنگ قرآنی در جامعه و توسعه و ترویج آن حمایت و همراهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر من چه در عرصه قانون‌گذاری و چه در عرصه پشتیبانی در حوزه نظارت بر اجرای قوانین مربوط به فعالیت‌های قرآنی، مجلس شورای اسلامی وظایف روشنی دارد و تاکنون هم سعی کرده است که به وظایف خود عمل کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس افزود: یکی از مأموریت‌های کمیسیون فرهنگی کمک به بخش فرهنگ از لحاظ بودجه و تأمین اعتبار است. همچنین یکی از فعالیت‌های فرهنگی و اسلامی و زیربنایی، فعالیت‌های قرآنی است که جزو رسالت‌ها و مأموریت‌های مجلس است اما من اعتراف می‌کنم که نسبت به همه حوزه‌ها و مباحث فرهنگی ازجمله حوزه فرهنگ قرآنی ما کوتاهی کرده‌ایم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم ادامه داد: متأسفانه این همراهی در بخش‌های مختلف و نه‌فقط فرهنگی ضعیف بوده و نسبت و میزان بودجه فرهنگ را اگر با حوزه دیگر مقایسه کنید متوجه خواهید شد که این وضعیت، وضعیت مطلوبی نیست.

حجت‌الاسلام‌ مازنی درخصوص موانع موجود در جامعه برای پیاده کردن آموزه‌های دینی و قرآنی تصریح کرد: یکی از رسالت‌های حکومت اسلامی این است که عوامل ترویج فرهنگ و قرآن را در جامعه تقویت کند و موانع ترویج این فرهنگ را از سر راه بردارد همان تعبیری که در قرآن وجود دارد الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ کسانی که قدرت پیدا می‌کنند در جامعه وظیفه‌ دارند که اقامه صلات کنند اقامه صلات یعنی حاکمیت فرهنگ صلات و حاکمیت فرهنگ قرآن در جامعه و طبعاً این موضوع نیازمند ایجاد و تقویت عوامل و برداشتن موانع است.

وی افزود: حال این موانع در هر سطحی که موجود باشد نظام اسلامی موظف است آن‌ها را از سر راه بردارد اگرچه در این زمینه هم تلاش‌هایی شده است ولی در نقطه مقابل دشمنان قرآن هم تلاش می‌کنند که هم عوامل را کاهش بدهند و هم موانع را افزایش بدهند که به‌هرحال این جنگ‌وگریز در طول تاریخ همیشه بوده والان هم هست و همچنان هم ادامه خواهد داشت، ما باید تلاشمان را با اتکاء به خدا همچنان ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم موانع را از سر راه برداریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با اشاره به فرصت طلایی سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در راستای اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی یادآور شد: در مورد فعالیت‌های فرهنگی و عموماً در فعالیت‌های مذهبی، دینی و قرآنی به‌صورت خاص طبعاً باید از اسراف و زیاده‌روی پرهیز شود، منتهی اگر یک مقدار انصاف داشته باشیم و این مسابقات را با انواع سمینارها و همایش‌ها که برگزار می‌شود و بی‌خاصیت است مقایسه کنیم که به نظر من نفس اینکه انسان‌ها دورهم جمع بشوند و با قرآن انس بگیرند خود این فضایی که فراهم می‌شود بسیار تأثیرگذار است در سطح بین‌المللی نیز همین‌طور است، چراکه وقتی از کشورهای مسلمان و غیرمسلمان متسابقین و افراد در این فضا حضور پیدا می‌کنند هم با ایران و فرهنگ قرآنی سطح زندگی مردم ایران و امنیتی که در اینجا وجود دارد آشنا می‌شوند که این خود فرصت مناسبی برای همه ما فراهم می‌کند.

وی گفت: متأسفانه در دیپلماسی عمومی ضعیف هستیم و در دنیا چهره ایران را بد معرفی کرده‌اند بنابراین حضور این افراد در سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از این‌ جهت هم مؤثر است، چراکه با واقعیت‌های ایران آشنا می‌شوند و هم از جهت اینکه فرصت نشر قرآن در عرصه بین‌المللی و جهانی محقق می‌شود و می‌تواند بسیار مؤثر و مفید باشد. رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم در پایان متذکر شد: من توصیه می‌کنم تا حد امکان دستگاه‌های مختلف فرهنگی از موازی کاری پرهیز کنند و در جهت هم‌افزایی و تکمیل کار یکدیگر حرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام خدایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در جلسه شورای فرهنگی با محور هماهنگی برای تأسیس مرکز نیکوکاری در این واحد دانشگاهی اظهار کرد:  پرداختن به مقوله حجاب و عفاف از مهم‌ترین ارکان در سعادت و تعالی یک جامعه به شمار می‌آید و برای ساختن جامعه‌ای متعالی رعایت شئونات اسلامی و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی در آن جامعه از اهم وظایف افراد آن جامعه است که باید همگان این اصل مهم را در سرلوحه امورات زندگی فردی و اجتماعی خویش قرار دهند.

دانشگاه سنگر فرهنگ و دانش در برابر جنگ نرم

امام جمعه میاندوآب نیز دانشگاه را به‌عنوان سنگر فرهنگ و دانش در برابر جنگ نرم و فرهنگ تحریف شده غرب برشمرد و گفت: تدوین و ارائه برنامه‌های فرهنگی در حوزه فرهنگ نیاز به برنامه‌ریزی‌های اساسی و مدون دارد و مشارکت مردمی در این حوزه بسیار مهم است.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده افزود: برای نظم دهی به اصول و قواعد فرهنگی در ترویج فرهنگ اسلامی و برخورد با بی‌حجابی و رفتار‌های ضد ارزشی استفاده از ظرفیت‌های مساجد، نمازخانه‌ها و کتابخانه‌ها و نیز برگزاری همایش‌های فرهنگی بسیار مهم و باید در سرلوحه برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها و سایر نهاد‌ها قرار گیرد.

سرمست چوپان‌نژاد رئیس کمیته امداد امام خمینی میاندوآب نیز با استقبال از راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب که برای نخستین‌بار این مهم در دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد،‌ تأسیس این مرکز را گامی مهم در همکاری با این نهاد ارزشمند و یادگار بنیان‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی دانسته و کمک به قشر کم‌درآمد و بی‌بضاعت برای ادامه تحصیل در خانه علم مردمی را از اهم واجبات و یک تکلیف مهم الهی و انسانی برشمرد.

به گزارش آنا؛ همکاری و هماهنگی برای تأسیس مرکز نیکوکاری در دانشگاه، برگزاری همایش برای بزرگداشت سالروز شهادت آیت اله مطهری و تجلیل از استادان دانشگاه، برگزاری اردوی علمی، فرهنگی و کوهنوردی برای استادان، کارکنان و دانشجویان واحد، اعطای تخفیف شهریه و تشویق از دانشجویانی که حجاب و عفاف را در دانشگاه رعایت می‌کنند، برگزاری منظم نماز جماعت در واحد، برگزاری مسابقه نقاشی فرزندان کارکنان با محور غزه و جبهه مقاومت، برگزاری کارگاه مشاوره فرهنگی ویژه خانواده دانشگاهیان از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است